• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşularin gurultuleri

Gerçekte ses var mı? Eşinizde sesleri duyuyor mu, bipoları bilirim. Kontrol altında değilseniz sanrı duyuyor da olabilirsiniz…

Kontrol altında değilseniz çalışmamanız normal, ama stabilseniz çalışmanız konusunda engel yok…

gerçekte ses varsa ses izolasyonu için de para lazım. Değişik sökülebilen sıvalar var araştırın ama maddiyata bakar

Aslında söylediğiniz gibi değil . Yani insanlar evlerinde normal hayatlarını devam ettiriyorlar ama binaların yapısı o kadar kötü ki yelleseler duyarsınız tv açsalar duyarsınız yürüsünler ayak seslerini duyarsınız konuşsalar konuştuklarını duyarsınız gece tuvalete kalsalar sifonun sesini duyarsınız kimseye de şu saaatte uyuyacaksın evinde konuşma yürüme tuvalete girme diyemezsınız yani bunun için yapabileceğiniz bir şey yok sorun insanlarda değil sorun binanın yapısında. Maddi sorunlardan bahsetmişsiniz ama oradan taşınsanız bile yeni eve gidecekseniz aynı sıkıntılarla tekrar karşılaşmanız %90 .
çok çok iyi bir yapı olması lazım ki eski binalar gibi sesleri duymayasınız maalesef yeni binalar kağıt gibiler .

Sizin komşu seslerinden daha büyüüük ve ciddi sorunlarınız var farkında mısınız?
Yani bu kadar yokluğun içinde kirasını bile başkasının ödediği evde kusura bakmayın çok ses var diye acillik olmanız bir tık abartı geldi bana, bir de en ufak sorunda taşınalım demişsiniz de hangi parayla?
Ben bazı insanların rahata desteğe bu denli alışmasını ve havadan nem kapmasını sağlıklı bulmuyorum yanlış anlamazsanız, bir de komşulara satıp savıp başka yerden ev alamamışlar diyorsunuz şaka gibi asdgagdasgd, tanıdığım onlarca bipolar hastası var iş hayatında aktif olan, karı koca rahata alışmışsınız bence siz, bu noktada şikayet etme hakkınız tartışmaya açık bana göre.

Tek kulağım sağır, kulağımdan beynime kadar yayılan kistlerden dolayı kulak içerisinde denge duyma organlarından tutun hiç bir kemik yapı sinir damar hiç bir şey kalmadı hepsi kazınıp alındı, sadece karnımdan alınıp tıkıştırılan yağ dokusu var kulağımda, haliyle kendi başıma dışarda sağlıklı bir şekilde vakit geçirme, işlerimi halletme sürem 2 saat falan, sonrasında denge sorunu yaşamaya başlıyorum ve bazen çok tehlikeli boyutlara ulaşıyor ama buna rağmen eşşek gibi çalışıyorum çünkü biz de sizin gibi bir sürü sorun yaşıyoruz evle ilgili ama ses yalıtımı daha iyi bir ev alabilmek için de daha çok çalışmamız lazım malum.

o değil de dilenci gibi eşin hiç utanmadı mı senin ablan size yardım ederken? eşini çok mağdur iyi niyetli bir adam olarak anlatmışsın. sorumsuz, parasız, sana da ilgisiz bir adam belli ki. inanılır gibi değil. komşu gürültüsünden önce çok daha beter dertlerin var ama belli ki kocişin çok değerli..

Hayir asla. Arkadaşları veya akrabalari ne zaman param yok diye eşime ağlayıp duygu sömürüsü yapsa eşim kendini borca sokup onlara para buldu genelde ve ustune yattılar borçların .bir de İnternet üzerinden dolandirildi bir kere
Ve siz böyle bir adamın peşinde geziyor höt derse oturuyor,kalk derse kalkıyorsunuz.Elalem için beni bu duruma düşüren adama ne sevgim kalır ne saygım öyle sözüde geçmez bana doğru olsa insanların ağzına bakıp batmazdı,azıcık sesiniz çıksın...

nasıl bir insan kenci aç karnını doyuramazken başkaları için sağdan soldan para toplar borca girer de milletin borcunu kapatır. mantıklı mı? yoo. bi kere olur hata dersin de birden çok olursa bunun adı salaklık olur. konu sahibi aslında bunun için başlık açmamış. gürültüden şikayetçi sadece. kocişi ve bitmeyen borçları konu dışı şu an..

