Komşuluk ilişkileri

Yani şimdi okudum hep siz mi davet edip ağırlıyorsunuz bu çocuklu kadınları, sizin evde mi yenip içiliyor sürekli ama karşıdan hiç teklif yok durum böyle mi?ilk yazdığınızda tam anlayamadım.
O zaman çok fena bunlardan bir halt olmaz siz ayaküstü sohbete devam edin, hiç takmıyor gibi davrannn birşey sanmışlar kendilerini

Aynen katılıyorum. .İnsanlardan köşe bucak kaçıp yalnızim,depresyondayım konuları az açılmadı

İnsanı yalnızlık öldürür. Kendisi ile başbaşa kalan inşan kendisiyle konuşmaya başlar. Ortaya facia çıkar. Neden mı? Gelmiş geçmiş ne kadar olumsuzluk varsa hepsinin gıybetini yapar. Hiç olumlu bişey konuşmaz.Bütün insanlara kin duymaya başlar. İnsan sevmez. En sonunda kendini sevmez. Çöküş başlar.

Ben olsam ugrasmam yaa.. teklif etmisim benden cikti yani ne dusuncem.. sana gelmeyede yuzu olmaz. Disarda goruncede merhaba o kadar. Taktigin seye bak

Ok de bazen yanlizlik daha iyidir. Bak bu durunda kadin yalvarsin mi? Beni cagirin gelin gidin diye? Tabiiki sosysl olmak iyide karsilikli olursa

Siz neden ilk çağıran olmadınız. Açıkçası ben çağırmadan bir gelmek istiyorum diyen kişiden irite olurdum.
Zaten ilk cagiran bendim.
Hemen yanı başımda oturan kisi bosandi. Beni gecenlerde sokakta görünce abartisiz yarim saat iç döktü.
Bende dedimki insallah bi gün görüselim sanada hic gelemedim yanlis anlama tenezzül etmedigimden degil,nasip olmadi dedim. Oda aa evet vallah mutlaka bekliyorum bal ben pel kimseye rahat gidemiyorum 2018deyiz ama hala dul kadinlar hakkinda kötü düşünenler var o yüzden kimsenin evine girip cikmak istemem ama bari sen gel filan konusuruz dedi.

Digeri ise hep bi araya gelmek istedik.
Bende bi gün caya cagirdim, bir günde baska arkadasim daha gelecekti onuda beraber kahvaltiya aldim.
Sagolsun elide dolu gelir hep. Ben mahcup oldum. Dur dedim, bu sefer hediyemi alip ben gideyim 5 dk yürüme mesafesi zaten.
Bide whatsappte konusuruz bana ses kaydi yollar hep bugün sunu yaptim bunu yaptim öğlen yuruyelim mi filan.
Hatta o teklifi ettigimde su an ablam burda(ablasi bekar ayni sehirdeyiz)yarin haber ederim demisti.
Ablasi zaten cikmaz onlardan o yüzden o tarafinida anlamadim. Yani agzimla geleyim dedim ablada zaten hep orda...

Dedigim gibi, cok samimi olmak istemiyorum ama arada bi bulusup kahve icmek güzel biseydir, insana sohbet iyi gelir diye düşündüm.
Ama böyle olunca acaba bende mi sorun var dedim.

Aynen..

Bazilari misafr agirlamayi evine cagirmayi sevmez.isterki ayakustu disarda parkta bahcede muhabbet etse yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…