• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşularım beni dışladı

biraylak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
36
Puanlar
48
yaklaşık 2 buçuk senedir bir yerde oturuyorum komşularla arasıra samimi oluyorum görüşüyoruz böyle toplu görüşmelerde geçenlerde topluca aşure yaptılar ve ben gitmedim gidesim yoktu yani söyledim o gün bizim bir grubumuz vardı o grubun adı değişmiş binanın adını koymuşlar oraya normalde başka bir şeyde hani kızlarla ilgili bir şeydi sonra eski taşınan birisi o gruptan çıkmış ki asla çıkmaz araları çok iyi burdakilerle muhtemelen farklı bir grup açtılar kendilerine ve beni almadılar ve benim gibi başka biriyi onla benim aramın iyi olduğu biliyorlar çok canımı sıkıyor bu konu

üzülmeniz çok normal insan ister istemez dışlanmış gibi hissediyor bazen insanlar kendi aralarında ayrı grup açabiliyor ama yine de can sıkıcı isterseniz çok büyütmeden ben mi bir şey kaçırdım diye sorup netleştirebilirsiniz.

Bend benzeri durumla karşı karsiyayim bend dislaniyorum dedikodu yapmıyorum pis değilim kapı kapı gezmeyi sevmiyorum diye malesef

Back
X