- 25 Şubat 2024
- 538
- 1.646
- 33
- 34
EvetAy bu ciddi mi hahahahdashdahsdhasdas

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetAy bu ciddi mi hahahahdashdahsdhasdas
Aynen öyle . Gazinolari lojmanları hatta çocuklarının gittiği orduevleri bile farklı . Çok saçma bir zenci-beyaz amerikasi gibi bir ayrım var .Çok ilginç ortamlar gerçekten, ben mesela astsubay eşlerinin başkalarını küçümsemesine bile şaşırdım. Ayol astsubay dediğiniz en alt seviye değil mi işte? Subay evleriniz bile ayrı astsubayları sokmuyorlar diye biliyorum ben (arkadaşların emekli babalarından vs duyduğum) Neyse benim hiç asker tanıdığım yok belki yanlış biliyorumdur.
Aman pek muhattap olmayın. Gerekirse işe girip çalışın, benim çok vaktim olmuyor işten gelince anca evimi derleyip topluyorum dersiniz. çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş. 3 çağırıyorlarsa bir gidin. İkisinde birşey uydurun
Öyle yada böyle bi şekilde kontağı keseceksin ama çok ısrarcı insanlarsa araya barıyer koyarak yapabilirsin onlarda anlayacaktır istemediğini. Zaten istemiyolarda işte meraktan milletin özel hayatını dinlemek amaç bu..digerlerine öyle yapmıştım bıçak gibi kesmiştim kendimi kötü hissettigim yerlerde duramıyorum ama dediginizi uygulayacagım teşekkür ederim
Ya ilkokul mezunu mu kaldı allah aşkına.asker ve polis eşlerinin çogu zaten dedigin gibi üniversite mezunu insanlar senin kafanda kurdugun gibi ilkokul lise mezunu degil bahsettiğim insanlar iki saglıkcı iki ögretmen var apartmanda ki gayette herkesin kendi meslegi var siz uzay üssü insanlarla arkadaşsınız sanırım hepsimi elit bu kadar şaşırmanıza yargılamanıza ayrıca şaşırdım, ben anlattığım kişileri ev hanımı diyede söylemedim ha oladabilirdik hepimizde buda utanılacak birşey degil, evet dediginizi asker ve polis eşlerinin çogu öyle diyor meslegi olsada diyor, gerçek dünyadaki insanlarla tanışmanızı öneriyorum tiktok video izlemekten çıkın.
Mesleklerimiz var demişsin ama bence bu hikayede hepiniz ev hanımısınız
Ben işten bir geliyorum birden akşam 10 oluyor
Hafta sonu desen 2 saat gibi geçiyor
Komşularımla bırak samimi olmayı yan dairede kim oturuyor yüzünü bile görmedim
Sadece parfümü çok ağır tatlı onu biliyorum sabahları kokusu eve giriyor![]()
canın istediği kadar görüş baktın keyfin yok onlarla görüşesin yok işim var de yapabiliyosan hobiler edin öyle vakit geçirArkadaşlar merhaba ben 1 yıllık evliyim bir köyde lojmanda kalıyoruz eşim askeri personel karakolun içinde 4 daireli lojman ilk taşındıgım zaman karşımdaki ve onun üstündekiyle samimi oldum, fakat birisi özellikle çok fazla insanı demorilize ediyordu mesela kendisine birşeyler verdim tabakları kapıya bırakıp sms atmıştı, sonra sürekli rütbecilik yapıyordu hepimizin eşi astsubay uzman eşlerini küçümsüyordu çok şaşırmıştım, bir kerede kız kıza merkeze gittik beni dışladılar ben yokmuşum yanlarında kuyrukmuşum gibi ki zorla çagırmışlardı neyse, ben görüşmeyi kestim kasım gibi bu aya kadarda evde kendimce vakit geçirdim hiçte sıkılmadım,1 tanesi tayin oldu gitti neyse yeni komşular geldi tanıştım kahve içtim falan ama istiyorlarki sabah akşam girelim çıkalım yeni gelen ikisi öglen birlikte şimdi akşamda birlikte, digeri diyorki ben burda bir aile olalım birlikte yemekler yiyelim mangal yakalım falan filan neyse öglen kahve içtim akşam yine çagırıyorlar tamamen iletişimi kesmek istemiyorum ama pekte sağlıklı gelmiyor bu durum ne yapmalıyım nasıl yol izlemeliyim?
