Komşuluk uyum meselesi mi?

Bir de her gece vakti düzenli olarak garc gurc sandalye çekiştirme sesi geliyor. Geçen gece çocuğa uyanınca duydum saat sabahın 5 idi. İnanamadım yok artık dedim..

Üst kat komşular olduğunu sanmıyorum çünkü yatak odası orada. Yandaki bitişik apartman olduğunu sanıyorum. Yok böyle hayvanlık ya..
Bunun için ne yapılır malesef hiç bir şey..

Yine sinirli bi şekilde uyandım arkadaşlar adamın on kere alarm ertelemesine on kere ayrı ayrı uyandım ağlamaya başladım ne heveslerle hayallerle almıştık bu evi biz çok üzülüyorum yalıtım yaptırırsak odadan 10 cm daralcakmış az gibi duruyo ama oda küçük olunca iyice daralmış olcak

Merhaba hanımlar,yaklaşık iki hafta önce sıfır bi eve taşındım sıfır ev ama yalıtımıda sıfır..Yan komşumla yatak odalarımız bitişik konuştukları her şeyi duyuyorum tv seslerini ve bundan çok rahatsızlık duyuyorum insanlara değil müteahhite ve yalıtımsızlığa kızıyorum 12 de yatan insanlar ama ben 11 de yatmak istediğimde kesinlikle yatamıyorum onların yatmasını beklemek zorundayım ve kendi alarmımdan önce onların alarmıyla uyanıyorum buna nasıl bir çözüm bulmalıyım onların yatış kalkış saatine göremi yaşamam gerekiyor
Yalıtımı içten yaptırabilirsiniz. Yaptırın kurtulun.
Ya da bitişik duvara dolap klyabilirsiniz
İmkan varsa oda değiştirebilirsiniz

Bir de her gece vakti düzenli olarak garc gurc sandalye çekiştirme sesi geliyor. Geçen gece çocuğa uyanınca duydum saat sabahın 5 idi. İnanamadım yok artık dedim..

Üst kat komşular olduğunu sanmıyorum çünkü yatak odası orada. Yandaki bitişik apartman olduğunu sanıyorum. Yok böyle hayvanlık ya..
Bunun için ne yapılır malesef hiç bir şey..
Etrafınızda kafe var mı en alt kattan bile olsa gelir ses

tek çözüm duvar izalasyonu yaptırmanız.
minimuma iniyor sesler.
köpük kaplayıp bazende izocam denilen şilteyi de yapıştırıp sıva ile kaplamadan sonra baya ses izalasyonu sağlamış olur
sizinde sesiniz onlara gitmemiş olur.
ahh şu para delisi insanlar malzemeden çalıp insanları ne duruma sokuyorlar

Yalıtımı içten yaptırabilirsiniz. Yaptırın kurtulun.
Ya da bitişik duvara dolap klyabilirsiniz
İmkan varsa oda değiştirebilirsiniz
İçten yaparsak oda 10 cm daralcakmış odam zaten küçük iyice daralırsa küçücük kalır,dolabı denedik hiçbişey değişmiyor o kadar ince yapmışlarki duvarı ne yapsak fayda yok

Yine sinirli bi şekilde uyandım arkadaşlar adamın on kere alarm ertelemesine on kere ayrı ayrı uyandım ağlamaya başladım ne heveslerle hayallerle almıştık bu evi biz çok üzülüyorum yalıtım yaptırırsak odadan 10 cm daralcakmış az gibi duruyo ama oda küçük olunca iyice daralmış olcak

O alarm öterken vursaydınız duvara.

çözüm bulamazsın malesef
biz de sıfır ev satın aldık
aynı durumdayız

üst katımda yeni evli karı koca öğretmen yasıyor
gezmeyı cok sevıyorlar
yazın 3 ay tatil oldukları için tüm gün gezıyorlardı evimizde çıt yoktu
ama gece 11-12 gibi eve girdiklerinde temizlik yapmaya baslıyorlardı ve saat 2-3 e kadar ben onların uyumasını beklerdim
nasılsa onlara sabah iş yok

okullar açıldı ne oldu bılıyor musun seslerı kesildi çünkü aksam 9-10 gibi erkenden uyuyorlar

sabah 6 da kalkıyorlar işe gitmek için
bense 8 de kalkıyorum işe gtmek çin
ama malesef hem ev yalıtımından dolayı hem de üsttekilerin tam okumuş öğretmen olmuş ama insan olamamıslıklarından dolayı her sabah 6 da uyanıyorum .

