komşum beni bunalttı,her gün bir şey istiyor.yardım edin kızlar!

salak işte ekmek dese yada tuz şeker dese olabilir diycem ama sucuk ya çok gıcık

benc aynını sen de ona yap...o zaman gör bak bu iş biter...o vermezs snde verme..
hayır demelisini öğrenmelisin...
ihtiyaç sahibi bi insan bu kadar arsız olamaz bence..
sizi pekala kullanmayı öğrenmiş

benc aynını sen de ona yap...o zaman gör bak bu iş biter...o vermezs snde verme..
hayır demelisini öğrenmelisin...
ihtiyaç sahibi bi insan bu kadar arsız olamaz bence..
sizi pekala kullanmayı öğrenmiş

Ben uygulamıştım bu taktiği o yumurta istiyordu bende ertesi gün başka bişey istiyordum yok diyordu.
Sonra domates istiyordu bende ertesi gün bu kez domates istiyordum yok diyordu.
O salatalık istiyordu bende başka birşey istiyordum o yok diyordu.
Ben de her istediğine yok demeye başladım ama durmak bilmiyor sürekli birşeyler istiyor ekmeğini bile benden istiyordu ya.
İşe yaramamıştı bizde bu taktik maalesef

benim de bi komsum var sucuk kızarmıştım kapıyı çaldı elinde çay tabagı aldı sucugu senmi pişirdin oglum istiyor dedi yemesse bi yeri şişermiş dondum kaldımmmm

salak işte ekmek dese yada tuz şeker dese olabilir diycem ama sucuk ya çok gıcık

canım evlat birşeye benzemiyo onun için belki o an alacak parası yoktu çocuğuda çok istedi kıyamadı çay tabağıyla cocuğuna kadar istemiş hoş koca tabakla gelmemişki ....

ya kızlar şu toplu olarak alıntı nasıl yapılıyor..bir türlü beceremiyorum tek tek zor oluyor.bana nasıl yapıldığını anlatırmısınız..

canım evlat birşeye benzemiyo onun için belki o an alacak parası yoktu çocuğuda çok istedi kıyamadı çay tabağıyla cocuğuna kadar istemiş hoş koca tabakla gelmemişki ....

durumunu biliyorm ama bence cocugun her dediğide yapılmamalı yoksa oda kapı kapı gezer ihtiyaçlı olmak başka egitim denen bişey var

ay tek ben değilmişim bu durumdan muzdarip olan. benim de yukarı katta bir komşum var 7 senedir bıktım usandım valla.her gün bana da bir şey istemeye geliyor. bir pazar erkenden kapıyı çaldı zar zor uyandımm biraz peynir verebilir misin dedi.yahuu hem erken saat sabahın 9u millet işe gidiyor bi pazar uyuyacak ne diye uyandırıyorsun ki...hem peynir yoksa kahvaltı olmuyo sanki...

bir kere de canı etimek tatlısı çekmiş... yan tarafta da market var yani. durumları da kötü değil...şeker bitmiş dedi istedi verdim, arkasından etimek kalmamış siz de varsa iki paket alabilir miyim dedi onu verirken de dedim ameine abla ver ben yapıp sana veriyim bölee in çık zor oluyor dedim ama anlayana tabi...

her gün bir şey istiyor inanın ki bazılarına garip gelirr ama yakın komşu olunca bir şey de diyemiyorsunuz. canı cacık ister bi salatalık ver, kardan adam yapar bi havuç ver,çamaşır atcam deterjan ver veririm.... bu kadar da olmaz. deterjan yoksa kaçmıyo yaa akşam kocana aldırr akşam yıka... ben çok çok zor durumda kalırsam misafirim olursa utana sıkıla istiyorum ama yok kardeşim anlamayan anlamıyor..

bir keresinde poğaça yaptım evde çörek otu bitmiş neyse... bir tabak da u komşuma çıkardı kokmuştur yesinler diye. ayy üstüne çörek otu atsaydın daha hoş olurdu dedi,ben de kalmamış dedim. e benden isteseydin dedi yok ben birilerinden bir şey istemekten hiç hoşlanmam bana garip geliyor dedim. mesajı çoktaaannn alması gerekirdi ama tık yok. ben de artık her istediğni vermiyorum akşam markete çıkıcaz bende de yok diyorum ama çare bulamadım.... uzun uzun yazdım kusura bakmayın

ya kızlar şu toplu olarak alıntı nasıl yapılıyor..bir türlü beceremiyorum tek tek zor oluyor.bana nasıl yapıldığını anlatırmısınız..

alıntı yazıyorya onun yanında bi şaret var kaç kşiye yazmak istersen tıkla yazara-sın

canım mesajların sağ alt köşesinde tırnak işareti var alıntı yapmak istediğin her mesajın o işaretine bas , alıntıların bittiyse konuya cevap ver de hepsinin altlarına yorum yazabilrisn

Rahmetli babam derdi komşu ile tanışmak istiynrsan tuz iste diye şu komşudan neden ısrarla yiyecek şeyler istenir niyet,maksat ne birde isteyenler yazsada anlasak ?!

arada sırada zorda kalınca istenir tamamda onun dışında zırt pırt isteyenlere marketin yolu tarif edilmeli yada kalmamış evde..yada çok az kalmış veremem denmeli.