Sizin komşu seslerinden daha büyüüük ve ciddi sorunlarınız var farkında mısınız?
Yani bu kadar yokluğun içinde kirasını bile başkasının ödediği evde kusura bakmayın çok ses var diye acillik olmanız bir tık abartı geldi bana, bir de en ufak sorunda taşınalım demişsiniz de hangi parayla?
Ben bazı insanların rahata desteğe bu denli alışmasını ve havadan nem kapmasını sağlıklı bulmuyorum yanlış anlamazsanız, bir de komşulara satıp savıp başka yerden ev alamamışlar diyorsunuz şaka gibi asdgagdasgd, tanıdığım onlarca bipolar hastası var iş hayatında aktif olan, karı koca rahata alışmışsınız bence siz, bu noktada şikayet etme hakkınız tartışmaya açık bana göre.

Tek kulağım sağır, kulağımdan beynime kadar yayılan kistlerden dolayı kulak içerisinde denge duyma organlarından tutun hiç bir kemik yapı sinir damar hiç bir şey kalmadı hepsi kazınıp alındı, sadece karnımdan alınıp tıkıştırılan yağ dokusu var kulağımda, haliyle kendi başıma dışarda sağlıklı bir şekilde vakit geçirme, işlerimi halletme sürem 2 saat falan, sonrasında denge sorunu yaşamaya başlıyorum ve bazen çok tehlikeli boyutlara ulaşıyor ama buna rağmen eşşek gibi çalışıyorum çünkü biz de sizin gibi bir sürü sorun yaşıyoruz evle ilgili ama ses yalıtımı daha iyi bir ev alabilmek için de daha çok çalışmamız lazım malum.
Çok geçmiş olsun🙏🙏🙏,yan gelip yatmaya alışık konu sahibi gibi tiplerin hiç bahanesi bitmez ah hasta olmasa dünyayı taşır ama tüh minnoş başı ağrıyor,kocişte sağın solun borcunu ödüyor ,çok mutlular çok ...

Çok geçmiş olsun🙏🙏🙏,yan gelip yatmaya alışık konu sahibi gibi tiplerin hiç bahanesi bitmez ah hasta olmasa dünyayı taşır ama tüh minnoş başı ağrıyor,kocişte sağın solun borcunu ödüyor ,çok mutlular çok ...
Çok teşekkür ederim, gerçekten anlamak güç.

Merhaba hanimlar.tavsiyelerinize ihtiyacım var.1 ay oldu eşimle yeni bir eve taşındık.kiraciyiz.biz emlakciyla eve baktığımızda aksi gibi hiç ses yoktu.sozlesmeyi imzalayıp paraları yatırıp eve akşam gittiğimizde hepimiz gürültüyü farkettik.gece ben eşime dedim ki iptal edelim kusurlu ev kategorisinden iade alırız parayı hem cayma hakkı da vardır dedim.eşim dinlemedi beni çok kızdı.hicbiyere tasinmiyorum diyip çok büyük tepki verdi.ben geri adım attım.neticede taşındık.3 katlı binaya 11 daire sıkıstirmislar duvarlar kağıt gibi geçirgen ses konusunda bizimle aynı katta sağda ve solda daire var yukarı aşağıda da daireler var.ve bütün sesler bizim evin içinde abartısız.magduriyetimi biraz daha izah etmek adına nasıl bir konumdan bu eve tasindigimiizi da yazmak istiyorum.eşimin annesi 2 yıl önce vefat edince esim ailesinden manevi destek almak istedi evimizi barkimiizi toplayıp ailesiyle bir oturduk iki yıl.bu arada artı eşimin kendi hataları yüzünden dünyalar kadar borcuda var ev gecindiremeyecegini de söyledi zaten öyleydi.cok zor durumdaydim ailesiyle otururken.sonra durumu iyi olan ablam 1 yıl kira yardımı yapacağını söyledi taşınma masrafimizi karşıladı ve buraya taşındık.cok üzgünüm bu evi gürültü hariç çok sevdim sahiplendim ama konuşmalar dahil bagris cagrislar çeşme sesleri gürül gürül hersey geliyor korkunç.ev yeni bir yapı.isi yalıtımı çok iyi mesela.caresiz kaldım.daha yeni ablam yardım etmesine rağmen taşınırken birsuru borca girdik falan paramız olsa bile taşınmak çok büyük külfet.cok zor durumdayım.bu arada kapıları kapatıp bütün odalarda yaşamayı ve uyumayı denedim.olmadi her taraftan 4 komsunun gürültüsü korkunç derecede icerde.1 aydır uyurken kulak tikaci takmaktan sinuzitim azmış 4 gündür acillerdeyim baş ağrısından.caresiz kaldım.daha fazla uzatmak istemiyorum.buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler
Sizi korkutmak istemem ama böyle evlerin gürültüsü bir tarafa ses fazla geliyorsa yeterince sağlam değildir demek.

