- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
Bende sorunlu olduğunu düşünüyordum ama benden çok varmış buralardaBende tek kendimi öyle sanar hatta sorunlu olduugumu dusunurdum. Komsuları mı seviyorum ama gidip gelmek istemiyorum.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sorunlu olduğunu düşünüyordum ama benden çok varmış buralardaBende tek kendimi öyle sanar hatta sorunlu olduugumu dusunurdum. Komsuları mı seviyorum ama gidip gelmek istemiyorum.![]()
Ben de sizin gibi düşünüyorum.Gereksiz kurulan muhtelif sofralar ,bunlari sosyal medyadan cekip paylasmalar hic saglikli gelmiyor bana da.Bunun yerine sevdigin bi arkadasinla 20 dk bi kahve icip kaliteli zaman gecirirsin yeteer de artar bile.Cat pat olmadik zamanda geleni hic sevmem ,gitmem de.Yeni tasindiginiz zaman bastan seviyeyi korur,koyarsaniz hic bir zaman sıkıntı yasamazsınız.Bizi kahvaltiya erken kalk cagir ne demek yahu.Sırf yap dendi diye yapmam.Baskasi gibi olmak zorunda degilsiniz bosverin.Kendiniz gibi olun ne derlerse desinler.Ya ben hangi binaya tasindiysam hiçbirinde komşuluk kuramiyorum...selamlasirim ayak üstü iki muhabet ederim ama suyunu çıkarıyorlar...sanki bı kural var ortada gibi...zincirleme , birine gidince diğeri cagarmak zorunda ,sonra sıradaki...ya bana böyle kurallar çok itici geliyor...ayak uydurayim diyorum mutlaka o gruptan çıkan kişi ben oluyorum ..sonrada bana gönül koyuyorlar sanki...ayda yılda bi kahve icilse yeter bana o da kısa süreli olsun mümkünse...ne o öyle kahvaltiya cagarmalar beş çayları gündüz oturmaları ...ayhh nedir yani..nasıl bir muhabbet olabilir böyle sık gorusuce...ha gorusmessen dışlanma gibi şeyler oluyor sanki ..ciddiyim sevemiyorum böyle şeyleri...yeni tasindagim binamda bana geldiler bigun hosgeldine..sonra bayan biz sık sık kahvaltıya birbirimizi cagririz ve ben çok acikiyorum erkenden cagarirsin erken kalk falan dedi..bende ipler koptu ..daha yeni tanismisiz bu ne cahillik ya..valla canım kusura bakma ben kahvaltı yi öğleden sonra yapmaktan hoşlanırım size afiyet olsun dedim bozuldu..ama umrumda değil .ya bide bunlar iki üç çocuklu kişiler...nedir bu bina kosturmacasi..evinize kocaniza çocuklarınıza ve kendinize vakit ayırın ya kitap okuyun kitap...ben sanırım omur boyu komşuluk edincemicem işin tuhafı istemiyorumda edinmek..ama hep binaların tuhaf komşusu kimseyle görüşmeyen komşusu durumundayım..önlerinden geçerken kendimi garip hissediyorumnapicam ben bu konumda da olmak istemiyorum..nasıl siyrilicam bu değişik tavırlardan..
Oy oy aile binası demek...beklenti inanilmazdir..Bende merhaba merhaba 3 yıldır bu evdeyim zaten aile Apartmanındayız beklentiler yeterince yetiyor birde komşular felan hiç çekemem sadece abimle büyüdüm ben ben sabahçı abim öğlenciydi gene bir nevi yalnız büyüdüm hayatım böyle geçti sürekli dışarda olmayı da sevmem dışardadan kastım sahil vs değil Avm mağaza bilmem ne gibi hazmetmiyorum en konforlu yerim önce evim sonrasında annemin evi3 yıllık evliyim komşularımızdan sadece 2 sine birine 2 birine de 1 kere gittim sevmiyor muyum aksine seviyorum ama çıkasım gidesim gelmiyor
Ben zaten takmıyorum onları da kendimi bı garip ve sorunlu hissediyorum ayak uydurmayinca ...ama bu his bile fazla ...sadece sizle konuşmak istedim benim.gibi olan varmı diye merak ettim vallaBen de sizin gibi düşünüyorum.Gereksiz kurulan muhtelif sofralar ,bunlari sosyal medyadan cekip paylasmalar hic saglikli gelmiyor bana da.Bunun yerine sevdigin bi arkadasinla 20 dk bi kahve icip kaliteli zaman gecirirsin yeteer de artar bile.Cat pat olmadik zamanda geleni hic sevmem ,gitmem de.Yeni tasindiginiz zaman bastan seviyeyi korur,koyarsaniz hic bir zaman sıkıntı yasamazsınız.Bizi kahvaltiya erken kalk cagir ne demek yahu.Sırf yap dendi diye yapmam.Baskasi gibi olmak zorunda degilsiniz bosverin.Kendiniz gibi olun ne derlerse desinler.
