komşuluk ilişkisi böle mi olur?

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.041
173
10 yıldır oturduğum yerde sabah işe gider ,akşamda işten döndüğümde kapıda birini görünce merhaba der evime çıkarım.3 aydır birbirinin arkasından olmadık laflar söyleyen kişilerin hiçbirşey yokmuş gibi bir araya gelmesi beni şaşırtıyor komşuluk bölemidir çok şaşkınım hala,yönetimdeyim diye 3 aydır içlerine girdim 2 güün önce hakkında hırsızlar,dengesizler vs vs diye bana dert yanan komşum dün camdan gördüm laf sölediği kişiye çay içmeye gitmişti.1 kişide değil,bir kaç kişi böle hatta çoğu deyim,sabaha kadar uyuyamadım bu nasıl bir ilişki,bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım ya,Allah tan çalışıyorum.bir süre hiçbirinin sesini bile duymak istemiyorum nasıl davranıcağımıda bilmiyorum,

Son düzenleme:
sizin komşularda bölemi benmi abartıyorum anlamadım.cumartesi 5 çayı yapıcam toplıycam hepsini kusucam içimdekileri diyorum,yoksa hiç konuyu açmıyımmı?aslında konu gerçekten ciddi yani çay içmeye gittikleri kişinin eşi zamanında bizi sağolsun soyup soğana çevirdi 60 ar lira40 daire para verdik açık çıkardı diye,hepsi hopladı oda versin diye bende söledim 4 e bölüp öderim dedi 15*4:60 ilk ay verdi.bunalr çaya gittikten sonra tabii yüz buldu verdiği parayıda aidattan kesmiş hanımefendi eksik yolladı.yani ben sizin için çene harcıyırum siz bişey olmamış gibi çaya gidiyosunuz.

Son düzenleme:
10 yıldır oturduğum yerde sabah işe gider ,akşamda işten döndüğümde kapıda birini görünce merhaba der evime çıkarım.3 aydır birbirinin arkasından olmadık laflar söyleyen kişilerin hiçbirşey yokmuş gibi bir araya gelmesi beni şaşırtıyor komşuluk bölemidir çok şaşkınım hala,yönetimdeyim diye 3 aydır içlerine girdim 2 güün önce hakkında hırsızlar,dengesizler vs vs diye bana dert yanan komşum dün camdan gördüm laf sölediği kişiye çay içmeye gitmişti.1 kişide değil,bir kaç kişi böle hatta çoğu deyim,sabaha kadar uyuyamadım bu nasıl bir ilişki,bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım ya,Allah tan çalışıyorum.bir süre hiçbirinin sesini bile duymak istemiyorum nasıl davranıcağımıda bilmiyorum,

artık komsuluk yok denecek kadar az ne varsa eskilerde var bizim apt öyle:) atıp tuttarlar sonrada çaya yemeğe davet etmeler olur. anem bu yüzden ilişkisini kesti selam verip evine giriyor. görüşcekse eski komşularıyla gider gelir

bunlarda salak bir düşünce oluşmuş 15 yıllık komşuyuz şurda ya nlamıyoum adam bizi resmen soydu binayı soydu.15 yıllık komşuyuz şurda diyolar daha bu parayı bende verdim vermez olaydım ben sabahın köründe işe gidiyorum çocuğum kreşe parayı verdikleri kişi gibi 11 kadar uyumuyorum

Son düzenleme:
Biri bizim apartmandan mı bahsetti?

*Dönek o karı - Napıyon canım akşama yemekte ne var
*O ...tük anca laf taşır - Ablaa ne zamandır gelmiyorsun gel bi çay içelim
*Evine giren çıkan bitmiyor zaten kocası değilmiş o herif - Dün pazara gittim kız bak ne aldım
*Yeni gelenle görüşme iyi pabuç değil ben biliyom - Ne demek canım çocuklar bende kalsın hem sen markete git ben çayı yaparım

Biri bizim apartmandan mı bahsetti?