gelen yorumlara istinaden geçmiş konularınıza baktım, sizce asıl sorun komşu sesimi? Yoksa çalışmayan siz ve acayip eşiniz mi? 2020 yılında da geçim sknts vs neden işe girmiyorsunuz?

Merhaba hanimlar.tavsiyelerinize ihtiyacım var.1 ay oldu eşimle yeni bir eve taşındık.kiraciyiz.biz emlakciyla eve baktığımızda aksi gibi hiç ses yoktu.sozlesmeyi imzalayıp paraları yatırıp eve akşam gittiğimizde hepimiz gürültüyü farkettik.gece ben eşime dedim ki iptal edelim kusurlu ev kategorisinden iade alırız parayı hem cayma hakkı da vardır dedim.eşim dinlemedi beni çok kızdı.hicbiyere tasinmiyorum diyip çok büyük tepki verdi.ben geri adım attım.neticede taşındık.3 katlı binaya 11 daire sıkıstirmislar duvarlar kağıt gibi geçirgen ses konusunda bizimle aynı katta sağda ve solda daire var yukarı aşağıda da daireler var.ve bütün sesler bizim evin içinde abartısız.magduriyetimi biraz daha izah etmek adına nasıl bir konumdan bu eve tasindigimiizi da yazmak istiyorum.eşimin annesi 2 yıl önce vefat edince esim ailesinden manevi destek almak istedi evimizi barkimiizi toplayıp ailesiyle bir oturduk iki yıl.bu arada artı eşimin kendi hataları yüzünden dünyalar kadar borcuda var ev gecindiremeyecegini de söyledi zaten öyleydi.cok zor durumdaydim ailesiyle otururken.sonra durumu iyi olan ablam 1 yıl kira yardımı yapacağını söyledi taşınma masrafimizi karşıladı ve buraya taşındık.cok üzgünüm bu evi gürültü hariç çok sevdim sahiplendim ama konuşmalar dahil bagris cagrislar çeşme sesleri gürül gürül hersey geliyor korkunç.ev yeni bir yapı.isi yalıtımı çok iyi mesela.caresiz kaldım.daha yeni ablam yardım etmesine rağmen taşınırken birsuru borca girdik falan paramız olsa bile taşınmak çok büyük külfet.cok zor durumdayım.bu arada kapıları kapatıp bütün odalarda yaşamayı ve uyumayı denedim.olmadi her taraftan 4 komsunun gürültüsü korkunç derecede icerde.1 aydır uyurken kulak tikaci takmaktan sinuzitim azmış 4 gündür acillerdeyim baş ağrısından.caresiz kaldım.daha fazla uzatmak istemiyorum.buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler
ben kulak tıkacıyla uyumaktan enfeksiyon kaptım aylarca tedavi oldum,asla kesinlikle anlamıyorlar üst komşum birde karı koca öğretmen öyle laftan anlamayacak tiplerde değiller dersiniz ama hiç ne laftan ne sözden anlamıyorlar bizde kavgacı tipler değiliz en son polise şikayet ettim bu sefer 20 yaşlarında bir kızları var son ses müzikle evde tepinmeye başladı kadında gece 3 yada 5 farketmez üşenmeden uyanıp yere bişeyler fırlatıyor topuklu ayakkabıyla dolaşıyor,polis geldi diyoki kadın ayyy kusura bakmayın geçen gün elimden bardak düştü o mu gürültü yaptı😂😂😂evde tv yi bile kulaklıkla izliyorum gece saat 12 olmadan uyumuyoruz gürültülerini kessinler diye,yani edep adap yok bu tiplerde o yüzden taşının derim.

