Merhaba hanımlar,yaklaşık iki hafta önce sıfır bi eve taşındım sıfır ev ama yalıtımıda sıfır..Yan komşumla yatak odalarımız bitişik konuştukları her şeyi duyuyorum tv seslerini ve bundan çok rahatsızlık duyuyorum insanlara değil müteahhite ve yalıtımsızlığa kızıyorum 12 de yatan insanlar ama ben 11 de yatmak istediğimde kesinlikle yatamıyorum onların yatmasını beklemek zorundayım ve kendi alarmımdan önce onların alarmıyla uyanıyorum buna nasıl bir çözüm bulmalıyım onların yatış kalkış saatine göremi yaşamam gerekiyor
çözüm bulamazsın malesef
biz de sıfır ev satın aldık
aynı durumdayız
üst katımda yeni evli karı koca öğretmen yasıyor
gezmeyı cok sevıyorlar
yazın 3 ay tatil oldukları için tüm gün gezıyorlardı evimizde çıt yoktu
ama gece 11-12 gibi eve girdiklerinde temizlik yapmaya baslıyorlardı ve saat 2-3 e kadar ben onların uyumasını beklerdim
nasılsa onlara sabah iş yok
okullar açıldı ne oldu bılıyor musun seslerı kesildi çünkü aksam 9-10 gibi erkenden uyuyorlar
sabah 6 da kalkıyorlar işe gitmek için
bense 8 de kalkıyorum işe gtmek çin
ama malesef hem ev yalıtımından dolayı hem de üsttekilerin tam okumuş öğretmen olmuş ama insan olamamıslıklarından dolayı her sabah 6 da uyanıyorum .
haftasonu da ben 10 gbi uyanmak istiyorum ama bunlar 7 de kalktıkları için ben de her hsonu 7 de uyanıyorum
cinnet gecirmek üzereyim ki ben sakinliği seven balık burcu bir bayanım
biz kaçkere uyardık ama laftan anlamadılar
gece uyanırlar hayvan gibi kapı çarparlar
koca evde hangi wc yı kullandıklarını bile biliyorum öyle hayvansı yasıyorlar çünkü
inş siz care bulursunuz