Komsuluk bu kadar gerekli mi gercekten

Ay haftada 2 3 görüyosuyorsunuz yetmiyor muu çok sıkı fıkı ilişkilerde hep sıkıntılar yaşanıyor bırakn artk bu komşuculuk hikayelerini. Kimse evime o kdr çok sık gelsin istemem bende kimseye gitmem sürekli çağırsada gitmem ne konuşcz her gün her gün

Asla yapamam böyle mıç mıç ilişkileri. Sürekli dedikodu döner bir yerde patlak verir. Akşam kocalı gündüz kadın çoluk çocuk nasıl sıkılmadan hergün dip dibeler anlamıyorum. Yalnız kaldımmı kitap,dizi,kahve birsürü şey bulurum kendi kendime. Çokluk b.lk demişler birde fazla muhabbet tez ayrılık misali :)

1 arkadaşım var. Canim cigerim onunla da haberli gider gelriiz

Bence komşuluk gerekli ama hergun gidip gelmek, hele ki çat kapı nedir.
Ben komşularımın bir ihtiyacı olsa koşarım, onlar da bana koşar..
Ama aylardır evlerimize adim atmadik.
Her akşam çocuklarımızı alır, parkta buluşur, sohbet ederiz.
Görüşemezsek arar sorarız.
Ama bu kadar.
Bence tam olması gerektiği kadar.
Yine de herkesin oluru farklıdır tabi.

Ya zaten whatsap grubunda bende varim.topluca bahcede mesela kahvalti yapilicaktir cagiriliyorum.ara ara cagiriliyorum.bende cagiriyorum evime.mesela dun hepsini kahvaltiya cagirdim.ama mesela bugun karsimdaki alttakini cagirmis sadece .bunu demek istiyorum.yani boyle mesafeli gibi

Bizim binayla yan bina kaynaşmış halde mesela
Ben hariç gerçekten uzak durmaya çalısıyorum kimsenin bir kötülüğünü görmedim ama gerçekten birbirlerinin arkasından konuştukları için bende geri duruyorum
her yapılan iyiliğin lafı yapılıp duyurulacaksa arkadan dedikodu olacaksa hiiiiç bulaşma daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…