Bana ithamda bulunarak mı tartışmayı sevmem diyorsunuz. Komşunuz gibi değilim. Herkes hakkını, haddini bilsin isterim sadece. Bizim apartmanda da 49 daire ama 25 park yeri var. Bulursam koyarım bulmazsam koymam dışarı koyarım dışarda da bir şey olmuyor. Zaten benden öyle bir şey rica etseniz ikilemezdim bile ne fark eder diye. Ama komşu için fark ediyormuş öyle diyorsunuz. Ama hiçbir şey de yapmıyor ona da şaşırdım. Hep komşuyu ya da karşımızdakini sorunlu görmeyelim bence.Ben haklıyım bence sizde komşum gibi birisiniz. :)) Ayrıca bnm aldığımın aynısını alıp park yerini iptal edecek gibi sabitleseydi kimsenin girememesi işime gelirdi çıkış kapısı açılırdı keşke komşum olsaydınızNeyse bu muhabbet uzar çünkü sizin canınız sıkılmış bnmle uğraşmaya çalışıyorsunuz. Yorum yapıyorum bayana benim fikrim bu . Yaşadıklarımı sizde ayrıntıları ile bilemezsiniz dimi ? Burada sorunumuz varsa çözüm üretmek için bulunuyoruz genel olarak. Tartışma ve polemiğe girmeyi sevmem direk çözüm için çabalarım yapım gereği. O yuzden iyi günler dilerim.
Kimsenin park edememesi de olmazdı bu arada yönetim ikisini de söktürürdü. Tabii bir yonetim varsa bana yok gibi geldi.Ben haklıyım bence sizde komşum gibi birisiniz. :)) Ayrıca bnm aldığımın aynısını alıp park yerini iptal edecek gibi sabitleseydi kimsenin girememesi işime gelirdi çıkış kapısı açılırdı keşke komşum olsaydınızNeyse bu muhabbet uzar çünkü sizin canınız sıkılmış bnmle uğraşmaya çalışıyorsunuz. Yorum yapıyorum bayana benim fikrim bu . Yaşadıklarımı sizde ayrıntıları ile bilemezsiniz dimi ? Burada sorunumuz varsa çözüm üretmek için bulunuyoruz genel olarak. Tartışma ve polemiğe girmeyi sevmem direk çözüm için çabalarım yapım gereği. O yuzden iyi günler dilerim.
Duymazdan geldi çekmiyorum ikisini de dedi boş bulursan koy arabanı dedi ! Ki önceden gezmeye giderken özel arabasıyla gidiyordu şimdi şirket arabasıyla gidiyo diğerini hiç çekmiyor balkon altından onu çekse bile özel arabasını koyuyor meydan okuyor yaniHer daim ortama kurallara uyum sağlamaya çalışan, çıkıntılık yapmayı sevmeyen biriyim.
Bu durum sadece ortada bir haksızlık ve menfaate göre hareket varsa değişir.
Çeksin babanız arabasını balkonunun altına. Kimsenin bir şey demeye hakkı yok.
Hem eşine hem kendine park yeri ayarlamışsın, bizim ki nerede diye sordunuz mu yönetici beye. Ne cevap verdi?
Balkon altında da yer var ve koyuluyor oraya araba bu boş bırakılma durumunu bilmiyorduk dün öğrendik bide hiç aklımıza gelmemişti anneme de söyledim haklılar cidden dedi manevra yeri kalmıyormuş biz çapraz yapılsın dedik çizgiler böyle yapmışlarneden yatay o çizgiler
yani dikey olarak daha fazla araç sığar oraya
çekersin kura olur biter
lakin benim anlamadığım balkon altında da mı yer ver
orası riskli değil mi yani hırsız vs için balkon altı genelde boş bırakılır bir de orada oturan kişi gece gündüz araba motoru kapı sesi dinlemesin diye
Hayır çekmiyoruz tabiiki zaten geçen ki kavgadan sonra gelemiyorlarÇek dendiğinde tabi abicim derhal diyip çekiyor musunuz hemen?
Uysa bu bahçeye uymaz ki öyle bir dar alan değil resim var bakın bir bundan iki tane lazım burdakilerde ne yapar eder ona birşey yaparlardıMerhaba canm. Bizde bu dertle geçen aylarda çok uğraştık mahkemeye versek yıllar sürecek. Bizde en iyi yöntem olarak kişisel otopark bariyeri aldık. Aldığımız şeyin linkini de koyayım bir bak biz çok beğendik. Onu park edeceğin yere sabitleyeceksiniz. Kumandası var park yerinden çıkınca kumandasına basınca havada kalacak kimse park edemiyor. Komşularınız onu eliyle kapatıp park etmeye çalışamaz alarm hemen çalıyor .
