Komşular ?

duduklutava

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
139
62
13
Ellerinde kekle Beni ziyarete geldiler ilk defa karşılaştık müsait değilim desemde (evim dağınıktı utandım çünkü )beş dakika oturup gidicez dediler geri çeviremedim arka odama aldım oturduk kahvedir falan fistan konuşurken zırt bırt eşimin doğu kökenli olmasından kaynaklı sözler söylediler bende evet doğu insanı zordur ama her yerin yörenin var böyleleri yani memleketlere göre değil bu durum ben ne iyi insanlar tanıdım orda dedim sonra anne kız gelenlerden kız dediki o tarafın insanı muskayla bilmem neyle çok uğraşırmış dedi noluyo demeden annesi kızını dürttü dirseğiyle yakaladım o anı allah böyle insanlardan uzak etsin bizi allaha sığınırım ben dedim konu kapandı ne maksatla geldiler niye böyle bi konuşma geçti anlamadım bana kek getiren teyze benim tanıdığım bi teyzenin ablası çıktı çok sevindim ona kanım ısındı yapıcı biriydi ama bu anne kız beni biraz işkillendirdi laf dedikodu konusunda,neyapayım ben bi daha sefere ilişkimi sürdüreyimmi bu insanlarla bilemedim..​

Eşin biraz höt zöt
Ben taaa burdan biliyorum

Onlarda anlıyordur ya da sesiniz mi yükseliyo da duyuyorlar ?
Meraktan gelmişler
Laf açıyorlar bence

Haberli gelselermiş keşke
Ama eşin de az değil
Ekmek aldı mı? Krepe talim mi?
Dışarı çıkma yasağı uyguluyo sana, millet tabi yadırgar.

Sevmemişseniz görüşmenizi gerektirecek bi durum yok bence.

Aldı canım aldı da biz öyle sesli kavga eden tipler değiliz sesimiz duyulmaz küseriz birbirimize eşimde düzelme çabalarında inş daha iyi oluruz konuşma yoluna gittik hallolacak gibi bakalım biraz daha sabredicem okulumada devam kararı aldım eğitimi yarıda kestiğim için bu olanlar hep

Eşini görüp sesleri duyup laf aramaya gelmişler belli
Yüz verme kimsenin dedikodusuna meze olma derim

Sevindim
Beklemiyodum
Bakkala gitsem şiddete varır iş diyodun, okula tamam demiş
Şaşırdım ama tebrikler

Bu komşularla da görüşme bence
Haberli gelir ve havadan sudan sohbet eder insan
Hemen güm diye kocanın kökeninden girmek muska mı nuska mı ondan bahsetmek normal değil

Eşini görüp sesleri duyup laf aramaya gelmişler belli
Yüz verme kimsenin dedikodusuna meze olma derim
Haklısınız ama benim de tanıdığım kimse olmadığı için denize düşen yılana sarılır misali konuştuk öyle ama banada tuhaf geldi eşimin yöresinden kime ne!!nereli olduğumuzu nasıl öğrendiler derseniz biz taşındığımız gün anne kız olandan annesi sormuştu memleket nere diye..

Bu komşularla da görüşme bence
Haberli gelir ve havadan sudan sohbet eder insan
Hemen güm diye kocanın kökeninden girmek muska mı nuska mı ondan bahsetmek normal değil

Değil işte bende neyapsam acaba dedim keki getirdikleri tabakta bendr şimdi neyapayım götürsem ama muhabbeti kısa tutarak kapıdanmı versem acaba

Ne densizmiş o komşular muhattap olma sende.
Müsait değilim de bidakine eşek değiller ya anlarlar

Merak dürtüsü ile gelişen sohbet , bence tanımaya çalışın kişilikleri düzgün ise görüşmeye devam edersiniz. Bende doğuluyum , batı - doğu ayrımı yapmayı sevmem. İnsan ilişkilerinde kişiliklerine göre karar veririm . Ayrıca büyü vb. şeyler dünyanın dört yanında olan şeyler .

Bu da ders olsun, okulunuzu bitirmeden devam etmezsiniz hayatınıza artık, güçlü durun, koca elini sallasan ellisi de bir kere doğuyoruz biz.

Eşinizin yöresini eleştiri topuna tutmaları.Tanımadıkları insanlara çirkin yakıştırma yapmaları ön yargı yüklü anne kızdan size ne gibi faydalar sağlar komşuluk bakımından bilemedim.

Yahu habersiz gelinir mi?
Koy yeri sanki iyi bari kapiyi da acik birak gelen gecen ugrasin bu ne ya

Bence muskalik isi varmis o isten anlayan haci hoca tanodiginiz var mi diye soracakti gibime geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…