*Dönek o karı - Napıyon canım akşama yemekte ne var
*O ...tük anca laf taşır - Ablaa ne zamandır gelmiyorsun gel bi çay içelim
*Evine giren çıkan bitmiyor zaten kocası değilmiş o herif - Dün pazara gittim kız bak ne aldım
*Yeni gelenle görüşme iyi pabuç değil ben biliyom - Ne demek canım çocuklar bende kalsın hem sen markete git ben çayı yaparım

valla dün beni çağırdılar, baktım çaya giden benim kızdığım da gelmiş konu açıldı daha ağzımı açmadan o konuya girme sen haksızsın dedi bana.niye haksızım ,?ben iyi niyetimle çağırdı diye gittim dedi.bende sen iyi niyetli olarak gidebilirsin o iyi niyetle çağırmadı dedim.çünkü baktı komşular bana iyi davranıyor ben paradan kesiyim nasıl olsa açıklarıda kapattılar benim yerime.biz komşuyuz burda diyor hala o başka bu başka diyor.sinirlerim zıpladı artık dedimki ben sizdeki komşuluk kavramını anlayamadım bende açık veriyim ozaman benimde açığım kapansın nede olsa arkamda komşularım var.

Son düzenleme:
valla dün beni çağırdılar, baktım çaya giden benim kızdığım da gelmiş konu açıldı daha ağzımı açmadan o konuya girme sen haksızsın dedi bana.niye haksızım ben iyi niyetimle çağırdı diye gittim dedi.bende sen iyi niyetli olarak gidebilirsin o iyi niyetle çağırmadı dedim.çünkü baktı komşular bana iyi davranıyor ben paradan kesiyim nasıl olsa açıklarıda kapattılar benim yerime.biz komşuyuz burda diyor hala o başka bu başka diyor.sinirlerim zıpladı artık dedimki ben sizdeki komşuluk kavramını anlayamadım bende açık veriyim ozaman benimde açığım kapansın nede olsa arkamda komşularım var.

Zaten "şurada komşuyuz" olayını anlamıyorum da anlamayacağım da... Olamıyorum kardeşim ikiyüzlü olamıyorum! Sonra arkamdan söylüyorlar "bizi beğenmiyor pek havalı". Şaşırmıyorum ki birbirlerinin arkasından bunları diyen bana ne demez.

Ben kafa yormayı bıraktım, şuan hiçbiriyle görüşmüyorum. Çağırılarsa gitmiyorum evime de çağırmıyorum. Eve alınacak tipler değiller çünkü. Böyle saçma sapan insanlarla komşuluk etmektense internetten arkadaşlarla muhabbet ederim daha iyi :68:

Zaten "şurada komşuyuz" olayını anlamıyorum da anlamayacağım da... Olamıyorum kardeşim ikiyüzlü olamıyorum! Sonra arkamdan söylüyorlar "bizi beğenmiyor pek havalı". Şaşırmıyorum ki birbirlerinin arkasından bunları diyen bana ne demez.

Ben kafa yormayı bıraktım, şuan hiçbiriyle görüşmüyorum. Çağırılarsa gitmiyorum evime de çağırmıyorum. Eve alınacak tipler değiller çünkü. Böyle saçma sapan insanlarla komşuluk etmektense internetten arkadaşlarla muhabbet ederim daha iyi :68:

ben yöneticiyim ister istemez konuşmak durumunda kalıyorum,doğru söyleyincede hop suçlu ben oluyorum.sen diyo yap hafta sonu kadın toplantısı aç konuyu ben suratına sölerim sende vericeksin diye dedi,bende dedimki ben niye çağrıyım zaten konuyu açmış sizi çağırdığında siz niye demediniz ozaman sende vericeksin bu parayı diye dedim.ama çağırıcam ben şişiceğime onlar şişsin

ben yöneticiyim ister istemez konuşmak durumunda kalıyorum,doğru söyleyincede hop suçlu ben oluyorum.sen diyo yap hafta sonu kadın toplantısı aç konuyu ben suratına sölerim sende vericeksin diye dedi,bende dedimki ben niye çağrıyım zaten konuyu açmış sizi çağırdığında siz niye demediniz ozaman sende vericeksin bu parayı diye dedim.ama çağırıcam ben şişiceğime onlar şişsin

