Çalışmayan tüm kadınları dedikoducu yaptı yaçalışmayan kadınların kafaları bomboş mu?hiç güleceğim yoktu.asıl işyerlerinde ne dedikodular dönüyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışmayan tüm kadınları dedikoducu yaptı yaçalışmayan kadınların kafaları bomboş mu?hiç güleceğim yoktu.asıl işyerlerinde ne dedikodular dönüyor.
sen bi de işyeri dedikodusu görÇalışmayan kadınlar meşgul olmadıklarında dedikoduya sarıyor benim çevreden biliyorum. Kafaları bomboş olunca dedikodu meşgale oluyor.
Takmayın orda size demeseler bile konuşuyorlardır zaten bu tipler hep birbirlerinin arkasından konuşurlar.
yani sokaktan kasıt gerçekten sokak, dondurmacı, kafe falan değil. herhangi bir sitenin, apartmanın bahçesi falan da değil. bildiğiniz kapı önü, tam cennet mahallesi stili. şöyle düşünün, sizin örneğin eviniz giriş katta. evin duvarı da sokağa bakıyor, o duvarın altındaki kaldırıma oturmuş sabahtan akşama kadar muhabbet eden 3 teyze düşünün. tam böyle pencerenizin altında, misal. her şeyden önce sesleri rahatsız eder kafa bile dinleyemezsiniz. bir de çok itici görünür sonuçta kaldırımlar, sokaklar oturma yeri, oturma alanı değil. sokaklar gelip geçmelik yerlerdir oraya birilerinin sandalye atıp yerleşmesi aşırı saçma gözüküyor bence.Yo tartışmak istemiyorum
Sokak denince aklıma benim bunlar geliyor
Evimin balkonu gelmiyor mesela
Bakış açısı sanırım
Sandalye atsalar yine iyi, kaldırıma oturuyorlar bazen. Önlerinden otobüs falan geçiyor onlar çay içiyorlar kaldırımdayani sokaktan kasıt gerçekten sokak, dondurmacı, kafe falan değil. herhangi bir sitenin, apartmanın bahçesi falan da değil. bildiğiniz kapı önü, tam cennet mahallesi stili. şöyle düşünün, sizin örneğin eviniz giriş katta. evin duvarı da sokağa bakıyor, o duvarın altındaki kaldırıma oturmuş sabahtan akşama kadar muhabbet eden 3 teyze düşünün. tam böyle pencerenizin altında, misal. her şeyden önce sesleri rahatsız eder kafa bile dinleyemezsiniz. bir de çok itici görünür sonuçta kaldırımlar, sokaklar oturma yeri, oturma alanı değil. sokaklar gelip geçmelik yerlerdir oraya birilerinin sandalye atıp yerleşmesi aşırı saçma gözüküyor bence.
Evinizin bahçesi de olsa kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok. Sesiniz bile yankılanıyordur sokakta gece gece..Müstakil evimin bahçesinde oturuyorum izniniz ile.
Komşularımı bilmiyorum, kimse gözükmüyor, yatmış olabilirler saat 12ye geliyor yarın iş günü malum.
Ay yok bebem o kadar abartmayalım. Müstakil evinin bahçesinde oturur insan.Evinizin bahçesi de olsa kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok. Sesiniz bile yankılanıyordur sokakta gece gece..
İnsanlar bunu anlatmaya çalışıyor siz hala anlamamızlığa getiriyorsunuz konuyu..
Oturur oturur tabi, bizimde bahçeli evlerimiz oldu..Ay yok bebem o kadar abartmayalım. Müstakil evinin bahçesinde oturur insan.
Bahçede hard parti verilmiyorsa sorun olmaz sanırım. Kanunda bahçe de eve dahil çünkü, evinde gece yarılarına kadar oturup sohbet edebiliyorsan bahçede de oturup sohbet edersin. Konuşma sesinden rahatsız olan camını kapatabilir. Keşke bahçeli evim olsaydıOturur oturur tabi, bizimde bahçeli evlerimiz oldu..
Eğer ki çok bağımsızsa kimse sesleri duymaz fakat dipdibe evlerin içindeyse diğer komşular rahatsız olur ama kimse tepki vermez o ayrı tabi..
İnsanlar derken burda anlamayan birtek sizsiniz benceEvinizin bahçesi de olsa kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok. Sesiniz bile yankılanıyordur sokakta gece gece..
İnsanlar bunu anlatmaya çalışıyor siz hala anlamamızlığa getiriyorsunuz konuyu..
Olabilir bilemiyorum..Bahçede hard parti verilmiyorsa sorun olmaz sanırım. Kanunda bahçe de eve dahil çünkü, evinde gece yarılarına kadar oturup sohbet edebiliyorsan bahçede de oturup sohbet edersin. Konuşma sesinden rahatsız olan camını kapatabilir. Keşke bahçeli evim olsaydı![]()
Kimseye rahatsızlık vermiyorsaniz ne mutlu size tebrikler o zamanKimseye bir rahatsızlık vermiyorum
Bunuda dün gece sayenizde gördükİnsanlar derken burda anlamayan birtek sizsiniz bence
Sorun yok tartışabiliriz…Kimseye rahatsızlık vermiyorsaniz ne mutlu size tebrikler o zaman
Öylede yapmalısınız.
Bunuda dün gece sayenizde gördük
Neyse sizinle hiç tartışamayacağım şimdi..
Dün gece yapmak istediniz tabi tutmadı.. Yok kafama güneş geçmiş falanSorun yok tartışabiliriz…
Tabii söyleyecekleriniz genellikle olduğu gibi mantık dışı değilse.
Gecekonduda yaşamadıklarını nereden biliyorsunuzCidden bunu dert edecek kadar dertsiz misiniz? Konuşsunlar ne olacak?
Ömrümde kapının önünde oturmadım, kapı önünde oturulmaz zaten çok çirkin bişey. Gecekonduda yaşamıyoruz.
Apartmanın bahçesinde bank var, oraya oturur bazen kadınlar ona bile uyuz oluyorum ben, balkonları yok heralde diye söylene söylene geçiyorum. Cidden sokakta oturmayın hanımlar, sokakta oturulmaz...
O da doğruGecekonduda yaşamadıklarını nereden biliyorsunuz
Hıc oturmuyoruz?Kapı onunde oturmak mı kaldı Allah askına 90larda falan bitmedı mı o ıs?Apartman kapılarında nasıl oturuyırlar?siz çıkıp hergun oturuyormusunuz kapionunde komşularla.,?
Sulukuleden yazıyor dıyecem orası bıle dagıldıO da doğruGecekonduda yaşıyorsanız sokakta oturabilirsiniz hanımlar
![]()
Sizin derdiniz ne?Dün gece yapmak istediniz tabi tutmadı.. Yok kafama güneş geçmiş falan
Şimdi yapmak istiyorsunuz ama sabah sabah hiç havamda değilim..
Sizi şimdi mantıklı fikirlerlerinizlebaşbaşa bırakıyorum
![]()