- 15 Temmuz 2016
- 277
- 89
- 28
- 31
- Konu Sahibi meltemkirlangic
Hergün alt Komşum şiddete maruz kalıyor yüzünde yaralar var yardım etmek istiyorum duyuyorum ama reddediyor. Nasıl yanında olabilirim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum ama içim gidiyor sabah gördüm kocman bi morluk abuk sabukk bağrışmalarO istemezse yardım edemwzsiniz belki cesareti belki gücü yoktur bilemeyiz ama o isterse çözüm bulunur aile içi şiddet hattını arayıp şikayet etseniz bile kadın şikayetçi olmadığı sürece birşey olmaz
Konuştum çocuklarım var diyor kimsem yok diyo onun içinde zor muhakkak kurtulmaya ikna etmelym sanrmKurtarılmak istemeyeni kurtaramazsın.
Bende düşünüyorum adam içip geliyor bazen ayakkabıları falan atmış kapıdaki nasıl olcak bilmiyorumKomşunuz kurtarılmaya razı olması gerekir öncelikle ama ben yine de 183 ü arardım
Böyle duydukça kan beynime sıçrıyor, komşunuzu ikna etmeye çalışın. Umarım cesaretini toplar.Bende düşünüyorum adam içip geliyor bazen ayakkabıları falan atmış kapıdaki nasıl olcak bilmiyorum![]()
Komşumun cesaretlenmesi için bir yol yokmu çok üzülüyorum artık daha ben 3 aylık kısmı duyuyorum öncesini tahmin bile edemiyorum nasıl bir vicdansızlıkHer gun onlarca geliyor. Hepsi yok dovmedi diye inkar ediyor. Darp raporu var diyoruz. Kapiya carptim. Duvara tosladim bir suru tırı vırı... Kendisi yardim almak istemiyorsa yapacak bir sey yok. Hem diyelim islem yapildi. 3.000 TL cezasi var. Bu sefer kadin size kizabilir rizkimi cezaya odetiyosun diye. Bi tane adam oyle demisti. Bilsem bu cezayi alacagim 3000 TL'lik doverdim diye!!!
Konuştum çocuklarım var diyor kimsem yok diyo onun içinde zor muhakkak kurtulmaya ikna etmelym sanrm
Elleri kırılasıca. İşte bunun gibi herifleri 3000 tekme tokat atıcan... zihniyete bak YarabbimHer gun onlarca geliyor. Hepsi yok dovmedi diye inkar ediyor. Darp raporu var diyoruz. Kapiya carptim. Duvara tosladim bir suru tırı vırı... Kendisi yardim almak istemiyorsa yapacak bir sey yok. Hem diyelim islem yapildi. 3.000 TL cezasi var. Bu sefer kadin size kizabilir rizkimi cezaya odetiyosun diye. Bi tane adam oyle demisti. Bilsem bu cezayi alacagim 3000 TL'lik doverdim diye!!!
Hergün gidiyorum tek hissetmesin diye elimden ne gelirse yapmaya hazırım o bunu hissederse güzel olucakBöyle duydukça kan beynime sıçrıyor, komşunuzu ikna etmeye çalışın. Umarım cesaretini toplar.
İnşallah başarırsınız, sizin gibi duyarlı insanlara ihtiyacımız var. Kocası olacak herifinde elleri kırılsın inşallah.Hergün gidiyorum tek hissetmesin diye elimden ne gelirse yapmaya hazırım o bunu hissederse güzel olucak
Maddi manevi benim teyzem bu süreçleri yasamış ben küçüktüm herkes yüz çevirmiş annem almış yanına ne hakaretler ne kavgalar bu süreçte 2 kez intihara kalkışmış teyzem şimdi 2 çocuğuyla yeni evinde mükemmel eniştemle (yeni) mutlu yaşıyor annemlede konuştum maddi olarak maneviyende yanında oluruz dedi bende elimden geleni ardıma koymam ne gerekirse yaparım onun duası yeterTamam şikayet ettiniz diyelim ya sonrasında nasıl bir yardiminiz dokunacak ?
Demiyor aslında cıkışım çarem yok diyor çocuklarımı bana vermez diyorKocamdır döver diyorsa nasıl yardım edeceksiniz ki. Belki 183 ü arayıp danışabilirsiniz ne yapmak gerekir diye
çok caydırıcı bir cezaymış tebrik ediyorum bu cezayı verenleriHer gun onlarca geliyor. Hepsi yok dovmedi diye inkar ediyor. Darp raporu var diyoruz. Kapiya carptim. Duvara tosladim bir suru tırı vırı... Kendisi yardim almak istemiyorsa yapacak bir sey yok. Hem diyelim islem yapildi. 3.000 TL cezasi var. Bu sefer kadin size kizabilir rizkimi cezaya odetiyosun diye. Bi tane adam oyle demisti. Bilsem bu cezayi alacagim 3000 TL'lik doverdim diye!!!
İnşallah başarabilirim tüm çabamı kullanacağımİnşallah başarırsınız, sizin gibi duyarlı insanlara ihtiyacımız var. Kocası olacak herifinde elleri kırılsın inşallah.