Bizde de şöyle bir durum oldu. Bizim yönetici apartmanda yaşamıyor ayda bir gelir kiraları alır sorunları halleder vs. Apartmandan gitmesini istediğimiz biri vardı, fuhuş yapıyordu dairesinde. Herkes "burası aile apartmanı, burada böyle şey olurmu, bizimde genç çocuklarımız kocalarımız var, gitsin bu apartmanda vs." ama hergün bahçede hep beraber çay içerler ve onuda çağırmadan bırakmazlar. Hatta akşam olunca her akşam biri evine davet eder falan. Bir gün birinin kocasına sarmış :1: bende tartışma yaşamıştım kendisiyle, başka bir komşuya alkollüyken küfür etmiş diğerleriylede yakın zamanda sorun yaşayınca apartmandan attırmaya karar verdik. Neyse herkes konuda hemfikir, o kadın gidecek. Yöneticinin işi çıkmış gelmedi, tamam siz karar verin sizin kararınızı uygularım. Diğer gün imza toplanacak ama kimseden gık çıkmıyor. :53: Bir kaç gün sonra da baktım aşağıda çay içiyorlar.

Bizde de şöyle bir durum oldu. Bizim yönetici apartmanda yaşamıyor ayda bir gelir kiraları alır sorunları halleder vs. Apartmandan gitmesini istediğimiz biri vardı, fuhuş yapıyordu dairesinde. Herkes "burası aile apartmanı, burada böyle şey olurmu, bizimde genç çocuklarımız kocalarımız var, gitsin bu apartmanda vs." ama hergün bahçede hep beraber çay içerler ve onuda çağırmadan bırakmazlar. Hatta akşam olunca her akşam biri evine davet eder falan. Bir gün birinin kocasına sarmış :1: bende tartışma yaşamıştım kendisiyle, başka bir komşuya alkollüyken küfür etmiş diğerleriylede yakın zamanda sorun yaşayınca apartmandan attırmaya karar verdik. Neyse herkes konuda hemfikir, o kadın gidecek. Yöneticinin işi çıkmış gelmedi, tamam siz karar verin sizin kararınızı uygularım. Diğer gün imza toplanacak ama kimseden gık çıkmıyor. :53: Bir kaç gün sonra da baktım aşağıda çay içiyorlar.

hahhaha sizinki daha güzelmiş,ya ben zaten görüşmelerine karışamam benim kızdığım parayı vermedi dediğimde köpürüyorlar verecek diye tutturuyorlar, bende istiyorum,sonrada bakıyorum niye böle yapıyosunuz diyorum ama biz komşuyuz burda diyolar yani ben maşa oluyorum bu durumda ne yapıcağımıda şaşırdım valla

Son düzenleme:

çok şanslısın çalışıyorsun ben bir lojmanda oturuyorum ve katta 4 daireyiz... 12 katlı bir apartman karşı komşum ve yan komşumla çok mesafeli ama bir okadarda anlayışlı samimi ve hoş sohbetliyizdir ama tam çaprazımdaki gözünü açıp yüzünü yıkamadan bana geliyor ve saatlerce oturuyor... napçamı bilmiyorum demediğimi koymadım ne kaştan anlıyor ne laftan :((

asadece komşulukdeğilki butun ınsan ilişkileri bu şekilde yuruyor artık herkes herkesın arkasından istedini söyluyor yüzünü dönünce cnm cicim yalnız bu fuhuş yapan komşuyu ben tek başınada olsa attırmaya çalışırdımm bak ona gıcık oldumm benımde kocam var ayoll .))

hahhaha sizinki daha güzelmiş,ya ben zaten görüşmelerine karışamam benim kızdığım parayı vermedi dediğimde köpürüyorlar verecek diye tutturuyorlar ben istiyorum,sonrada bakıyorum niye böle yapıyosunuz diyorum ama biz komşuyuz burda diyolar yani ben maşa oluyorum bu durumda ne yapıcağımıda şaşırdım valla

Şöyle yapabilirsin. Bakın bu komşudan açık çıktı. Sizde madem komşuyuz diyorsunuz. Eksik olan parayı sizlere bölüştürüyorum. Nede olsa komşuyuz şurada değil mi :34:

