- 8 Ocak 2015
- 6.078
- 19.086
- 448
yok yok hafta icini beklemeyin bugun gidin suc duyurusunda bulunun hemen.tovbe est boyle sey mi olurHafta içi adliyeye danışmaya gitcez
Köye geldik maalesef olay salı akşam oldu köyde fide ekiyoruz mecburyok yok hafta icini beklemeyin bugun gidin suc duyurusunda bulunun hemen.tovbe est boyle sey mi olur
Huzursuzluk çok zor gerçekten eğer imkanınız varsa taşının, gerçekten insanın bir yerden sonra sabrı kalmıyor.Ne olduğunu anlamıyoruz gerçekten bütün apartman annemlere bilenmiş halde kendi diretmelerini kabul etmedik diye bütün olanlar
Evi satcaz ama annem çok huzursuz herkesi kolay lokma zannetmesinler diye hukuki yollara başvurmak istiyorHuzursuzluk çok zor gerçekten eğer imkanınız varsa taşının, gerçekten insanın bir yerden sonra sabrı kalmıyor.
Bende böyle düşünüyorum ama annem kendine yediremiyorOkurken bana fenalık geldi...
Üzgünüm türk insanının türk toplumunun böyle olduğu için, kendini bir halt zannetmeler nedir böyle, neden bu haksızlık adaletsizlik dürüstsüzlük...
Allah bildiği gibi yapsın haksızlık yapan insanları ve bile bile böylelerinin arkasında duranları...
Bence en güzeli en temizi aileniz oradan taşınsın, haberlerde neler neler görüyoruz Allah korusunhem kafaları rahat hemde huzurlu olurlar.
Haklı kadın ama ikna etmeye çalışın. Onları görmedikce zamanla huzura kavuşup unutur...Bende böyle düşünüyorum ama annem kendine yediremiyor
Evi kötü adıyla nam salmış birine satın, biraz da onlar çeksin.Evi satcaz ama annem çok huzursuz herkesi kolay lokma zannetmesinler diye hukuki yollara başvurmak istiyor
Köyde bahçe evimiz var şehir merkezine yarım saat uzaklıkta gel evi satalım burayı düzeltelim kafan rahat olur dedim kafasına yattı biraz hayırlısı olur inşallahHaklı kadın ama ikna etmeye çalışın. Onları görmedikce zamanla huzura kavuşup unutur...
Öbür türlü yok mahkeme yok şahit yok bilmem ne uzadıkca uzayacak daha çok mahvolacaklar... en güzeli Allaha havale edip biranevvel kendi yoluna bakmak.
Birbirinizin arabasını yakın ne demek ya nasıl bir zihniyet. Direk dava açın kurallar dahilinde halledilsin ya bunlara laf anlatmaya çalışmayın hicKızlar konuyu hortlatıyorum bir bakın annemler dün park yeri yüzünden tehdit edilmişler ve yönetici tehdit eden adama haklısın demiş kendi aranızda halledin halledemezseniz de birbirinizin arabanızı yakın demiş biz ne yapalım ! Annemlerin arabasını eşim satın aldı ortak kullanıyoruz yakılacak araba o !
hukukta gec sikayet soruna sebep olur mu bilmiyorum onu avukat arkadaslar yorumlar da.bence arabaya kamera taktirin ne olur ne olmaz elinizde delil olur Allah korusun cizme vs de yapabilirlerKöye geldik maalesef olay salı akşam oldu köyde fide ekiyoruz mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?