komşuluk ilişkisi böle mi olur?

böyle komşularla komşuluk zaten olmaz erınde olsam doğru olanı yapardım yanı göz yummazdım dun böyle dıyordunuz bugun böyle diyorsunuz der açıkça konuşulmasını isterdim

yani toplıyım hepsini bir araya vermek istemiyosada onların yanında sölesin dimi,diğerleride nasıl biriyle komşuluk ettiklerini görsün ,ama bizimkiler anlamaz 2 gün sonra yine giderler

Son düzenleme:
şimdi ben ne yapıyım hepsini çağırıp konuyu mu açıyım,yoksa susup oturuyummu?

Herkesi topla deki "böyle bir durum var ve şu şu vede bu komşu sendende para çıksın dediler sen ne diyorsun". İnkar ederlerse "ben bu toplantıyı sizin isteğinizle yapıyorum eğer bu konuda diyeceğiniz birşey varsa hemen söyleyin, bir sorun yok dersenizde bir daha bu konuyu açmayın" dersiniz.

zaten "şurada komşuyuz" olayını anlamıyorum da anlamayacağım da... Olamıyorum kardeşim ikiyüzlü olamıyorum! Sonra arkamdan söylüyorlar "bizi beğenmiyor pek havalı". şaşırmıyorum ki birbirlerinin arkasından bunları diyen bana ne demez.

Ben kafa yormayı bıraktım, şuan hiçbiriyle görüşmüyorum. çağırılarsa gitmiyorum evime de çağırmıyorum. Eve alınacak tipler değiller çünkü. Böyle saçma sapan insanlarla komşuluk etmektense internetten arkadaşlarla muhabbet ederim daha iyi :68:

kesinlikle katılıyorum , ben de böylesi insanları gördükçe çıldırıyorum nasıl bir öyle bir böyle, sahte sahte komşuculuk oynuyorlar diye ...

bizim apartman tek blok ve az katlı sadece 10 daireyiz 10 aile yani..bir kişi hariç o da cok cok suratsız selam bile vermez biz de vermiyoruz gerisi çok iyi olgun insanlar..aidatı herkes öder..herkes hal hatır sorar bahceye düşen ufacık bi şey varsa iner alır..
şans biraz da o yüzden yönetimi bırakın stres olmayın fırsat varsa satın evinizi başka ev alın tebdil i mekanda ferahlık vardır.

Back
X