• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşularımı hatalarından döndürebilirmiyim.

Her şeye alaycı tavırla yaklaşmak hoş değil bence. Ben de çocuk değilim heralde çay içiyo diye kimse kimseyi hayatından çıkarmaz. Bana göre ciddi düşünmediği birilerle cinsel bişey yaşaması yanlış size göre doğruysa sizin bileceğiniz iş. Ve ben öyle insanları hayatımda istemem. Ne yapıyorsa kendi bilir günahı sevabı kendine. Her koyun kendi bacağından asılır. Benden uzak olsun yeter
Sizin gibi düşünüyorum benimde arkadaşım nişanlısıyla birlikte olduğu için kesmiştim ilişkimi yargılamadım ama insanın içi istemezya öyle bişi görüşmedim yargılamadım bildiğine bıraktım sonuçta canı istemiş olmuş tecavüze uğramamış zor durumda değildi arkadaşlığıma ihtiyacı yoktu

Benim anlamadığım bütün mahalle biliyor olayları. Adamlar bu kadınların evlerine girip çıkıyor hadi herşeyi geçtim çocuklar bile söyler yani bu kadınların kocaları kör mü sağır mı Allah aşkına?

canım bunlar bana açılalı çok olmadı 10 gün falan zaten o günden sonra sıklığı azaltmaya başladım.
Size niye anlattılar acaba şuan o takıldı kafama. Başka bir fikirle mi anlattılar. Hani suzide bize katılır daha rahat takılırız kafası mı. Bu kafa neyin kafası yani. İnsan böyle bişey anlatmaz ki saklar.

Alaycı yaklaşma yok. Adını çıkaracak bahaneler uydurmak kolay. Gerçek bile olsa.. Mevlanayla kapatıyorum muhabbeti "başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol"
Kaç kişiyle olmuş alaycı yaklaşımdır bana göre. Ve ben kendi fikrimi söylüyorum. Ben ciddi düşünmediği erkekle (ve erkeklermiş hatta) birlikte olan kadınları, aldatan kadınları hayatımda istemem. Ne yapıyorsa kendi bileceği iş. Benim uyarmamla nasıl istersen öyle olsun diyip vazgeçecek değil ya. Kendi isteğiyle yapıyor ve ben de benden uzak ol naparsan yap diyip cıktım hayatından. Kimsenin hayatına karışamam. Birine gore doğru olan birine göre yalnıştır. Tıpkı bizim konumuz gibi

Eger o kişilerden uzaklaşmazsanıs size çok büyük zararları dokunur! Yani en azından o esnaflar bile sizin samimiyetinizden dolayı sizide onlar gibi sanabilirler!
Ben olsam onlara artık görüşmeyelim, sizin tercihiniz bu ama bana göre değil, ve kimseye bahsetmem emin olun diye söylerim

Ben olsam isterse 40 yillik dostum olsun boyle bir durum karsisinda gorusmeyi keserdim. Hicbir hakli sebeb esini aldatmasina neden degildir bu kadin icinde erkek icinde aynidir. 2 yillik komsulukta bunu duyunca yavas yavas yerine net bir dille gorusmeyi kesinki size bulasmasin camur sizede sicramasin.

Kaç kişiyle olmuş alaycı yaklaşımdır bana göre. Ve ben kendi fikrimi söylüyorum. Ben ciddi düşünmediği erkekle (ve erkeklermiş hatta) birlikte olan kadınları, aldatan kadınları hayatımda istemem. Ne yapıyorsa kendi bileceği iş. Benim uyarmamla nasıl istersen öyle olsun diyip vazgeçecek değil ya. Kendi isteğiyle yapıyor ve ben de benden uzak ol naparsan yap diyip cıktım hayatından. Kimsenin hayatına karışamam. Birine gore doğru olan birine göre yalnıştır. Tıpkı bizim konumuz gibi
Sessizce çıkmak başka onlara hak vermek başka. Umarım öyledir. Benim de oldu öyle arkadaşlarım. İnanır mısın bilmem ama kendi pisliklerni kapatmak için benim en ufacık şeyimi öne sürerdi. "Ona niye selam verdin, niye mıhabbet ettin " gibi. O prtamdaki insanların asıl fikirlerinin benle değil de o arkadaşla ilgili olduğunu 2 sene sonra öğrendim. Hem de teaadüfen. Numaramı ortamımı değiştirdikten sonra hiç konuşmadım. Kötülemedim de iyi bişey de demedim. Ne haller varsa görsünler. Ömür boyu arkadaşlık yapmamak lazım hem de satan insanlarla

Neden size anlattilar ki. Birçok erkek biliyor ve kendi aralarında fazlaca bu konuyu konuşuyorlardır eminim. Belki sizin dedikodunuzu bile yapmışlardır. Hemen iletişimi kesin hatta söyledikleri an bitirmeliydiniz ilişkinizi belki o an şok oldunuz bilmiyorum. Çok sıkıntılı bir konu