Ben de sizin gibiyim ve hic sorunlu ve garip hissetmiyorum yemin ederimBen zaten takmıyorum onları da kendimi bı garip ve sorunlu hissediyorum ayak uydurmayinca ...ama bu his bile fazla ...sadece sizle konuşmak istedim benim.gibi olan varmı diye merak ettim valla
En iyisini yapıyorsunuz ama büyük ihtimal çalışıyorsunuz ondandır...evde olmak zorunda olanlara zor bu işler ..ben gibi..Ben de sizin gibiyim ve hic sorunlu ve garip hissetmiyorum yemin ederim
Hahahaha yorumunuz bana eski komsumu hatırlattıİki çocuğum var karşı komşum şoklarda. Sesini bile duymuyoruz ne ara oldu nasıl, daha dün taşındınız diyorlar4 sene oldu tabi. Çalışıyorduk bir de eşimle. Kimseyle merhabadan öte muhabbetim yok pek. Hala parkta sitede görenler yeni mi taşındınız diyor.
Hayir calismiyorum.Evdeyim ve nasil istersem o sekilde yasiyorum.Kimsenin benim hakkimda ne dusundugunu de zerre kadar umursamiyorum.Yakin bi kac arkadasim var onlarla gorusup kaliteli zaman geciriyorum .Kurslara katiliyorum, kitap okuyorum,yoga ve pilates yapiyorum zamanin da kalmiyor zaten lak lak yapicak.Kendinizi hic bi sekilde zorunda hissetmeyin hele böyle bi sey icin.Bu cok buyuk bir özgürlük kısıtlamasıdır.Baskalari icin yasamayin derim nacizane fikirlerim böyle benim..En iyisini yapıyorsunuz ama büyük ihtimal çalışıyorsunuz ondandır...evde olmak zorunda olanlara zor bu işler ..ben gibi..
Aynen bizde de öyle oldu . Bir de ilk bebeğim çok sakindi gece pek ağlamazdı. İkincisi öyle değil. Komik ama takılmam böyle şeylereHahahaha yorumunuz bana eski komsumu hatırlattı
Eve cıkarken kapıda gordum komsuyu Yuzu sararmıs ustunde pijamaları ıkı kat duruyor kapıda, merhaba dedım gectım ama uzuldum cok haline.
Aksam eskı beyıme 'karsı komsu galiba ince bir hastalığa tutulmuş, sapsarıydı yuzu ıkı kat duruyordu kapıda ustunde pijamaları vardı gecmıs olsuna gitsem mı' demistim.
Meger kadın Bıgun once dogum yapmis ben gordugumde de yeni gelmıs eve
Hamılelıgınde hıc denk gelmememiz dogurmasından daha enteresandı![]()
Gule Gule buyut cocuklarını saglıkla.Aynen bizde de öyle oldu . Bir de ilk bebeğim çok sakindi gece pek ağlamazdı. İkincisi öyle değil. Komik ama takılmam böyle şeylerezaten hiç görüşmüyoruz kadın haklı yani nerden bilsin? Hamileyken de çalışıyordum çünkü
![]()
Teşekkür ederimGule Gule buyut cocuklarını saglıkla. ♥
Cocuklar komsusuz da buyuyorlar ve hayat devam ediyor zaten cokta lazım degıller.
Gonul ister bitane olsun ama, bende hıc yok.
