Komşum evine almadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E elevasyon bu konu için değil ama bi kitle var dikkat ettim kim konu açsa açıyo ağzını yumuyo gözünü. Daha doğru düzgün farklı(!) fikrini adamakıllı anlatarak, münazara ederek anlatabilmiş değil. Neden? Çünkü iki lafı bir araya getirip tartışamadığı için hemen belden aşağı saldırma güdümüne giriyor. Hep bi agresif hep bi iğneliğici tayfa. Kv küfür etti dersin kimbilir naptın derler. Anneme çok kırgınım bana şunu şunu dedi dersin sen ne biçim evlatsın derler. Tüm iş, aile, eş baskısının hıncını buradan alırlar.
Komşunuzla durumunuzda sizi haklı buldum. Araya mesafe koymanızı nacizane tavsiye ederim. Size damdan düşer gibi damlayan komşunuza Siz de müsait olmadığınız zamanlarınızı belirtmekten çekinmeyin.
Koskoca bir bilim var ve filyasyon çalışmaları yapılıyor. Sonucunda hep "mesafe" deniyor biz bunu savunuyoruz diye niye iki lafı bir araya getiremiyor, agresif tavırlı oluyoruz? 7 aydır çok yıprandık ve umrunda olmayan insanları gördükçe artık inanamıyorum. Az çok mesajlarıma denk gelirseniz kaç kelimeyi kaç cümleyi ne kurallarla bir araya getirdiğimi de görürsünüz.

7 aydır hıc kımseyle yuz yuze gorusmedım telefonumu aldım elıme once mesaj attım musaıtmısın goruntulu arayacagım dedım donus yaptıklarında goruntulu aradım

herkes bır parmagının ucunda o kadar yakın teknolojıye sahıbız herkesın elınde var telefon bılgısayar ılla dıb dıbe gırmek zorunda degılız bırılerıyle gorusmek ıcın
haklisin

eminim oyledir gorusmuyonuz
Ben kendim icin demedim,gorusmeyen gorusmuyordur,gorusmedigini de soyluyordur. Bunda inanilmayacak bir sey yok ki.
Gorusmuyonuz ne yav ahahahh
En az okuma yazma ogrenecek kadar okul okumus bir insanin boyle yazabilecegine inanmiyorum ben de 😂bu daha mantikli sizin inanmadiginiz seyden en azindan

Mesajım yerine ulaşmış. Her şeyi

benim mesajımın yerine ulaşmış. İnsanlar kendilerini biliyor. Her şeyi eksilten agresif ablamızın genel tarz ve üslubu bu. Üzerinize alınmayın yani.
Neden kaçak dövüşüyorsunuz ki? Hem insanları hedef göstermeye çalışıyor, hemde isimleri söylemiyorsunuz. İlkokul öğrencileri birileri birilerini şikayet ederken "o kendini biliyooğğğ" diyorlar ya, aynı ona benzemiş yazınız. Bir yorumunuz, fikriniz varsa açık açık söyleyin,diğer türlü komik oluyor.

Ben kendim icin demedim,gorusmeyen gorusmuyordur,gorusmedigini de soyluyordur. Bunda inanilmayacak bir sey yok ki.
Gorusmuyonuz ne yav ahahahh
En az okuma yazma ogrenecek kadar okul okumus bir insanin boyle yazabilecegine inanmiyorum ben de 😂bu daha mantikli sizin inanmadiginiz seyden en azindan
gayserilelr oyle konusuyo nAPIYIM ALLA ALA

[

Bilinçli insanlar sadece işi ve temel ihtiyaçları için dışarı çıkıyor. Neden inanmadınız ki? 🤷🏻‍♀️
cevremde gordugum bu cunku。 sitenin bahcesi full bebe dolu bi gorsen varya anlarsin cocuk sesi kamelyada oturan anneleri yada sosiyal medayada gorduklerim。。。。

Belki içeride bal başak bir adam vardı o durumda adamı görmeyi mi tercih ederdiniz arkadaşlığınıza zarar gelmesin diye? Niye her durumda kapıyı açsın ki kadın?

O halde konu sahibini eve alsa açacağı konu "komşum o kadar iyi ki içerde d.. d...... adam varken beni eve kabul etti" olmayacaktı bence 🙄

Bu arada unutmadan
HEPİMİZ CORONACIYIZ

bende 7 aydur kimsenin kimseyle gorusmedigine inanmadigimdan olabilirmi acaba?
7 aydır aynı mahalledeki annemi öpmediğime, ailemiz ve arkadaşlarımızla açık havada kamp sandalyelerimiz eşliğinde sohbet etmek dışında sosyallesmedigimize sizi nasıl inandırabilirim hanımefendi? Koskoca kadınlar olarak yalan söyleyecek halimiz mi var?
Ben bu illetin sonu ne olacak belli değil diye hamilelik planlarımı iptal ettim bu da size abartı gelecek ama gerçek bu. Maalesef gamsız olamıyorum.

