- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee o zaman iş arabası ile sabah ise gittiğinde koysun babanız arabasını oraya. Diğer çıkmayan arabasının yerine zaten koyamaz. Ne yapıyorsa yapsın isterse masaya çıkıp tepinsin yönetici de.Şimdi nasıl anlatacağını bilemedim ...
Biz ona demiyoruz ama o bize diyor misafir park yeri bahçenin ortası kendi çocukları hep dışarda top çarpıyor oyun oynuyor arabayı çizecek hareketler yapıyor madem sen ticari aracını hergün kullanıyorsun babam haftada bir kaldırıyor sen oraya koy diyoruz ona da gelmiyor babamın araba ortada hiç olacak çizilse hesap sormaya kalksak aman çocuk bunlar diyecek
Babam ondan önce çıkıyor evden maalesef ya cidden çok karışık bıktık gerçekten hepsi babama karşı bir tavırdalar aslında babam o yüzden sinirlendi birazdaEee o zaman iş arabası ile sabah ise gittiğinde koysun babanız arabasını oraya. Diğer çıkmayan arabasının yerine zaten koyamaz. Ne yapıyorsa yapsın isterse masaya çıkıp tepinsin yönetici de.
Ne değişir ki ?Babanız zemin kattami oturuyor ?
Güya herşeyi kayıtlı yapıyor ama bir araştırayım teşekkür ederimYöneticilik de aslında kolay yapılan bir iş değil hakkıyla yapılırsa. Belli yazılı kuralları da var. Şikayet de edebiliyorsun bir yere. Ben yangın merdiveni için araştırmıştım bir ara ordan biliyorum sonra gerek kalmadı. Araştırın bir.
Peki babanız ondan önce mı geliyor?eğer önce geliyorsa o zaman koysunBabam ondan önce çıkıyor evden maalesef ya cidden çok karışık bıktık gerçekten hepsi babama karşı bir tavırdalar aslında babam o yüzden sinirlendi birazda
Bir kere kafasına göre en güzel iki yerine kendisine yapamaz yanina birini aldı diye. Bir de bunun için toplantı lazım babanizi çağırdılar mı karar verdikleri toplantıya?kararlarda imzası var mı?Güya herşeyi kayıtlı yapıyor ama bir araştırayım teşekkür ederim
Babam arabayı kullanmıyor park ettiği yerden kaldırmıyor o daha önce geliyo adam kendi işinin patronu kafasına göre takılıyorPeki babanız ondan önce mı geliyor?eğer önce geliyorsa o zaman koysun
Yok babam o gün acil işi olduğunu toplantıya katılamayacağını söyledi bi boya alıp kafalarına göre çizmişlerBir kere kafasına göre en güzel iki yerine kendisine yapamaz yanina birini aldı diye. Bir de bunun için toplantı lazım babanizi çağırdılar mı karar verdikleri toplantıya?kararlarda imzası var mı?
Tamam o zaman. Adam iş arabasıyla ise gidecek bir saatte yarın. Babanız çıksın arabasını oraya park etsin sonra geri eve gelsin.Babam arabayı kullanmıyor park ettiği yerden kaldırmıyor o daha önce geliyo adam kendi işinin patronu kafasına göre takılıyor
Bunun için fırsat kolluyoruz zatenTamam o zaman. Adam iş arabasıyla ise gidecek bir saatte yarın. Babanız çıksın arabasını oraya park etsin sonra geri eve gelsin.
Hımm o zaman yazılı haber varsa babanız da gitmediyse işi olduğu için, çoğunluk sağlanıp toplantı yapıldığı ve çoğunluk karara imza attığı için bir şey yapılmayabilir. Ama tamamen haksız bir şekilde karar aldıkları için bir uğraşın bence.Yok babam o gün acil işi olduğunu toplantıya katılamayacağını söyledi bi boya alıp kafalarına göre çizmişler
Bizde aynısını düşünüyoruz burayı öyle birine satıp köye ev yaptırıp yerleşmeyi düşünüyorAilen evlerini 7 belalı, millete illallah dedirtmiş, nam salmış birine satsınlar, benim önereceğim çözüm yolu budur, müstehak![]()
Yok ay ne yazılı haberi kendi kafalarına göre WhatsApp mesajı ben bi kova boya alıyom bu hafta sonu halledelim demiş babamda bu hafta sonu acil işim var zaten komşularda karantina da bu hafta kalsın demiş ama ona rağmen yapmışlar o karantinadaki adam da inmiş haberimiz olsaydı ihbar ederdik zaten koronalı adamla bahçede geziyolar diye o kadar bezdirdilerHımm o zaman yazılı haber varsa babanız da gitmediyse işi olduğu için, çoğunluk sağlanıp toplantı yapıldığı ve çoğunluk karara imza attığı için bir şey yapılmayabilir. Ama tamamen haksız bir şekilde karar aldıkları için bir uğraşın bence.
Himm adam ordan da çıkmıyor hiç. Ben çıkıyor diye anladım her gün ise gidiyo ama geç gidiyor diye anladım. Mantıken o arabada hep orda duruyorsa yine sorun yok bence. Apartmanın bahçesinde neresi bossa oraya park edersin.adam iki arabasını da çıkarmıyormuş ki doğru dursyt.Bunun için fırsat kolluyoruz zaten![]()
Şöyle yazıyı eksik yollamisim..babanız zemin üstü yani 1. Katta oturuyorsa Sizde gıcıklık yapıp balkonumun altına arabasını bırakıyor hırsıza davetiye çıkarıyor diye şikayet edebilirsiniz tanıdığım biri öyle yaptı siz koyamiyorsaniz onlarda koymasın mantığıNe değişir ki ?
Hiç boşalmayan yere yapacak bir şey yok ama kendilerine özel yer belirleyemezler. Sonuçta apartmanın ortak alanlarına eşit oranda hissedarsınız. O zaman siz de kafanıza göre bahçenin yarısı benim siz geçemezsiniz diyin. Diğer apartman sakinlerinin arabası yok mu? Hep beraber itiraz edin.Boşsa koy dedikleri yer hiç boşalmıyor kendilerine özel belirledikleri yerlere de koyunca çek arabanı deniyor babam kenara bir yere koymak istiyor arabayı haftada bir kullandığı için orta yerde kaldığı zaman çocuklar top çarpıyor sağını solunu çiziyor oynarken o yüzden birde bahçe kıç kadar zaten neyin derdindeler anlamadık