Sadece bisey isteyeceklerı zaman geliyorlar kapıma, ölsem fark etmezler![]()
Bende kesınlıkle susuz kalsam su istemem. Zaten aklıma da asla gelmez, evın alt katında market var iner alırım hep.Teşekkür ederimBende o da yok, yani bir şey istemez kimse.Bende öyleyim ama. Evde çok acil ihtiyacım bile olsa komşudan istemek hiç aklıma bile gelmiyor. Ailemden uzakta yalnız yaşadığım İçin bir süre, kimsesizliğe komşusuzluğa alıştım
![]()
Kapının önünde kısır mı yiyorlar ? Afiyet olsun ne diyeyimÇalışan olunca çok göze batmaz benim gibi evdeyseniz bu kısır canavarların bakışları tavırları tuhaflasiyor..geçen evin önünde toplasmislar bı gayret kısır yiyorlardı..ben de işlerimi yaptım kitap okudum kahve içtim derken biraz yürümeye karar vermiştim çıktım binanın önünden geçerken hepsi tuhaf tuhaf bakmaya başladı nereye böyle yalnız dediler ..yürüyüş yapicam tavsiye ederim iyi geliyor diyerek gittim , artık kısır boğazlarına mi durdu bilmiyorum çünkü beni gördüklerinde hepsi çatalı birakmisti![]()
Ya ben hangi binaya tasindiysam hiçbirinde komşuluk kuramiyorum...selamlasirim ayak üstü iki muhabet ederim ama suyunu çıkarıyorlar...sanki bı kural var ortada gibi...zincirleme , birine gidince diğeri cagarmak zorunda ,sonra sıradaki...ya bana böyle kurallar çok itici geliyor...ayak uydurayim diyorum mutlaka o gruptan çıkan kişi ben oluyorum ..sonrada bana gönül koyuyorlar sanki...ayda yılda bi kahve icilse yeter bana o da kısa süreli olsun mümkünse...ne o öyle kahvaltiya cagarmalar beş çayları gündüz oturmaları ...ayhh nedir yani..nasıl bir muhabbet olabilir böyle sık gorusuce...ha gorusmessen dışlanma gibi şeyler oluyor sanki ..ciddiyim sevemiyorum böyle şeyleri...yeni tasindagim binamda bana geldiler bigun hosgeldine..sonra bayan biz sık sık kahvaltıya birbirimizi cagririz ve ben çok acikiyorum erkenden cagarirsin erken kalk falan dedi..bende ipler koptu ..daha yeni tanismisiz bu ne cahillik ya..valla canım kusura bakma ben kahvaltı yi öğleden sonra yapmaktan hoşlanırım size afiyet olsun dedim bozuldu..ama umrumda değil .ya bide bunlar iki üç çocuklu kişiler...nedir bu bina kosturmacasi..evinize kocaniza çocuklarınıza ve kendinize vakit ayırın ya kitap okuyun kitap...ben sanırım omur boyu komşuluk edincemicem işin tuhafı istemiyorumda edinmek..ama hep binaların tuhaf komşusu kimseyle görüşmeyen komşusu durumundayım..önlerinden geçerken kendimi garip hissediyorumnapicam ben bu konumda da olmak istemiyorum..nasıl siyrilicam bu değişik tavırlardan..
Ayy var mı hala öyle komşuluk edip birbirine destek olan insanlar . Ne kadar güzel keşke o apartmanda ben otursam gel yer değişelim bizim burda kimse kimseyi tınlamazYa ben hangi binaya tasindiysam hiçbirinde komşuluk kuramiyorum...selamlasirim ayak üstü iki muhabet ederim ama suyunu çıkarıyorlar...sanki bı kural var ortada gibi...zincirleme , birine gidince diğeri cagarmak zorunda ,sonra sıradaki...ya bana böyle kurallar çok itici geliyor...ayak uydurayim diyorum mutlaka o gruptan çıkan kişi ben oluyorum ..sonrada bana gönül koyuyorlar sanki...ayda yılda bi kahve icilse yeter bana o da kısa süreli olsun mümkünse...ne o öyle kahvaltiya cagarmalar beş çayları gündüz oturmaları ...ayhh nedir yani..nasıl bir muhabbet olabilir böyle sık gorusuce...ha gorusmessen dışlanma gibi şeyler oluyor sanki ..ciddiyim sevemiyorum böyle şeyleri...yeni tasindagim binamda bana geldiler bigun hosgeldine..sonra bayan biz sık sık kahvaltıya birbirimizi cagririz ve ben çok acikiyorum erkenden cagarirsin erken kalk falan dedi..bende ipler koptu ..daha yeni tanismisiz bu ne cahillik ya..valla canım kusura bakma ben kahvaltı yi öğleden sonra yapmaktan hoşlanırım size afiyet olsun dedim bozuldu..ama umrumda değil .ya bide bunlar iki üç çocuklu kişiler...nedir bu bina kosturmacasi..evinize kocaniza çocuklarınıza ve kendinize vakit ayırın ya kitap okuyun kitap...ben sanırım omur boyu komşuluk edincemicem işin tuhafı istemiyorumda edinmek..ama hep binaların tuhaf komşusu kimseyle görüşmeyen komşusu durumundayım..önlerinden geçerken kendimi garip hissediyorumnapicam ben bu konumda da olmak istemiyorum..nasıl siyrilicam bu değişik tavırlardan..
Gelen olunca ağırlarım ama genel olarak komşuluk yapmayı sevmem, nasıl bir muhabbet olur demişsiniz ya, maalesef dedikodu oluyor, hangi komşunun kızı kimle flört ediyor, hangi komşunun eşi eve saat kaçta girip çıkıyor, kim karı koca kavgası yapmış onları anlatıyorlar, sonra herkes dedikoduyu falanca başlattı deyip birbirinin üstüne atmaya olaydan sıyrılmaya çalışıyor, ihale kimin üzerine kalırsa artık...ayhh nedir yani..nasıl bir muhabbet olabilir böyle sık gorusuce...ha gorusmessen dışlanma gibi şeyler oluyor sanki ..ciddiyim sevemiyorum böyle şeyleri....önlerinden geçerken kendimi garip hissediyorumnapicam ben bu konumda da olmak istemiyorum..nasıl siyrilicam bu değişik tavırlardan..