- 25 Ocak 2021
- 506
- 220
- 23
- 32
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
-
Resmen beni anlatmışsınız hele son paragrafKomşuluk gereksiz bir şey değil, güzel insanlar olduğu müddetçe severim aslında ama üç yıldır samimi bir komşum yok benim de. Biriyle sürekli girip çıkmam için gerçekten kafamin denk olmasi lazım.
Geçen yıl aralarına bir gireyim dedim, herkes birbirinin arkasından atıyor, son girişim olduAçıkçası milletin dedikodusunu yapıp her gün birbirimize gidip gelecek kadar boş bir insan olmak istemiyorum.
Bende bunu yazıyordum. Bir gün bir yere gitsem çocuklar perişan oluyor.aynı şekilde çağırınca da Uyku düzeni, yemek herşey sarkıyor. Ya ben beceremiyorum ya onlar umursamıyorAmacım kimseyi yermek değil ama o komşular akşama kadar birbirlerindeyken çocuklarıyla nasıl ilgileniyorlar, ben bunu hiç anlamıyorum. Ben gün içinde herşeyimi çocuğumun yeme oyun uyku saatine göre ayarlıyorum. Birkaç saatliğine hafta bir komşuya gitsem bütün düzenim altüst olur. Ben tuhafim sanırım.
7 sene olacak aynı binadayım, çapraz komşumu sadece o daireden çıkarken tanırım, aşağıda görsem tanımam.
Gerekli olduğunu düşünmüyorum komşuluğun, bana göre fazlasıyla laubali bir ilişki türü.
Çat kapı gelmelerini, her gün görüşmek falan istiyorsanız davet edin, ne diyeyim.
Ama aralarında sadece birini çağırmanız demek, diğerlerine cephe de almanız demek.
Bu gruplarda hemen yayılır ve bir daha çağrılmamayı da göze alırsınız artık.
Sanırım çocuklarımızın doğduğundan beri belirli ve şaşmayan bir düzeni olduğu için, o düzen en ufak aksadiginda problem çıkıyor. Umursamayanlar genelde çocuk o komşuda bu komşuda iyi bir öğün yemese bile aman bizde yer kafasında sanırım ya da aman biraz geç uyusada olur kafasında. Bu bana çok bencilce geliyor, bana göre değil. Kimseyle kakara kikiri yapacağım diye düzenimi bozamam. Aynı şeyleri düşünmemiz çok güzel. Ben çocuğum disari eşimle ciktiginda bile çocuk gibi tembihliyorum koca adamı, onu yedir bunu yedirme diye. Gec gelme, düzeni şaşıyor diye.Bende bunu yazıyordum. Bir gün bir yere gitsem çocuklar perişan oluyor.aynı şekilde çağırınca da Uyku düzeni, yemek herşey sarkıyor. Ya ben beceremiyorum ya onlar umursamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?