asla yalandan hastalık uydurma insanın ağzından çıkan gerçek olurben yalan söyledigim zaman gerçek oluyor ama yalan olmayan bir şeyler uydurabilirim eşimle alakalı ne gibi şeyler mesela anlatmamalıyım bunu merak ettim
Ne kadar akıllıca bir çözüm önerisi, konu sahibinin hiç aklına gelmemiştir eminim  kasım ayından bu yana kendim takılıyorum yine de geliyorlar çağırıyorlar başa çıkamıyorum diyor okuduğunuzu algılayamadınız galiba?canın istediği kadar görüş baktın keyfin yok onlarla görüşesin yok işim var de yapabiliyosan hobiler edin öyle vakit geçir
Mis gibi de çözüm önerisi işte. Ağzımızdan çıkan herşey gerçek olsa yatıp kalkıp para isteyelim o zman. Sanki hayatında hiç yalan söylemiyorda gelmiş beylik beylik laflar ediyor. Hayatını lojmanlarda geçirmiş insan var karşında sen ne bileceksin o zehirli ortamı anca konuş...asla yalandan hastalık uydurma insanın ağzından çıkan gerçek olur
Zaten yakında bozusurlar. Bence kendinizi bir damla geri cwkin. Ne bileyim sabah spor yaıyorum dıyın mesela. Ya da bir iş soyleyın. Surekli olsunArkadaşlar merhaba ben 1 yıllık evliyim bir köyde lojmanda kalıyoruz eşim askeri personel karakolun içinde 4 daireli lojman ilk taşındıgım zaman karşımdaki ve onun üstündekiyle samimi oldum, fakat birisi özellikle çok fazla insanı demorilize ediyordu mesela kendisine birşeyler verdim tabakları kapıya bırakıp sms atmıştı, sonra sürekli rütbecilik yapıyordu hepimizin eşi astsubay uzman eşlerini küçümsüyordu çok şaşırmıştım, bir kerede kız kıza merkeze gittik beni dışladılar ben yokmuşum yanlarında kuyrukmuşum gibi ki zorla çagırmışlardı neyse, ben görüşmeyi kestim kasım gibi bu aya kadarda evde kendimce vakit geçirdim hiçte sıkılmadım,1 tanesi tayin oldu gitti neyse yeni komşular geldi tanıştım kahve içtim falan ama istiyorlarki sabah akşam girelim çıkalım yeni gelen ikisi öglen birlikte şimdi akşamda birlikte, digeri diyorki ben burda bir aile olalım birlikte yemekler yiyelim mangal yakalım falan filan neyse öglen kahve içtim akşam yine çagırıyorlar tamamen iletişimi kesmek istemiyorum ama pekte sağlıklı gelmiyor bu durum ne yapmalıyım nasıl yol izlemeliyim?
Mesleklerimiz var demişsin ama bence bu hikayede hepiniz ev hanımısınız
ev hanımı olsak bundan utanacak insanlar degiliz çogumuzub annesi ev hanımı degil miydi çalışan kadınlardan daha çok emek veriyorlardı biraz okudugunuzu anlıyorsanız oraya yazdım ikimiz ögretmen benim haftada 3 gün dersim var digeri hemşire ama köyün saglık ocagından insanlar büyük büyük şehirlerde yaşamıyor, okulum evime 3 dakika öyle söyleyim size siz anlayın...Mesleklerimiz var demişsin ama bence bu hikayede hepiniz ev hanımısınız
ne kadarda kibirli emin bir cümle çalışmıyorsunuz belli, tarih ögretmeniyim hanımefendi 5 yıldır belki ben anlatamadım belkide bazıları sizin gibi anlamadı eşimin rütbesiyle hava atma ihtiyacı duymadıgımı herkes gibi eşimle tabiki gurur duyuyorum ama bu işçide olsam duyardım doktorda olsa duyardım ben insanların böyle rütbecilik yaptıgından ne yapmam gerektiginden bahsettim ama çogunuz öyle mutsuzki etrafa saldırmaya yer arıyorsunuz hemen bi demorilize edelim aşagılayalım diye sıraya girmişsiniz şaşırdım kaldım...Siz ne işle meşgulsünüz ? Çalışmıyorsunuz o belli. Ama bir mesleğiniz var mı şuan yapmıyor olsanız da ?
İnternette dil öğrenebileceğiniz platformlar var dil öğrenin. Kitap okuyun. Mesleğinize fayda sağlayacak online kurslara katılın. Veya el maharetiniz varsa birşeyler yapın bir kanal veya instagram sayfanızda paylaşın insanlar böyle şeyleri takip etmeyi seviyorlar
Yani demek istediğim sabah akşam evcilik oynamak iyi değil, bu kadar vıcık vıcık ilişkilerin sonu pek iyi olmuyor. Evet gurbet olunca yani insanlar ailelerinden şehirlerinden uzak olunca psikolojik olarak bir yakınlık arıyor olabilir. Ama bu kadar sık ve içli dışlı olmak anca işsiz, güçsüz hayatla ilgili derdi olmayan ve bunu eşinin rütbesi ile kapatmaya çalışacak insanların yapabileceği bir şey. Onlarla samimiyetinizi arttırır ve sürekli görüşürseniz tamamen onlara benzersiniz çünkü bu normaliniz haline gelir. Mesafe çok güzel şey.
Bir hobi , iş, kurs bulursanız hem kendiniz için iyi olur hem de karşıdaki insana bahaneniz olur. Belli ki böyle insanlar 2 kez çağırılıp nedensiz gitmediğinizde kin tutup dedikodunuzu yapar. Gemileri yakmadan mesafeli şekilde ilişki kurmak en iyisi
üniversite okumayı övmedim farkındaysan ama atanmak marifet artık bu devirdeYa ilkokul mezunu mu kaldı allah aşkına.
Her mahalleye üni açtıkları, hatta yetmeyip açık öğretim falan açtıkları için herkes zaten üni mezunu. Niye üni mezunu olmayı ayrıcalıkmış gibi anlatıyorsunuz. Yani eskiden üni mezunu çok yoktu ama şimdi üni okumayanı kınıyorlar