çok şanslısın çalışıyorsun ben bir lojmanda oturuyorum ve katta 4 daireyiz... 12 katlı bir apartman karşı komşum ve yan komşumla çok mesafeli ama bir okadarda anlayışlı samimi ve hoş sohbetliyizdir ama tam çaprazımdaki gözünü açıp yüzünü yıkamadan bana geliyor ve saatlerce oturuyor... napçamı bilmiyorum demediğimi koymadım ne kaştan anlıyor ne laftan :((

hahhaha koptum burda valla Allah ta seni güldürsün açma kapıyı sende çalar çalar gider

asadece komşulukdeğilki butun ınsan ilişkileri bu şekilde yuruyor artık herkes herkesın arkasından istedini söyluyor yüzünü dönünce cnm cicim yalnız bu fuhuş yapan komşuyu ben tek başınada olsa attırmaya çalışırdımm bak ona gıcık oldumm benımde kocam var ayoll .))

Kendi çıktı sonradan, metrslik yaptığı adam neler çevirdiğini öğrenmiş de...

Bu kadınla ilgili konu açtım burada ve bil bakalım ne oldu :1: Konum kapatıldı. Neden? Kadınlar kulübündeki bazı hanımlar beni suçlu buldular da ondan... Sebepse karışamazmışım herkesin kendi hayatıymış...

Şöyle yapabilirsin. Bakın bu komşudan açık çıktı. Sizde madem komşuyuz diyorsunuz. Eksik olan parayı sizlere bölüştürüyorum. Nede olsa komşuyuz şurada değil mi :34:

şuan açık yok yani bizim paralarımızla ödendi ,onların ısrarı biz verdik, açığı onlar çıkarttı, oda verecek bu parayı yani kasaya onun parasıda girecek diyorlar

Son düzenleme:

Bu kadınla ilgili konu açtım burada ve bil bakalım ne oldu :1: Konum kapatıldı. Neden? Kadınlar kulübündeki bazı hanımlar beni suçlu buldular da ondan... Sebepse karışamazmışım herkesin kendi hayatıymış...

tabii kendi hayatı herkesin ama bina ortak kullanım mekanı rahatsızlık veriyorsa rahatsız olursun ve rahatsızlığını belli edersin,bizde öle bişey olsa kıyamet kopar binada 1 tane var, kız mağzada çalışıyor nişanlı ama nişanlı olduğunu bilmiyorlar kız sabah 10 da gidiyor akşam 22:00 eve geliyor her kapıyı çaldığımda nişanlım dediği kişi açıyor başka arkadaşlarıda geliyor ama ona bile demedikleri kalmıyor sürekli şikayet ediyorlar

Son düzenleme:
tabii kendi hayatı herkesin ama bina ortak kullanım mekanı rahatsızlık veriyorsa rahatsız olursun ve rahatsızlığını belli edersin,bizde öle bişey olsa kıyamet kopar binada 1 tane var kız mağzada çalışıyor nişanlı ama nişanlı olduğunu bilmiyorlar kız sabah 10 da gidiyor akşam 22:00 eve geliyor her kapıyı çaldığımda nişanlım dediği kişi açıyor başka arkadaşlarıda geliyor ama ona bile demedikleri kalmıyor sürekli şikayet ediyorlar

Rahtsız nasıl olunmaz, komşuların misafirlerine bile iş atardı kendileri bir komşunun kendinden 12 yaş küçük yeğenine internetten fotoğraflarını göndermiş, hatta arabada beni bekleyen kardeşime de balkonda kışkırtıcı hareketler yapıyordu. Bu sitedeki hanımlara göre ona bile karışamazmışım herkes özgürmüş :19:

herkesın kendı hayatı buna bişi dicem yok ama benım hayatıma zararı varsa ne olcak zaten bazen sırf muhalefet olsun dıye karşı fikir olunuyor acaba o kadın kendı komşuları olsa nasıl olurduu genede onun hayatı napalım onun yaşam tarzı erkeklerden para kaazanmak benım kocamdanda umsun bişiler mi diceklerdi

Back
X