Biz yaptık pislik komşu eliyle kapatmaya çalışmış alarm bir öttü ortalığı inletti herkes ona baktı. Park etmeye çalıştı ama tekrar açık konuma geldi cihaz öyle şaştı kaldı.. Şimdi anca söylenip duruyor hiç bir şey yapamıyor. Tapulu yeri değil sonuçta o da para verip alsaydı tuhaf insanlar gerçekten.
Elektronik Kasalar - Şifreli Kasa Fiyatları - n11
Elektronik Kasalar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Elektronik Kasalar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Tapulu malmi bu boş bulan istediği yere park eder kura çekimi bile yanlış benim misafirim geldiğinde biryere aracını park etse sırf buyuzden tartsma çıkarsa biri saçmalığa gel yaniİyi akşamlar kızlar annemler için soruyorum oraya gittiğimiz zaman bu sorunla bizde karşılaşıyoruz .
Komşular annemler evde yokken park yeri ayarlamışlar 6 dairelik apartmana sadece 3 dairenin numarasını yazıp yerini belirlemişler (bunlardan biri de yöneticinin işyeri arabası için) annemgilin balkon altına da üst komşuyla yöneticinin karısının arabasının yeri olmuş boş bulurlarsa annemler koyabilirmiş yoksa misafir park yerine koyacaklarmış!(ki orasıda mimli yer karşısına park eden adam kaç defa ordaki arabalara çarptı biri de eşimin arabası) Annemlere yer belirlenmemiş biz her yere numara yazılsın kura atılsın dedik kabul etmiyorlar yönetici kendine en iyi yerleri seçmiş kabul etmiyor hiç bir şekilde diğer iki dairede olanlarda öyle annemler sanki burda ev sahibi değilmiş gibi bu konuda yasal bişey yapılabilir mi bize fikir verir misiniz
Birde edit gireyim bu komşuların babamlarla bir alıp veremedikleri var hep ne yapılırsa yapılsın babamı yok sayıyorlar sanki onun garezine yapıyor gibiler o yüzden bizim bu derdimiz oldu yoksa bananesiydi zaten çok takmıyorduk
Bu nedir ya,bunu yatay yapmanın mantığı neymiş,dikey yada (çıkış yönüne göre)sağa /sola hafif yatık yapılsa zaten fazla araç sığar,hemde geri çıkarken alan kalır,paralel park yapmalarını acayip saçma olmus,adeta yer kalmasın sadece bizim araçlar sığsın yeter diye yapılmış sankiDün yükleyemedim buda çizdikleri çizgiler
Bizimde sinirimiz bu yüzden sadece kendini düşünen insanlar hepsi bıktırdı cidden hani nerde eski komşuluklar dedirtti resmen yıkık dökük evden taşındık geldik rahat edelim diye bezdirdiler insanları rahata kavuşmuşken resmenBu nedir ya,bunu yatay yapmanın mantığı neymiş,dikey yada (çıkış yönüne göre)sağa /sola hafif yatık yapılsa zaten fazla araç sığar,hemde geri çıkarken alan kalır,paralel park yapmalarını acayip saçma olmus,adeta yer kalmasın sadece bizim araçlar sığsın yeter diye yapılmış sanki
evet alan geniş baya. Cihazı koysanız 2 araç dibine park etse olmaz. 2 tane alırsanız kurtarır ancak. Cihaz öyle kırılacak birşey değil alarm hemen ötüyor zaten de siz bilirsiniz. Biz böyle çözüm bulduk bende bunu sizinle paylaştım. İnşallah sorun çözülür.. İyi günler dilerimUysa bu bahçeye uymaz ki öyle bir dar alan değil resim var bakın bir bundan iki tane lazım burdakilerde ne yapar eder ona birşey yaparlardı
Saolun inşallahevet alan geniş baya. Cihazı koysanız 2 araç dibine park etse olmaz. 2 tane alırsanız kurtarır ancak. Cihaz öyle kırılacak birşey değil alarm hemen ötüyor zaten de siz bilirsiniz. Biz böyle çözüm bulduk bende bunu sizinle paylaştım. İnşallah sorun çözülür.. İyi günler dilerim
dava acin boyle sey mi olur mu yaKızlar konuyu hortlatıyorum bir bakın annemler dün park yeri yüzünden tehdit edilmişler ve yönetici tehdit eden adama haklısın demiş kendi aranızda halledin halledemezseniz de birbirinizin arabanızı yakın demiş biz ne yapalım ! Annemlerin arabasını eşim satın aldı ortak kullanıyoruz yakılacak araba o !
Hafta içi adliyeye danışmaya gitcezdava acin boyle sey mi olur mu ya
Ne olduğunu anlamıyoruz gerçekten bütün apartman annemlere bilenmiş halde kendi diretmelerini kabul etmedik diye bütün olanlarManyak mı bu insanlar ya, neyin bilenmesi bu kadar? Sizde şikayette bulunun tehdit edildiğinize dair, kendiniz halletmeye çalışmayın sakın, insanlar çıldırmış
Şüphem var canısı beynim durdu yaEfenim guguk devleti değil burası değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?