Komşular ve araç park yerleri

Bana ithamda bulunarak mı tartışmayı sevmem diyorsunuz. Komşunuz gibi değilim. Herkes hakkını, haddini bilsin isterim sadece. Bizim apartmanda da 49 daire ama 25 park yeri var. Bulursam koyarım bulmazsam koymam dışarı koyarım dışarda da bir şey olmuyor. Zaten benden öyle bir şey rica etseniz ikilemezdim bile ne fark eder diye. Ama komşu için fark ediyormuş öyle diyorsunuz. Ama hiçbir şey de yapmıyor ona da şaşırdım. Hep komşuyu ya da karşımızdakini sorunlu görmeyelim bence.

Kimsenin park edememesi de olmazdı bu arada yönetim ikisini de söktürürdü. Tabii bir yonetim varsa bana yok gibi geldi.

Atıyorum 10 daire varsa 10 daire için park yeri belirlenmeli,3üne var 7si nereye park ederse etsin diyemezler. Arabanı çek burdan da diyemezler.
Annemin oturduğu sitede park yerleri belirlenmemiş ama otopark var,kumanda ile giriyoruz. Bir akşam annemdeyiz kapı çaldı,yan bloktan bir kadin geldi arabanızı başka yere alırmısınız diye,neden dedim,ben oraya park ediyorum hep dedi,tamam ben çıkınca park edersiniz dedim ,çekmedim arabamı. Kusura bakmasin yani 50 hanelik sitede kimseye park yeri tahsis edilmemişken burası benim diyemez .
Annemin aracı yok bu arada. Olsa dahi otopark boş,park problemi olmuyor genelde.

Duymazdan geldi çekmiyorum ikisini de dedi boş bulursan koy arabanı dedi ! Ki önceden gezmeye giderken özel arabasıyla gidiyordu şimdi şirket arabasıyla gidiyo diğerini hiç çekmiyor balkon altından onu çekse bile özel arabasını koyuyor meydan okuyor yani

Balkon altında da yer var ve koyuluyor oraya araba bu boş bırakılma durumunu bilmiyorduk dün öğrendik bide hiç aklımıza gelmemişti anneme de söyledim haklılar cidden dedi manevra yeri kalmıyormuş biz çapraz yapılsın dedik çizgiler böyle yapmışlar

Uysa bu bahçeye uymaz ki öyle bir dar alan değil resim var bakın bir bundan iki tane lazım burdakilerde ne yapar eder ona birşey yaparlardı

Tapulu malmi bu boş bulan istediği yere park eder kura çekimi bile yanlış benim misafirim geldiğinde biryere aracını park etse sırf buyuzden tartsma çıkarsa biri saçmalığa gel yani

Dün yükleyemedim buda çizdikleri çizgiler
Bu nedir ya,bunu yatay yapmanın mantığı neymiş,dikey yada (çıkış yönüne göre)sağa /sola hafif yatık yapılsa zaten fazla araç sığar,hemde geri çıkarken alan kalır,paralel park yapmalarını acayip saçma olmus,adeta yer kalmasın sadece bizim araçlar sığsın yeter diye yapılmış sanki

Bizimde sinirimiz bu yüzden sadece kendini düşünen insanlar hepsi bıktırdı cidden hani nerde eski komşuluklar dedirtti resmen yıkık dökük evden taşındık geldik rahat edelim diye bezdirdiler insanları rahata kavuşmuşken resmen

Uysa bu bahçeye uymaz ki öyle bir dar alan değil resim var bakın bir bundan iki tane lazım burdakilerde ne yapar eder ona birşey yaparlardı
evet alan geniş baya. Cihazı koysanız 2 araç dibine park etse olmaz. 2 tane alırsanız kurtarır ancak. Cihaz öyle kırılacak birşey değil alarm hemen ötüyor zaten de siz bilirsiniz. Biz böyle çözüm bulduk bende bunu sizinle paylaştım. İnşallah sorun çözülür.. İyi günler dilerim

Saolun inşallah

Kızlar konuyu hortlatıyorum bir bakın annemler dün park yeri yüzünden tehdit edilmişler ve yönetici tehdit eden adama haklısın demiş kendi aranızda halledin halledemezseniz de birbirinizin arabanızı yakın demiş biz ne yapalım ! Annemlerin arabasını eşim satın aldı ortak kullanıyoruz yakılacak araba o !

dava acin boyle sey mi olur mu ya

Manyak mı bu insanlar ya, neyin bilenmesi bu kadar? Sizde şikayette bulunun tehdit edildiğinize dair, kendiniz halletmeye çalışmayın sakın, insanlar çıldırmış
Ne olduğunu anlamıyoruz gerçekten bütün apartman annemlere bilenmiş halde kendi diretmelerini kabul etmedik diye bütün olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…