Komşum ile ten çorap tartışması

Evet ya millete ne off böyle rahat olmak istiyorum aslında millet hadi neyse de eşimin lafları ağır geliyor

Sandalet içine ten rengi çorap giyme yasağı var da benim mi haberim yok diye düşündüm konuyu ve cevapları okurken. Canınız istiyorsa giyin, kimin ne dediğinin bir önemi var mı? Ben asıl, sandalet ve çoraba takılacak kadar boş vakti ve zihni olan insanlara hayret ediyorum. 34 yaşındayım hiç düşünmedim bu konuyu. Birinin ayağında görsem ki görmem muhtemelen. Oldu ki gördüm, üzerinde düşünmem çünkü niye düşüneyim başka derdim mi yok. Bana ne hem.

Bazen mecbur giyiniyorlar ama. Espadrilin içine konçlu çorap giyilmez, çıplak ayakla giyince hem ayakkabının ömrü kısalır hem koku yapar.
Aynen giymek zorunda kaldıkları durum oluyor ama ev ortamında ayakkabıyı çıkarınca komik tuhaf duruyor hele birde çorap tam ayagi kavramamışsa çıkıyorsa ucunda bir şey gibi var yok gibi estetik durmuyor bana göre

Evet bu tarz ayakkabılara çorap şık durmuyor, tabi bu komşunuzun bunun üzerinden size tepki göstermesini de gerektirmiyor, kime ne?

Şey olur mu ki, babet ten çorabın parmak kısmından parmak arası terlik şekli gibi kesseniz de kaçmaması için şeffaf ojeleseniz; böylece parmaklarda çorap yok etkisi olur, taban kısmı çorabı görünmez.

Aynrn öyle milletin ne giydiğine millet cok kafa yoruyor bir de AYIPmis hallah hallah ya

Haha harika fikiiiiir

Sandalet içinde çorap bence de kötü duruyor ama siz beğeniyorsanız giyin. Sonuçta her giydiğimizde mutabakat sağlamak zorunda değiliz. Takmayın başkalarının zevklerini.

Ay bende hiç sevmiyorum sandalet de çok giyerim ama çıplak çok rahatsız oluyo ayaklarım terliyo kayıyo dalan çorapla daha rahat millet nasıl giyiyo bilmem bide ayaklarım tırnaklarım kocaman yaba gibi benim en azından çorap kapatıyo biraz

Bende acayip acayip çoraplar giymeyi severim.
Bilirim de çorapçıları gider doldururum eve giyinirim.
Hatta bı kere iş yerinde bı arkadaşım dedi ki senin şu coraplarinda varya hergün ne giyeceksin diye merak ediyorum demişti.

Fıstık yeşili çorapların çok meşhurdu. Öyle bi patlar sırıtırdı ki...

Hiç de umrumda olmaz.
Sizde umursamayın.

Benim çorap takıntım yok ama sandalet çıplak ayağa ter yapıyor, ayaklarımın altında nokta gibi siyah şeyler oluyor, işten eve gelince taşlara basmadan zıplayarak banyoya giderdim hemen ayak yıkamaya, bide kiri pası gün içinde.

Bende bu yüzden çorapsız ayakkabı giymeyi sevmiyorum.

Canınız nasıl istiyorsa öyle yaşayın.

Ben çorapsız ayakkabı giyemiyorum o yüzden takmıyorum artık kim ne der diye. Çoğunlukla parmağı kapalı ayakkbılar alıyorum zaten. Kimsenin giyim kuşamına karışmam, başkasına da bana karışma hakkı vermem.

Benim yanımda giyersen arkandan Yokuspokus la dedikodunu yaparım

Ben kucukken (kucuk dedigimde 14 yaş civarlari olmasi lazim)
Ucu acik topuklu sandaletlerimle koyu renk ten çorap giymiştim resmen.
Neden boyle bisey yaptim aklim hayalim almiyor şuan, bilmiyorum. Baktim 2 kadin bana gülüyordu ayaklarima bakip bakip ama ne bicim bir ozguvenim varsa ciddi ciddi beni kiskandiklarini dusunmustum o gun.

Of bıktım millete göre yasamaktan ama insan dalga geçilmek de istemiyor
(Bu bir stil konusu değildir)

Niye millete gore yasiyorsunuz ki? Kim sizinle dalga gecebilir. Kimin haddine. Belli ki insanlari fazla onemsiyor, kendi fikirlerinizin onunde goruyorsunuz. Yapmayin. Bu alanda gelistirici kitaplar okuyup videolar izleyin.

ben de nefret ederim terlik, sandalet icine coraptan. Ama bu bana kimseyi yargılama, kimseyle dalga geçme hakkı vermez.

Çorapsız asla birşey giyemem çünkü ayaklarım malesef çorap giymedigimde terliyor o yüzden açık ayakkabi giymem (ten çorapla bende yakiştirmiyorum hoş gelmiyor gözüme) ama canım ister ten çorapla babet giyerim kime ne arkadaş millete noluyor aaaa istediğinizi giyin kimseyi takmayın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…