Komşum evine almadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Müsait değilim cümlesinin nesine kırıldınız anlam veremedim.
Komşunuzu her şartta evinize kabul ederek yanlışı bunca zaman siz yapmışsınız, insanlar müsait olmayınca gelen kişiyi eve davet etmeme hakkına sahiptir. Komşunuz da bu hakkını kullanmış doğal olarak.

2 yıldır samimi olduğum komşum , evine kurabiye götürdüm kapıyı az aralayıp elimdekini alıp şu an hiç müsait değilim deyip evine buyur etmedi. Bütün gün bizden çıkmaz Kendisi tek yaşıyor benim küçük bebeğim olduğu için çoğunlukla o gelir ben belki ayda bir giderim. Kendisi gece gündüz müsaitim veya değilim gelir . Bende müsait olmasam bile samimiyet ve iyi niyetine güvenip her zaman buyur ederim. Ben şok tabi. Ertesi sabah kapıyı açınca tesadüfen karşılaştık kusura bakma gelseydin de ne güzel olurdu dedi, bende bişey demeyip bi bahaneyle içeri girdim. Aynı gün aradı, ertesi gün uğradı, ben özellikle eve buyur etmedim( tepki aracıyla şu an işim var dedim). kapıda Özür diledi ve saçma tutarsız bahaneler sıraladı; üzerini giyinirken kapı çalmış, üstünde bişey yok diye buyur etmemiş falan...
Şimdi bu komşumu çok severdimde bu davranıştan sonra ne yapayım şaşırdım. Bi anda bütün arkadaşlığımı silmek istemiyorum ama ona olan güven ve samimiyet duygumda sarsıldı. Siz olsanız ne yaparsınız ?
Derdim komşumun davet etmemesi olsun istiyorum artık seviyeye gelmek istiyorum ya
Almasın ortalıkta hastalık var işin var elin evinde

Teşekkürler yorum İçin size katılıyorum.herkes aynı şeyi düşünmeyebilir , ben haklı veya haksız olabilirim. Ama eleştiri yaparken tarz önemli. Bu sebepten Artık bu tarzları okumamak İçin konu açıklamasını sildim , tamamen silmeyi bilsem OnuDa yapardım. Kimseye cevap bile vermeyeceğim artık..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X