7 aydır aynı mahalledeki annemi öpmediğime, ailemiz ve arkadaşlarımızla açık havada kamp sandalyelerimiz eşliğinde sohbet etmek dışında sosyallesmedigimize sizi nasıl inandırabilirim hanımefendi? Koskoca kadınlar olarak yalan söyleyecek halimiz mi var?
sende haklisin。。。

Tabiki cahil çok ama onlar yanlış yapıyor diye biz de yapmamalıyız. Benim savunduğum şey buydu
hepimiz ayni seyi soyluyoruz aslinda eminim konu sahibide varip komsusunu vicik vicik sarmalamiyodur。 kimsenin kimseye gitmedigi tek yer gordum oda annemlerin bina cunku iki vaka birden cikinca tutustular yoksa orada oyleydi

Koskoca bir bilim var ve filyasyon çalışmaları yapılıyor. Sonucunda hep "mesafe" deniyor biz bunu savunuyoruz diye niye iki lafı bir araya getiremiyor, agresif tavırlı oluyoruz? 7 aydır çok yıprandık ve umrunda olmayan insanları gördükçe artık inanamıyorum. Az çok mesajlarıma denk gelirseniz kaç kelimeyi kaç cümleyi ne kurallarla bir araya getirdiğimi de görürsünüz.

Şimdi bu mesajınızla o kategoriye girdiniz benim için. Corona konusunda ben de hassasım. Burda konu corona mı? Konu sahibi bi soru sormuş. O soruya cevap verin ya da vermeyin. Corona ne alaka? Siz burda konu açıp ikili ilişkilerinden dem vuran herkese corona lafı çakıp gidiyo musunuz yani? Araya iki bilimsel sözcük yerleştireyim uuu çok havalı bakın nasıl hassasım bilgiliyim mesajınız komik.

Neden kaçak dövüşüyorsunuz ki? Hem insanları hedef göstermeye çalışıyor, hemde isimleri söylemiyorsunuz. İlkokul öğrencileri birileri birilerini şikayet ederken "o kendini biliyooğğğ" diyorlar ya, aynı ona benzemiş yazınız. Bir yorumunuz, fikriniz varsa açık açık söyleyin,diğer türlü komik oluyor.

Ne kaçak dövüşmesi hanımefendi. Bakın bir ismi daha siz deşifre ettiniz. Nasıl da biliyosunuz kendinizi. İnsanları sırf sizinle aynı şeyi düşünmüyorlar diye linç ettirmeye çalışan, arkanızdan gelmeyenlere saldırıdan, konudan saptıran, saçma sapan benzetmelerle matah bişeyler yazdım sanan siz zihniyetliler işte. Asıl ilkokul çocuğu gibi mi isim vereyim. Her konuda aynı şey ilallah geldi tarzınızdan bi de mesaj eksiltmeler, birbirini beğenmeler..

Ne güzel demişsiniz mecburen. Mecburiyet başka keyif başka. Komşuya gidip ev ortamında sosyalleşmek ne kadar mantıklı? Mantıklı olmayan her şeyin de bahanesi var işte.
Allah ne güzel vekildir, çok güzel söz bu arada. 7 aydır aynı mahalledeki annesini öpemeyen biri olarak çok katılıyorum.
Haklisinizz mecburi durumlar oluyor iste omu diyorum bende elimizden geleni yapiyoruz en kisa zamanda Rabbim selamete cikarsim hepimizi🌹

Ne kaçak dövüşmesi hanımefendi. Bakın bir ismi daha siz deşifre ettiniz. Nasıl da biliyosunuz kendinizi. İnsanları sırf sizinle aynı şeyi düşünmüyorlar diye linç ettirmeye çalışan, arkanızdan gelmeyenlere saldırıdan, konudan saptıran, saçma sapan benzetmelerle matah bişeyler yazdım sanan siz zihniyetliler işte. Asıl ilkokul çocuğu gibi mi isim vereyim. Her konuda aynı şey ilallah geldi tarzınızdan bi de mesaj eksiltmeler, birbirini beğenmeler..
Yemin ediyorum komiksiniz ksjfjsjd sizi alıntıladım diye onlardan biri mi oldum yani? Valla onlar ne yapıyorlar bilmiyorum ama sizinde ne yapmaya çalıştığınız hiç belli değil. Bi ihtimal polemik çıkarmaya çalışıyorsunuz. Diğer ihtimalleri bilmiyorum. Ama sadvee komik olduğunuzu biliyorum o kadar. Siz zihniyetler lafını da size iade ediyorum, kişi kendinden bilir işi 🙃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X