Komşular ve araç park yerleri

Afedersiniz de k.çlari yiyorsa yaksinlar da görelim. Yaksinlar da görsünler başlarına gelecekleri

Buna benzer bir konuyla ilgili referans Yargıtay kararı var, google dan apartman park yeri mahkeme kararı diye aratın çıkıyor zaten. Yine haddinden fazla yere parkeden bir dükkan sahibi ile ilgili.

Apartman bir araya gelip karar alsa da 4/5 çoğunluk lazım) kat malikinin bağımsız bölümü kullanmasını engellemeyecek nitelikte olmaması gerekiyor, dükkan sahibi davayı kaybetmiş.

Bu insanlar ciyaklayarak birşeyleri zorlamaya çalışıyor, elbette davayı açın.

Not: Davayı kazanmanız durumunda avukat masraflarını talep edebiyorsunuz sanıyorum, yine de o konuyu bir araştırın.

Apartmandakiler uyanık olmaya çalışmış ama olmamış. “Biz aramızda toplandık tapulu evinin park alanını kullanmamana karar verdik” diye birşey olur mu yahu?

Okurken bana fenalık geldi...
Üzgünüm türk insanının türk toplumunun böyle olduğu için, kendini bir halt zannetmeler nedir böyle, neden bu haksızlık adaletsizlik dürüstsüzlük...
Allah bildiği gibi yapsın haksızlık yapan insanları ve bile bile böylelerinin arkasında duranları...

Bence en güzeli en temizi aileniz oradan taşınsın, haberlerde neler neler görüyoruz Allah korusun hem kafaları rahat hemde huzurlu olurlar.

Bende böyle düşünüyorum ama annem kendine yediremiyor

Bende böyle düşünüyorum ama annem kendine yediremiyor
Haklı kadın ama ikna etmeye çalışın. Onları görmedikce zamanla huzura kavuşup unutur...
Öbür türlü yok mahkeme yok şahit yok bilmem ne uzadıkca uzayacak daha çok mahvolacaklar... en güzeli Allaha havale edip biranevvel kendi yoluna bakmak.

Köyde bahçe evimiz var şehir merkezine yarım saat uzaklıkta gel evi satalım burayı düzeltelim kafan rahat olur dedim kafasına yattı biraz hayırlısı olur inşallah

Birbirinizin arabasını yakın ne demek ya nasıl bir zihniyet. Direk dava açın kurallar dahilinde halledilsin ya bunlara laf anlatmaya çalışmayın hic

Bir galerinin araba sergiledigine dair birsey okudum. Bu yasak, hemen zabita ve valilik ticaret mudurlugune sikayet edin.

Ne demek birbirinizin arabasını yakın, insanların ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Ayrıca ne münasebet evinizi satacaksınız? Biraz para harcarsınız ama siz en iyisi bir avukat bulun. Mahkemeye verin. Bunların böyle esip gürlediklerine de bakmayın, karşılarında dişli biri olsun bak ne yapıyorlar. Ayrıca o adamın da orada evi var, canı isteyip senin arabanı yakarsa paşa paşa yatmakla kalmaz. O arabanın bedelini de maddi olarak öder. Ben avukat değilim yanlış eksik bir şey söylemek istemem o yüzden en iyisi avukata gitmek. Hem avukat onları aradığında işin ciddiyetini de anlarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…