Komşular ?

Ya içeri dalmalari ayıp olmuş bence ama yine de bu kadar önyargılı olma. Birazcık tanı bakalım.
Durumlar karışık ya belki esin de Doğulu olunca bir taniyalim soralim edelim demislerdir.
İster istemez bu karışık durumlardan bir önyargı oluştu doğuya maalesef.
Bir basın sikissa ilk gidilecek kişi komşu oluyor. O yüzden bence biraz daha bak bence.

müsait degilim dediğin halde evine dalmaları pek hayra alamet değil komşu hatunların, yinede sen dikkatli ol kendince doğruyu biliyorsundur buna inanıyorum bak müge anlıda muska filn fıstık derken kadının altınları parasını kaptırmış birde kocam doğulu dedın ya kesin çok altını vardır diye muska filan yavaştan kafana girmeye çalışmışlar lütfen o insanları sokma bence çok tehlikelide olabilirler yazdıklarımı lütfen es geçme Allah korusun seni tuzaklarına düşebilirler !!!

Son düzenleme:
Tereddüt ettiyseniz eğer , bi daha da kapıyı açmayın , oldu bitti , bu kadaaaar :KK76:

Burda hiç öyle kekimi aldım geldimciler yok şükür :KK14: çok şaşırtıcı ben zaten gündüz kapı çalsada açmıyan bir insanım :KK53:
Ay bende öyleyim kendim gibisini görmek şaşırttı :KK53:
Bu binada bi kez kapı açtım, karşı komşum olan merdivenleri silen abla su istiyorum dedi
Daha yeni ameliyat oldum bebek doğdu biliyosunuz dedim
Mecbuuuur diğerleri de evde yok dedi
Şaştım kaldım eviniz karşı daire 1 koca su için şu yaptığınıza bakın dedim, verdim suyunu yeter ki gitsin diye de
Daha da açmıyorum, gerçi iznim bitti işe döndüm evde değilim de o günden sonra hiç açmamıştım yani

Ay bende öyleyim kendim gibisini görmek şaşırttı :KK53:
Bu binada bi kez kapı açtım, karşı komşum olan merdivenleri silen abla su istiyorum dedi
Daha yeni ameliyat oldum bebek doğdu biliyosunuz dedim
Mecbuuuur diğerleri de evde yok dedi
Şaştım kaldım eviniz karşı daire 1 koca su için şu yaptığınıza bakın dedim, verdim suyunu yeter ki gitsin diye de
Daha da açmıyorum, gerçi iznim bitti işe döndüm evde değilim de o günden sonra hiç açmamıştım yani
Ben delikten bakıyorum apartmandan biriyse açıyorum bizim apartmandakiler hiç sorunlu tipler değil herkes kendi havasında yaşlar genelde aynı sayılır genç kesim :KK50: tabi uyumuyorsam malum bayağı geç kalkan bir insanım :27:

Değil işte bende neyapsam acaba dedim keki getirdikleri tabakta bendr şimdi neyapayım götürsem ama muhabbeti kısa tutarak kapıdanmı versem acaba
Bebeğin var
Tabağı boş vermesen iyi olur, el uğraştıran bişey yapamasan bile hazır kurabiye koy
Kapıdan ver tabağı, bebek uyuyo ben gitmeliyim çok teşekkürler de gel :KK53:

Ben delikten bakıyorum apartmandan biriyse açıyorum bizim apartmandakiler hiç sorunlu tipler değil herkes kendi havasında yaşlar genelde aynı sayılır genç kesim :KK50: tabi uyumuyorsam malum bayağı geç kalkan bir insanım :KK53:
Bizimde tek bu kadın böyle
Ama herkesi rahatsız ediyo
Saate bakmaksızın kapıya dayanır, kapıları çarparlar, görgü kurallarından habersiz
Diğerleri kendi halinde
Ben çalışıyorum pek tanımıyorum

Back
X