Ben aynı durumda olsam eğer durumları yoksa bundan keyif alırım. Ama yok durumları varsa; Birer pk şeker,tuz,yumurta işte ne istiyorsa alır,götürür veririm. Cnm bunlar sende kalsın. Şimdi sen isteyince ben yanlış anlama diye az var diyemiyorum. Bu sefer ben açıkta kalıyorum. İyisi mi tedarikli davranayım dedim derim. Hala yüzü tutup istemeye gelirse de kalmadı de geç. Elalemin yüzsüzüyle mi uğraşacaksın.
benim de bi komsum var sucuk kızarmıştım kapıyı çaldı elinde çay tabagı aldı sucugu senmi pişirdin oglum istiyor dedi yemesse bi yeri şişermiş dondum kaldımmmm
Belliki adam asgari ücret alıyor para yetmiyor kadında malzeme olmadan kocasına ve kendine yemek yapmaya çalışıyor ,sende kusura bakma ben kullanacağım bana yetecek kadar var demende gücenecek bir durum yok
yok canım durumları bende daha iyi,bizim arabamız yok onların arabası var,dare kendilerinin,keşkem durumları kötü olsa,bir şey demezdim.kendi tembelliğinden bakkala dahi gitmiyor..
benim de bi komsum var sucuk kızarmıştım kapıyı çaldı elinde çay tabagı aldı sucugu senmi pişirdin oglum istiyor dedi yemesse bi yeri şişermiş dondum kaldımmmm
Benim bundan önce oturduğum bir apartmanda öyle bir komşum varı sinir oluyordum.
Eşinin kendine ait işi var ayrıca eşinin ve kendisinin emekli maaşları var sürekli sinemalarda, tiyatrolarda , gezmelerdeler yani durumları iyi.
Ama sürekli yumurta , şeker, kahve , yoğurt, süt bilmem ne herşey ya aklınıza gelen herşey.
Bir keresinde ben alışverişten geliyordum elimdeki 1 poşet dolmalık biberi aldı ben bugün dolma yapıym sen kendine alırsın dedi.
Binamızın altında da market vardı ama sürekli kullanıyordu beni.
Sarma sarmıştım yaparken gördü diye bir tabak dolusu sarma vermiştim kapısına gidip
Ertesi gün hemen aradı siz 2 kişisiniz bitmemiştir o versene bize akşam yiyelim dedi yok dedim bende tencere doluydu ama sinir olmuştum.
Bir günde bir avuç nohut ıslatmış getirdi bunu bana pişir dedi gitti ne yağı ne salçası hiçbir şey vermedi başka
Artık rutine bağlamıştım ben o ne istese yok diyordum ama hala pes etmiyordu birde sürekli para istiyordu ama hiç para vermedim alamazdım geri biliyorum çünkü.
Her misafirim geldiğinde de damlardı herkesten önce...
birkac kere HAYIR YOK MALESEF dersen bir daha gelmez..arada birde kapiyi acma..ohhhh rahatlarsin iste..buda dertmi:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?