Hanımlar merhaba eşimle 3 yıldır evliyiz öncesinde tanışma ve nişan dahil 2 yıl tanışma sürecimiz oldu onunla sevgiliyken bana uzun süre hiç hediye almadı ben ona gümüş yüzük ve bileklik almıştım çok üzülüp konuyu açtım hediye alman mutlu ederdi değerli hissettirirdi vs diye bunun üzerine imitasyon bir kolye aldı(1.5 tl ye kendi söyledi sonradan) sonrasında evlendik bu arada evlenirken hiçbirşey talep etmedim birikimi yoktu diye ne düğün ne takı hiçbirşey eşyaları taksitle aldı. Evlendiğimizde ben birşeyler istedikçe aldı gümüş yüzük gümüş kolye ben almak istiyordum parasını veriyordu sadece bir kere kendi kendine düşünüp çanta aldı.ama dediğim gibi parası varsa istediğimi almaya çalışır.neyse eşim geçmişte bi kızı seviyormuş kız bunu hiç sevmiyormuş sadece eşimi kullanıyormuş eşim anlattı bunları dün. Dedi ki beni hiç sevmiyordu yine de yakasından ayrılmadım ona gitar almıştım telefon almıştım dedi şok oldum. Bana değer mi vermedin de hiçbişey almadın vs dedim kabul etmedi benim gördüğüm gerçeği çok üzgünüm ben evlendiğimizden beri tüm maddi imkânlarımı önüne serdim ailem sürekli yardım etti eşime bende aynı şeklide geçmişten maddi birikimlerimi eşime verdim yardım için o kadar enayi gibi ve değersiz hissediyorum kendimi siz olsanız bundan sonra napardınız

önceki konularını yazmadan yorumlamıştım ama dediğim haklıymış. senin kocada iş yok. sen de çalışmamakta inat eden bir tipsin.

Acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun.katiliyorum yorumunuza.sonucta insanların sorun olarak algiladiklari şeyler aynı olmak zorunda değil.tesekkurler

Gerçekte ses var mı? Eşinizde sesleri duyuyor mu, bipoları bilirim. Kontrol altında değilseniz sanrı duyuyor da olabilirsiniz…

Kontrol altında değilseniz çalışmamanız normal, ama stabilseniz çalışmanız konusunda engel yok…

gerçekte ses varsa ses izolasyonu için de para lazım. Değişik sökülebilen sıvalar var araştırın ama maddiyata bakar
Evet şuan kontrol altında stabil durumdayım sinüzit şiddetli baş ağrısı yaptığı için katlanamadim.esim gece hemen uyuyor akşamda tv falan izlediği için önemsemiyor.cunku ona göre de şuan taşınmak bir çözüm değil bana göre de.tesekkur ederim

Acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun.katiliyorum yorumunuza.sonucta insanların sorun olarak algiladiklari şeyler aynı olmak zorunda değil.tesekkurler
Çok teşekkürler sağolun, tabi ki sorun olarak algıladıkları şeyler çok farklı insanların fakat sorunlar da büyük küçük farketmeksizin çözülmesi gereken düğümlerdir neticede, ağlanıp sızlanmak bahanelere sığınarak hiç bir aksiyon almamak dışardan çok tatsız ve sevimsiz görünüyor. Minimum bahane ve çalışkanlık=iyi bir refah seviyesi diyelim. Size bol şanslar?🙃

Back
X