• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yan komşuda bunu yaparsa?

Terbiye yaşla ilgili bir durum değil! 15 yaşında ne efendi çocuklar var ama 60 yaşında çok saygısız insanlarda var. Allah böyle insanları karşımıza çıkarmasın ne bu dünyada ne öteki dünyada çünkü kötü ve çirkef insanla uğraşmak çok zor! Önceden böyle insanlara kızardım ama şimdilerde böyle asabi, saygısız ve seviyesiz insanlara sadece acıyorum, yazık diyorum; bu yaşa kadar yaşamışlar ama hayat bunlara hiç bir şey katamamış ve hiç olgulaşamamışlar..!!! Hayatlarındaki başarısızlıkları ve mutsuzlukları diğer insanlarada bir virus gibi bulaştırmayi hayat biçimi halini getirmişler gibi sürekli anlayışsız, sürekli eleştirel, sürekli mızmız, sürekli asabiler! Bir gerçek varki herkes iyilikten beslenmiyor, dikkat ediyorumda bu tarz insanlar inanın bu tip olaylarla besleniyor ve enerji buluyor.. Allah yardımcınız olsun ve bence yöneticiye bildirseydiniz ve daha ileri giderse direk polis çağırın, orası ne dingonun ahırı, nede kendisinin malı, ayrıca sizin çocuğunuzada bunu asla yapamaz, polis direk uyarı yapar eğer daha ileri giderse dava açabilirsiniz.

Son düzenleme:
Back