Evet ya millete ne off böyle rahat olmak istiyorum aslında millet hadi neyse de eşimin lafları ağır geliyorDün spor ayakkabı giyip çıkmıştım akşam hava çok soğudu babet çorabı vardı sadece, aldım bir mağazadan sarı renkli garfieldlı çorap, spor ayakkabım pembe, giydim çorabı pantolonun üstüne çektim herkes baktı umrumda olmadı çünkü kime ne
Bazen mecbur giyiniyorlar ama. Espadrilin içine konçlu çorap giyilmez, çıplak ayakla giyince hem ayakkabının ömrü kısalır hem koku yapar.Bende erkeklerde babet çorap sevmiyorum gözüme hoş gelmiyor
Ama bana ne beğenip giyiniyorlar
Eşiniz başak burcu muEvet ya millete ne off böyle rahat olmak istiyorum aslında millet hadi neyse de eşimin lafları ağır geliyor
Aynen giymek zorunda kaldıkları durum oluyor ama ev ortamında ayakkabıyı çıkarınca komik tuhaf duruyor hele birde çorap tam ayagi kavramamışsa çıkıyorsa ucunda bir şey gibi var yok gibi estetik durmuyor bana göreBazen mecbur giyiniyorlar ama. Espadrilin içine konçlu çorap giyilmez, çıplak ayakla giyince hem ayakkabının ömrü kısalır hem koku yapar.
Aynrn öyle milletin ne giydiğine millet cok kafa yoruyor bir de AYIPmis hallah hallah yaSandalet içine ten rengi çorap giyme yasağı var da benim mi haberim yok diye düşündüm konuyu ve cevapları okurken. Canınız istiyorsa giyin, kimin ne dediğinin bir önemi var mı? Ben asıl, sandalet ve çoraba takılacak kadar boş vakti ve zihni olan insanlara hayret ediyorum. 34 yaşındayım hiç düşünmedim bu konuyu. Birinin ayağında görsem ki görmem muhtemelen. Oldu ki gördüm, üzerinde düşünmem çünkü niye düşüneyim başka derdim mi yok. Bana ne hem.
Haha harika fikiiiiirEvet bu tarz ayakkabılara çorap şık durmuyor, tabi bu komşunuzun bunun üzerinden size tepki göstermesini de gerektirmiyor, kime ne?
Şey olur mu ki, babet ten çorabın parmak kısmından parmak arası terlik şekli gibi kesseniz de kaçmaması için şeffaf ojeleseniz; böylece parmaklarda çorap yok etkisi olur, taban kısmı çorabı görünmez.
Sandalet içinde çorap bence de kötü duruyor ama siz beğeniyorsanız giyin. Sonuçta her giydiğimizde mutabakat sağlamak zorunda değiliz. Takmayın başkalarının zevklerini.Arkadaslar ben sandalet terlik giyemiyorum çünkü çorapsız bir şey ayağıma giyemiyorum huylanıyorum. Corap ile sandalet giyme fikrimi açtığım ortamlarda da yadırgayıcı çok tepki aldım alıyorum bunlardan biri de komşum. Baya küçümsedi. Üzüldüm. Ama ne tepki vereceğimi bilemedim. Hakli gibi de geliyorlar ama giyemiyorum napayim. Mesela ekteki gibi sandaletin içine ten corap giysem bile çok komikmiş. Of bıktım millete göre yasamaktan ama insan dalga geçilmek de istemiyor
(Bu bir stil konusu değildir)
Benim yanımda giyersen arkandanSandalet içine ten rengi çorap giyme yasağı var da benim mi haberim yok diye düşündüm konuyu ve cevapları okurken. Canınız istiyorsa giyin, kimin ne dediğinin bir önemi var mı? Ben asıl, sandalet ve çoraba takılacak kadar boş vakti ve zihni olan insanlara hayret ediyorum. 34 yaşındayım hiç düşünmedim bu konuyu. Birinin ayağında görsem ki görmem muhtemelen. Oldu ki gördüm, üzerinde düşünmem çünkü niye düşüneyim başka derdim mi yok. Bana ne hem.
Of bıktım millete göre yasamaktan ama insan dalga geçilmek de istemiyor
(Bu bir stil konusu değildir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?