Hahahah cok mantikli.Ancak bu tarz yontemlerden anlayacaga benziyor cunku kadin.
anlamıyorsa onun tehdit ettiği gibi saksı yöntemini denesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahah cok mantikli.Ancak bu tarz yontemlerden anlayacaga benziyor cunku kadin.
anlamıyorsa onun tehdit ettiği gibi saksı yöntemini denesinçok hassasım kardeşim konusunda öyüzden çok iyi anlıyorum konu sahibini insan kendi kızsa da kavga etse de başkasının dokunmasına katlanamıyor kardeş işte bambaşka bir aşk <3 :)
kaç yaşında kadının yaptığına bakarmısınız ya terbiyesiz hiç insanlık kalmamış...benim ablamında vardı böyle arıza bir komşusu akşam vakti kimse varmı aşağıda diye bakmadan (ki baksa bile ordan dökülürmü)çaydanlıkdaki çayı boşaltmış aşağıya ablamlarda tam eve giriyolar o sırada bebek arabasındaki yiğenimin üstüne dökülmüş bütün çay allahtan soğukmuşbudurumda bile ablamlarla kavga etmişti özür dileyeceği halde...ablam çareyi ev alıp taşınmakta bulmuştu. bu devirde komşuluk felan kaldığı yok ahhnerde o eski komşuluklar akrabalardan yakın olurdu
![]()
Gürültü konusundan bende muzdaribim ama burada takıldığım şey gürültü değil. Yaz aylarında hepimiz çocukların gürültüsünü çekiyoruz, bizim burada site içi gece 12 ye kadar sokaktalar, dün gece artık beddua ettim, Allah bunların ana babalarını uykuya hasret bıraksın diye. Ancak komşunuzun hareketini asla onaylamıyorum, bir şikayeti varsa yetişkinlerle çözmeli, çocuklarla değil. Yerinizde olsam o kaldırdığı saksıyı ... neyse (banlanacağım çok sinirleniyorum böyle insanlara), komşunuzun sıkı bir dayağa ihtiyacı var bence, bazıları o dilden anlıyor
gerçekten insanlar çok tuhafmış
biz aile binasında otururduk önceden
bütün yol boyuncada hep akrabalarımız vardı yan evlerde
hiç böyle bir olay yaşamadım
yaşadığımda da bugünki gibi kaldım işte öyle
benim yerimde başkası olcaktı
bir güzel ağzının payını verecekti ama yapamadım işte
Kadinin size bi nedenden dolayi garezi olabilir mi ? Ki ne olursa olsun yaptigi cok cirkince.
Cocugun kafasina su dökecek kadar sana hakaret edecek kadar öfkeli olmasinin nedeni nedir
diye düsündüm.. Aslinda böylesine ya hic cevap vermeyeceksin
ya da veriyorsan hakkindan geleceksin, saygidan maygidan uyaridan anlamaz böylesi.
Ben olsam hincimi alamayip döverdim :)
Ailenin haberi var mi ?
valla iyi sabretmişsin okadar lafın hareketin üstüne ben olsam zor ayırırlardıbenim eşim vardiyalı çalışıyo gündüz uyuduğu zaman çocuklar sanki eevin içinde oynuyorlar...çıkıp laf bile söyleyemem kendi kendime kızarım ama neticede çocuk onlar bizde çocuk olduk eve girmezdik
ıslatmak felan nedemek ya gerçekten iii sabretmişsiniz
sabır edeceksin annem gibi, annemin adana'da müstakil evi var en üst katta otuyor, en aşağıdada dükkan ama boş orayada fazla eşyasını ve motorsikleti yani her gün açılıyor, yan komkusuda ,önüne park edermiş hergün , annem izah etmesine ve yapmaması gerektiğini söylemesine rağmen, o gün yine yaomış annemde namazdan sonra allaha yalvarmış şu komşunun icabına bak diye ,ertesi gün sarhoş başka birisi arba ya .çarpmış bir dahada park etmedi
valla çok sabırlıyımdır
ağzına gelenide söylese karşılık vermedim
sonuçta büyüğüm yine kırmak istemedim
bir ara hakaret davası açarım size bana hakaret edemezsiniz diyebildim
oda çok gururum kırıldığındandı yani
çok incindim gerçekten
millette ne salak kız bu demiştir
doğru düzgün birşey diyemeden kardeşimide aldım girdim içeri
mahalleli beni saf bilmezse iyi![]()