komşum beni bunalttı,her gün bir şey istiyor.yardım edin kızlar!

14 yaşındaki kız kendi kendine duşunu alamaz mı yaniayy daral geldi içimee banyosunu yaptırıp saç taramaya bana gönderirse hiç şaşmıcam artık

kızlar bir şey anlatcaktım unuttum..yıllar önce bir komşum vardı...kendisi bir kaç ev ötede oturuyordu...üst komşu yıllardır herşeyini ortak kullanıyoruz derdi...bende verme derdim,şimdi benim başıma geldi...pedlerini bile benden alıyorlar dedi...şaşırmıştım..acaba diyorum o aşamaya kadar da gelinir mi?

ay bu ne ya daha beteri çıkıyor ortalığa..bence bu insalık değil...bu bir eziyet etmek komşuya...normalde 14 yaşındaki kendi kendine duşunu alabilir.....inanamıyorum..benim dahi şimdiden piskolojim bozuldu..böyle teklif geldiğinde kalb kirizi geçiririm herhalde..

asosyal olup millete bir selam bile vermek istemeyişimden, insanlara soğuk davranmamdan dert yanardım hep kendi kendime.. şuan ne kadar da haksız olduğumun farkına vardım. aslında ben gayet iyi bir şey yapıyormuşum istemeden her zaman iyi niyetten ve samimiyetten maraz doğmuştur çokta şahit olmuşumdur. burdaki yazılanlardan da tasdikledim bu düşüncemi.

gerçi bazı insanlara yüz vermesende yüzsüzlük edip devam ediyor bu tarz hareketlerine.. ne diyim kızlar Allah yardımcınız olsun

öyle kişiler varki; sabah ayşede öğlen fatmada akşam zeynepte karınlarını doyurup evine dönen insanlar biliyorum ben. bide üstüne üstük dedikodu yaparlar mahallelinin binadakilerin seceresini bilirler. herkese bi kulp takar habire seni takip ederler. allah bizi böyle komşulardan korusun.böyle illet insanlardan nefret ediyorum.

aminnnnnnnnnnnnnnn

benim de bi komsum var sucuk kızarmıştım kapıyı çaldı elinde çay tabagı aldı sucugu senmi pişirdin oglum istiyor dedi yemesse bi yeri şişermiş dondum kaldımmmm

Buna çok şaşırdım, ne tuhaf insanlar var yahu...

Bizede bir kere yan komşu geldi, kendileriyle samimi değiliz...

Misafirim çok kalabalık, kaşık ve çatal verebilir misiniz dedi...Çok saçma ya

Düşünceli insan olmak çok önemli, özellikle ince düşünenler olmalı çevremizde..

ya şöyle bir şeyde var. hep komşulardan kensini soyutlamakta olmuyor. çünkü kötü gününde onlara ihtiyacın oluyor. cenazede düğünde lazım oluyorlar. biraz gözlemci olmak lazım sanırım. kullanıldığını hissettiğin an veya ilk muhattap olduğunda bundan bana fayda gelmez dediğin anda o kişilerden ilişkini koparacaksın.acaba dedikoducu ve hain komşulara karşı hanımlar kulubümü açsak napsak.

canım kendi işyerleri var,arabası var..evi son model döşemişler..

Eee resmen inadına yaptıgı ortada, alışkanlık edinmiş...Eminim ki dolapları da doludur, en güzelinden...

En kısa zaman da yok demeyi öğrenin bence, sömürüyor resmen kendince..

annemde öyle der komşularınla kötü olma kimin ne zaman neye ihtiyacı olacağı belli olmaz diye..herhalde kulube üye olan ilk kişile arasında yer alırım

canım kendi işyerleri var,arabası var..evi son model döşemişler..

INANMIYORUMM

Sende bir kac kez onun kapisini calmayi dene atiyorum 3 yumurta 4 biber derken birdaha gelmez herhalde..

Gerci bunu yapmak yurek ister ben yapamazdim sahsen, ne zaman evimde birseyim eksik olsun cikar airim kimsenin kimseyi rahatsiz etme hakki yok boyle arada bi olur can bas ile veririm ama boyle her ALLAH'in gunude yuuh yani olmaz ki

onun durumu iyiyse ve hala yüzsüzlük yada pintilik yapip gidip marketten almiyoda senden istiyosa sende tavrini koy her geldiginde yok de gönder..hatasini anlasin..bide bise merak ettim..aldiklarini geri veriyomu yoksa aldigiylami kaliyo ?
benimde komsum bi ara sürekli biseyler isteyip duruyodu sonunda biktim yok dedim dahada gelmedi

Bun tip insanlar sanırım bu şekilde mal mülk sahibi oluyorlar. Ondan bundan otlanarak para biriktiriyorlar...

Ayıp valla. Maymun iştahlılıktan başka birşey değil...

gerçek ihtiyaç sahibi bunu yapmaz ki,bunlarınki yüzsüzlük

Sizin komşular Allah'ın nimetini istiyomuş yine iyi

Benim ablamın komşusu vardı..Gecenin 11 inde kapı çalar,1 kadeh viski isterdi,ablam koyardı açılmamış vitrin viskisini koyar yollardı..5 dk donra kapı çalardı yine..bu sefer 10 yaşında kızını yollamış olurdu..Elinde bizden aldığı bi kadeh viski..Kızara bozara zavallım:Şeyyyy annem varsa viskinin üstüne biraz da kola istiyo da

Fıkra gibi ama gerçek valla

Son düzenleme:
ben şimdiki oturduğum apartman sakinlerini önceden tanıyodum ve bu konuda ikaz edilmiştim dikkat et elini verirsen kolunu alamazsın demişlerdi.yine komşudur diye bir iki kez ses çıkarmadım .ama sürekli yağ şeker vs.zırt pırt vakitli vakitsiz kapıdalar.bir de çubuk blendırı ortak kullanıyoruz .neredeyse iki günde bir istiyorlardı.bir gün dedim ki benim prensibimdir elektronik aletleri kimseyle paylaşamam üzgünüm dedim. bir daha hiç bişey istemediler .küsmedik ama mesafe girdi aramıza ve ben bundan dolayı çok mutluyum.eşlerimiz yalnızca kendi ailesinin rızkından sorumlu ben ona kıyamam valla

yok canım durumları bende daha iyi,bizim arabamız yok onların arabası var,dare kendilerinin,keşkem durumları kötü olsa,bir şey demezdim.kendi tembelliğinden bakkala dahi gitmiyor..

Ohooo arkadaşım sen devam edersen her şeylerine evet demeye bir araba daha edindirirsin komşuna.

Bu arada arkadaşlar evet sucuk biraz lükse kaçıyor komşudan istemek için ama çocuk isteyince ne bileyim ben verirdim açıkçası.Kokuyor ne de olsa canı çeker sabilerin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…