inannnmiyorummm yaaaa..yüzsüzlük ama bu..cok mu kötü durumlari acaba ?? alalaaa öyle bir durum olsa git marketten al pisir ver cocuguna yani..ayip yaa..insan en yakinindan bile isteyemez öyle kapisini calip...
benim bekar evimizdeki komsumuz melektir boyle ev hanimi onun altinda onla yasit bir hanim vardi oda aynen öyle ondan aklina gelecek hersey isterdi , bir kere eline tabak almis gelmis meyve istiyor:)): yani tuz seker degil meyve yani ..insanlarin yüzününzü yumusak bulursa yapmadigini birakmiyor walla..#hereksin evine bedava gelmiyo hersey..herseyin de bir adabi usulu vardir yani..kapiya gelip sucuk istemek ilginc walla...
benc aynını sen de ona yap...o zaman gör bak bu iş biter...o vermezs snde verme..
hayır demelisini öğrenmelisin...
ihtiyaç sahibi bi insan bu kadar arsız olamaz bence..
sizi pekala kullanmayı öğrenmiş
benim de bi komsum var sucuk kızarmıştım kapıyı çaldı elinde çay tabagı aldı sucugu senmi pişirdin oglum istiyor dedi yemesse bi yeri şişermiş dondum kaldımmmm
salak işte ekmek dese yada tuz şeker dese olabilir diycem ama sucuk ya çok gıcık
canım evlat birşeye benzemiyo onun için belki o an alacak parası yoktu çocuğuda çok istedi kıyamadı çay tabağıyla cocuğuna kadar istemiş hoş koca tabakla gelmemişki ....
ya kızlar şu toplu olarak alıntı nasıl yapılıyor..bir türlü beceremiyorum tek tek zor oluyor.bana nasıl yapıldığını anlatırmısınız..
ya kızlar şu toplu olarak alıntı nasıl yapılıyor..bir türlü beceremiyorum tek tek zor oluyor.bana nasıl yapıldığını anlatırmısınız..
kızlar kafayı yicem ya...az öncede yine avaz avaz çağırdı.fön istiyor bende bozuk dedim....kısa bir süre sonra ay dedi ütüyünü verirmisin dedi...oda bozuldu dedim..çünkü daha öncede ütümü istemişti verdim...ay dedi ne çabuk bozuldu ütün yeniydi dedi...çıldırmamak elde değil yaa..şimdide elektronik eşyayı ortak kullanır hale geldim....az sonra başımı alıp gideceğim daraldım iyice....
arada sırada zorda kalınca istenir tamamda onun dışında zırt pırt isteyenlere marketin yolu tarif edilmeli yada kalmamış evde..yada çok az kalmış veremem denmeli.
canım ben senin yerinde olsam azarlarım seslenirse bakmam kapıyı çalarsa açmam o da anlar umarım zor bir durum Allah yardımcın olsun
canım kapıya fazla gelmiyor...çünkü açmıyoruz genelde...balkondan avazı çıktığı kadar bağırıyor...buda beni rahatsız ediyor...
okudukça sinirleniyorum kendi komşularım aklıma geliyor yokmu adamakıllı komşu yaa..aslında hakkını yemeyeyim 1 tane var 7 ay oldu taşınalı kadının yüzünü dahi görmedim alt komşum görmüş ordan biliyorum aile oturduğunu onlarda bıkmışlar demekki komşulardan hiç yüz vermiyolar iyide yapıyorlar..birgün komşumun birisi geldi o gün ev tam takır kuru bakır çay şeker bile yok ay sonu kendimi kötü hissettim ikram eecek birşey yok diye bende işim var dedim 5dakika bişey danışıp gideceğim dedi iyi ddim saatlerce oturdu tabii ben hiçbirşey ikram edemedim suyun dışında eşimin gelmesine yakın kalktı karşı komşusuna gitti sesini duydum sonra o kadında ertesi gün bana geldi hesap sorar gibi "onca saat kadıncağıza birşey ikram etmedenmi oturttun bana geldi açım birşeyler hazırla kadın bana hiçbirşey vermedi dedi ben ona o saatte birşeyler yapmak zorundamıyım" dedi bende iyide ben neden yapmak zorundaymışım dedim açıklamabile yapamadım sinirden elim ayağım titredi birde o komşularımda gitselerde başımı dinlesem..r hayır diyemeyen hayırı çok zor söylüyor bende hayır diyemeyenlerdenim çoğu zaman ama bazen özellikle regl dönemlerimde hayırı çok rahat söylüyorum..
kapıya geldiğinde bana yetecek kadar vaar....her defasında aynı şeyi tekrar ederek kurtulursun ancak....
denenmiştir.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?