haftasonu da ben 10 gbi uyanmak istiyorum ama bunlar 7 de kalktıkları için ben de her hsonu 7 de uyanıyorum

cinnet gecirmek üzereyim ki ben sakinliği seven balık burcu bir bayanım

biz kaçkere uyardık ama laftan anlamadılar
gece uyanırlar hayvan gibi kapı çarparlar
koca evde hangi wc yı kullandıklarını bile biliyorum öyle hayvansı yasıyorlar çünkü

inş siz care bulursunuz
gece 11 12 temizlik nedir dream.. sinir oldum
uyarmışsınız da ne diyorlar böyle saçmalık mı olur

benciller

gece 11 12 temizlik nedir dream.. sinir oldum
uyarmışsınız da ne diyorlar böyle saçmalık mı olur

benciller
evet yazın böyleler
öğretmenler ya
gunduz gezip gece o saatte eve gelıyorlar hop işe baslıyorlar
altta uyuyan mı var düşünen yok

şimdi okullar açıldı ya
karı koca kış uykusundalar erkenden yatıyorlar da biz de rahat edıyoruz
aslkında onlar uyurken ben de asagıda ses yapıcam ama kendıme yakıstıramıyorum

yaz gelınce baslarlar yıne
şimdi kafam az da olsa rahat
biz ses yapmıyoruz dıyorlar
kendı evımızde nasıl yasayacagımızı sana mı soracagız dıyorlar
baya tartıstım yazın
bir de öğretmensiniz biraz empati dedim ama yok:sinirli::sinirli::sinirli:

çözüm bulamazsın malesef
biz de sıfır ev satın aldık
aynı durumdayız

üst katımda yeni evli karı koca öğretmen yasıyor
gezmeyı cok sevıyorlar
yazın 3 ay tatil oldukları için tüm gün gezıyorlardı evimizde çıt yoktu
ama gece 11-12 gibi eve girdiklerinde temizlik yapmaya baslıyorlardı ve saat 2-3 e kadar ben onların uyumasını beklerdim
nasılsa onlara sabah iş yok

okullar açıldı ne oldu bılıyor musun seslerı kesildi çünkü aksam 9-10 gibi erkenden uyuyorlar

sabah 6 da kalkıyorlar işe gitmek için
bense 8 de kalkıyorum işe gtmek çin
ama malesef hem ev yalıtımından dolayı hem de üsttekilerin tam okumuş öğretmen olmuş ama insan olamamıslıklarından dolayı her sabah 6 da uyanıyorum .

haftasonu da ben 10 gbi uyanmak istiyorum ama bunlar 7 de kalktıkları için ben de her hsonu 7 de uyanıyorum

cinnet gecirmek üzereyim ki ben sakinliği seven balık burcu bir bayanım

biz kaçkere uyardık ama laftan anlamadılar
gece uyanırlar hayvan gibi kapı çarparlar
koca evde hangi wc yı kullandıklarını bile biliyorum öyle hayvansı yasıyorlar çünkü

inş siz care bulursunuz
Benzer bi hayvanımsıları da biz üst katımızda besliyoruz.

Gece 10-11-12 fark etmeksizin süpürge açma, gece 1-2 banyo yıkama (banyolarımız yatak odalarımızla yan yana inanılmaz fırça sesi geliyor) yatak odasında yüksek sesle sohbet etme, adamın 3 yaşındaki çocuğuna bütün gücüyle bilmem ne yaptığımın çocuğu diye böğürmesi ve o küfrün olduğu gibi benim hanemde duyulması, yine çocuğa sırf ağlıyor diye Allah belanı versin nidaları. Dairenin ses yalıtımı o kadar kötü değil orta düzeyde ama bizim üsttekilerin volume ayarı yok. Haa ilaveten geceleri kapıları sanki ahır kapısı kapatıyormuşçasına kapı kapamaları.
Ne çok dertliymişim :KK48:

Ev aliyosunuz ve izolasyonu sorgulamiyosunuz ole mi :) o zmn onceki evinizde sorun yoktu..
bu durumda yapacak birsey yok.. ya surekli birbrnize sikayetevgitceksiniz ya da idare edeceksiniz..

Buarada ister 12 de banyo yaparim ister gece 3 te kimseyi ilgilendirmez :) bizim izolasyonda yok.. neyseki banyom ic arafta kaliyo benim :)

evet büyük gürültüler sorun da odamda gülemeyeceksem ne anladım ben bu işten

sonuç itibari ile sessiz olunca geliyor komşuların sesi ve normal ses de onların suçu değil

Ya eski evimde yukarıdaki adamıb horlama sesini duyuyordum, hayır ne diyebilirim ki uyumayın mı diyeceğim.

Ben zamanla alışmıştım.

Ev sizinse içten yalıtım yaptırın, veya ev sahibinize bir sorun, benim o dediğim sitede ev sahibi olanlar hep yalıtım yaptırmışlar sonradan.

Back
X