kızlar kafayı yicem ya...az öncede yine avaz avaz çağırdı.fön istiyor bende bozuk dedim....kısa bir süre sonra ay dedi ütüyünü verirmisin dedi...oda bozuldu dedim..çünkü daha öncede ütümü istemişti verdim...ay dedi ne çabuk bozuldu ütün yeniydi dedi...çıldırmamak elde değil yaa..şimdide elektronik eşyayı ortak kullanır hale geldim....az sonra başımı alıp gideceğim daraldım iyice....

canım ben senin yerinde olsam azarlarım seslenirse bakmam kapıyı çalarsa açmam o da anlar umarım zor bir durum Allah yardımcın olsun

arada sırada zorda kalınca istenir tamamda onun dışında zırt pırt isteyenlere marketin yolu tarif edilmeli yada kalmamış evde..yada çok az kalmış veremem denmeli.

evet daha dün akşam süt istediğinde,dedim market daha kapanmadı sen gidemiyorsan parayı ver..küçük kızım hemen alsın gelsin dedim..hayır kalsın ozaman dedi...sırf beleş olsun istiyor...dayanamıyorum kavgayı sevmiyorum,küs kalmayı sevmiyorum..hayır diyemiyorum...ne yapacağım ben ...iyiki kadınlar kulübü var..sağ olun kızlar yinede bilgilendiriyorsunuz...insan azda olsa paylaştıkça rahatlıyor...

canım ben senin yerinde olsam azarlarım seslenirse bakmam kapıyı çalarsa açmam o da anlar umarım zor bir durum Allah yardımcın olsun

canım kapıya fazla gelmiyor...çünkü açmıyoruz genelde...balkondan avazı çıktığı kadar bağırıyor...buda beni rahatsız ediyor...

canım kapıya fazla gelmiyor...çünkü açmıyoruz genelde...balkondan avazı çıktığı kadar bağırıyor...buda beni rahatsız ediyor...

İstediği kadar bağırsın ben olsam tınlamam bile!
Heee kavga da etmem ne isterse bir iki defa "yok" derim.
Sonra kapıya da balkona da bakmam..
Rezil olan ben değilim ki kendisi..

okudukça sinirleniyorum kendi komşularım aklıma geliyor yokmu adamakıllı komşu yaa ..aslında hakkını yemeyeyim 1 tane var 7 ay oldu taşınalı kadının yüzünü dahi görmedim alt komşum görmüş ordan biliyorum aile oturduğunu onlarda bıkmışlar demekki komşulardan hiç yüz vermiyolar iyide yapıyorlar..birgün komşumun birisi geldi o gün ev tam takır kuru bakır çay şeker bile yok ay sonu kendimi kötü hissettim ikram eecek birşey yok diye bende işim var dedim 5dakika bişey danışıp gideceğim dedi iyi ddim saatlerce oturdu tabii ben hiçbirşey ikram edemedim suyun dışında eşimin gelmesine yakın kalktı karşı komşusuna gitti sesini duydum sonra o kadında ertesi gün bana geldi hesap sorar gibi "onca saat kadıncağıza birşey ikram etmedenmi oturttun bana geldi açım birşeyler hazırla kadın bana hiçbirşey vermedi dedi ben ona o saatte birşeyler yapmak zorundamıyım" dedi bende iyide ben neden yapmak zorundaymışım dedim açıklamabile yapamadım sinirden elim ayağım titredi birde o komşularımda gitselerde başımı dinlesem..r hayır diyemeyen hayırı çok zor söylüyor bende hayır diyemeyenlerdenim çoğu zaman ama bazen özellikle regl dönemlerimde hayırı çok rahat söylüyorum..

kapıya geldiğinde bana yetecek kadar vaar....her defasında aynı şeyi tekrar ederek kurtulursun ancak....
denenmiştir.....

ya bu ne rezillik,her gelenin karnını doyurma zorunluluğu mu var,birde arkadan dedikodu...komşuna demedin mi acıkınca niçin kendi evine gitmiyor diye....

kapıya geldiğinde bana yetecek kadar vaar....her defasında aynı şeyi tekrar ederek kurtulursun ancak....
denenmiştir.....

malesef kurtulacak gibi değil bir kaç kere yok dedim fakat pes etmiyor yine istiyor yine istiyor..akşam yok desem sabah istiyor.öğlen yok desem akşam istiyor....

kızlaarr şu an şoktayımmmm

akşam arkadaşımın düğünü var ona hazırlanıyorum,komşumun da tanıdığıymış kızın ailesi o da gidecekmiş. zil çaldı baktım yine komşumm,14 yaşında kızı var bana ne dese beğenirsiniz???

canım yaa kusura bakma yemek yapıyorum hazırlanmaya da yetişemicem benim kızı sen banyo yaptırailir miisin??

düğün 8 de başlıcak ki kendisi de kapalı bir bayan, giyinip eşarbını takıcak o kadar.... ayy bu kadar olur yaaayok kusura bakma emine abla benim nişanlım gelicek ona hazırlanıyorum ordan da düğüne gidicez hem uygun olmaz banyo işi dedim.....kızlar ben mi abartıyorum allah aşkına söyleyinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…