Komşum ile ten çorap tartışması

bunun nesi dert acaba
eskiden ben de 3 adım ötedeki markete gitmeden önce kıyafet seçerdim, ne giysem, bunu giysem komik olur mu saçma sapan bakarlar mı vs derdim. artık hiç umursamıyorum. boşverin.

Benim genelde yanımda çorap olur ,değiştiririm .Çok garip bakıyorlar ,bunu duyduğuma şaşırdım

Hunharca giriyoruz evlerinize pis ayaklarımızla, siliverin arkamızdan napalım

Sandaleti çorapsız giyerim çok değişik çorap değilde ten çorapla neden giyilmesin ki göze bakmadığı sürece sorun olmaz
Ben spor ayakkabiyi çorapsız giymeyi anlamıyorum anlayamayacağım

Her sandaletle ten çorap giyilmez. Ama bazılarında giyilebilir, bazı sandaletlerde ten çoraptan dolayı ayaklar kayabiliyor veya ayakkabı ayaktan çıkabiliyor, bu yüzden bazılarında giyilmez. Ayrıca parlak ten çorapla asla ama asla sandalet giyilmez, mat ten çorap olursa ayağınızda belli bile olmaz.

Ayrıca sandalet giyince ayaklar daha çok kirleniyor tozlanıyor, hele de çorap yoksa iyice ayağınızın da teriyle ayağınıza yapışıyor o kirler bir yere misafirliğe gittiğinizde ayağınızı yıkama ihtiyacı hissediyorsunuz. Siz kendinizi nasıl hissediyorsanız öyle giyin. Ama çorapsız da giymeye aşılabilirsiniz bence. Nasıl terliği çorapsız giyebilşyorsanız onu da giyersiniz.

Aaa konu sahibi aklima sahane otesi bir cozum geldi sizin icin. Parmaksiz ten rengi coraplar var ya, acik ayakkabiyla giymek icin. Onlardan giyseniz nasil olur

Yerler köpeğin olsun silerim de, ayağını altına alıp koltuğa oturanlar oluyor. İki çocuklu kadınım yetişemiyorum etmeyin eylemeyin
Şaka bir yana yazlık haricinde çok sandalet giyen bir insan değilim. Başkasının evine giderken giydim mi düşündüm hatırlayamadım valla. Ama bundan sonra titiz olduğunu bildiğim insanlara sandaletle gitmem heralde. Kulağıma küpe ettim Kendim gibi pislere giderim ama

Hic unutmam turkiyeye tatile gitmistim annemin ailesi beni yadirgamisti oysa cok bilgili insanlar
nasil ciplak ayakla gezersin terligin veya sandaletin icine corap giy yada kapali ayakkabi giy diye tabi bende kucugum
Kucuk dedigim de 17-18 yas gerci donup onlara senin o bos ayakla giyme diye begenmedigin terlikler su kadar para demistim aklima o geldi niye takiyorsun ki su hayatta herkes nasil isterse oyle giysin sinir oluyorum her halta burnunu sokan insanlara

Bana gelin siz hem pisim, hem de sizle cok guzel sohbet edermisiz gibime geliyor evde hayvanat da var ne ararsaniz, bana gelin bence

nasıl giydiginiz kimseyi ilgilendirmez ama parmak arasi ten coraplar var iciniz rahat edecekse onlardan giyebilirsiniz.

Benim de çorapsız gezememe gibi bir huyum var. Çorap olmadan yere çıplak ayakla basmak hissi beni çok rahatsız ediyor.

Ailem de çok şikayetçi bu konudan, uyurken bile çıkarmam. Yazın denize girmek zaten ayrı kabus olur. Terliklerin arasına kum kaçtığında olay çıkarırım. Sandalet ya da açık ayakkabı da asla giyemem bu yüzden. Ayrıca ayak denen organdan da hiç hoşlanmıyorum gerçekten.

Bu arada evet açık sandalete ten rengi çorap giymeniz çirkin bir görüntü oluşturur. İsterseniz tabii ki giyin, zaten eskisi gibi değil artık giyim konusunda absürd olan bir şey kalmadı. Herkes nasıl rahat ediyorsa öyle giyiniyor.

Eki Görüntüle 2798594
Sen giyersin gitmezdim beni ilgilendirmez ben giyerim demiş Seda abla ne de güzel demiş.
Size emsal olması için haberi aradım buldum
Seda ablamiz fena saçmalamış yalnız çorap bir kültür ne yahu neyse ..konuya gelecek olursak herkesin hayatına kimse karışamaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…