Sessizce çıkmak başka onlara hak vermek başka. Umarım öyledir. Benim de oldu öyle arkadaşlarım. İnanır mısın bilmem ama kendi pisliklerni kapatmak için benim en ufacık şeyimi öne sürerdi. "Ona niye selam verdin, niye mıhabbet ettin " gibi. O prtamdaki insanların asıl fikirlerinin benle değil de o arkadaşla ilgili olduğunu 2 sene sonra öğrendim. Hem de teaadüfen. Numaramı ortamımı değiştirdikten sonra hiç konuşmadım. Kötülemedim de iyi bişey de demedim. Ne haller varsa görsünler. Ömür boyu arkadaşlık yapmamak lazım hem de satan insanlarla
ben de öyle çıktım hayatından, soranlara da aramız bozuldu artık dedim. Çünkü yakındık herkes niye konuşmuyorsunuz diyordu. O kız bana yalan söylediği için pişmandı gizlice mektup bırakmış çantama sınıfdayken. Pişmanım en iyi arkadaşım sendin sen de gittin diye. Ama konuşmadım çünkü bir kere çıkarttın hayatımdan O yalnışı yapmayacagını da düşünmüyordum. ve üni bitti herkes kendi yoluna devam etti. Ben sadece kendin bilirsin diyp çıktım

haklısınız bunu bende düşündüm. o nedenle eşimi ikna edip o mahalleden taşınmak istiyorum.
taşın.
kocasından dayak yiyen, duyulunca öldürmesin diye senin erkek arkadaşın olduğunu, onların evinde buluştuğunuzu söyleyebilir.
bu tür insanlara güvenilmez.

ben ne yapmalıyım bir anda dostluğumuzu kestirip atamıyorum
eğer onları hayatınızdan çıkarmazsanız, yaptıkları şeyler ayyuka çıkınca kabak sizin de başınıza patlayabilir.
siz de onlarla aynı kefeye konabilirsiniz..
en kısa zamanda kestirip atın.
hatta açık açık söyleyin arkadaşlığınızı bitirme sebebinizi.
benim kafa yapıma ters hareketler bunlar deyin.

Benimde universitede bir arkadasim vardi hatta dostum deyim. Kizla cok samimiyim kizin yanimada birseyini gormedim erkeklerle konusurdu ama oyle isleri oldugunu bilmiyordum. Sonra bir arkadas bana gelip x seni erkelere pazarliyor diye bir dedikodu var demyince kafamdan kaynar sular dokuldu. Tabi ben arastirmaya basladim nerden cikti vs deken benim dostum dedigim kiz erkeklerle samimi oldugu icin bende yaninda takildigimdan cikmis o durum gorusmeyi ozamandan kestim. Ama psikolojim bozulmustu sinav zamaniydi dusundukce agliyordum bana bakan herkesi beni kotu dusunerekk bakiyor sanardim son 3 yilda arkadas secerken hep dikkatli oldum halada o zamandan kalma dikkat ederim. Demem o ki gorusme cunku boyle kisilerin yaninda malesefki adin cikiyor

ben de öyle çıktım hayatından, soranlara da aramız bozuldu artık dedim. Çünkü yakındık herkes niye konuşmuyorsunuz diyordu. O kız bana yalan söylediği için pişmandı gizlice mektup bırakmış çantama sınıfdayken. Pişmanım en iyi arkadaşım sendin sen de gittin diye. Ama konuşmadım çünkü bir kere çıkarttın hayatımdan O yalnışı yapmayacagını da düşünmüyordum. ve üni bitti herkes kendi yoluna devam etti. Ben sadece kendin bilirsin diyp çıktım
Benim arkadaş sandığım insan tam olarak böyle değildi. Gerçi önemli olan kafa rahatlığı. Az insan çok huzur. Ha bir de kapının önüne 1 kap su 1 kap mama lütfen

Benim arkadaş sandığım insan tam olarak böyle değildi. Gerçi önemli olan kafa rahatlığı. Az insan çok huzur. Ha bir de kapının önüne 1 kap su 1 kap mama lütfen
her kesle anlaşa bilen insanım vALLAHa. Kendini beğenmişleri sevmem sadece. Banabir hatası olmayan düzgün olan insanla ömür boyu anlaşır, sırrını tutarım. Lafına kuvvet az insan, çok huzur.

her kesle anlaşa bilen insanım vALLAHa. Kendini beğenmişleri sevmem sadece. Banabir hatası olmayan düzgün olan insanla ömür boyu anlaşır, sırrını tutarım. Lafına kuvvet az insan, çok huzur.
O yüzden işte insana çok gerek yok. lütfen 1 kap su 1 kap mama. Sokak hayvanları dedikodu yapmaz, insanı karalamaz vs..

Back
X