Benim genelde yanımda çorap olur ,değiştiririm .Çok garip bakıyorlar ,bunu duyduğuma şaşırdımEklediğiniz tarzda bir ayakkabıyı çorapsız giyip ayağı terlemeyen , kokmayan insan yoktur. Çok defa şahit oldum ayak kokusundan bayılazaaam geldi. Bundan rahatsız olmayan insan vardır o ayrı, ya da farkına varmayan.
Canım ister çoraplı giyerim canım ister çorapsız, bu da kimseyi alakadar etmez.
Çorapsız gezen herkesin ayağı da pis oluyor bence. Beni tanıyan bilen varsa Allah rızası için evime geldiğinizde ya ayağınızı yıkayın ya da yanızda çorap getirip eve girince giyinin.Bundan daha çok iğrendiğim çok az şey vardır hayatta.
Ek olarak yazın kimsenin evine giderken sandalet vs giymem, sokağın kirini milletin evine götürmemek için.
Hunharca giriyoruz evlerinize pis ayaklarımızla, siliverin arkamızdan napalımEklediğiniz tarzda bir ayakkabıyı çorapsız giyip ayağı terlemeyen , kokmayan insan yoktur. Çok defa şahit oldum ayak kokusundan bayılazaaam geldi. Bundan rahatsız olmayan insan vardır o ayrı, ya da farkına varmayan.
Canım ister çoraplı giyerim canım ister çorapsız, bu da kimseyi alakadar etmez.
Çorapsız gezen herkesin ayağı da pis oluyor bence. Beni tanıyan bilen varsa Allah rızası için evime geldiğinizde ya ayağınızı yıkayın ya da yanızda çorap getirip eve girince giyinin.Bundan daha çok iğrendiğim çok az şey vardır hayatta.
Ek olarak yazın kimsenin evine giderken sandalet vs giymem, sokağın kirini milletin evine götürmemek için.
Çorapsız spor ayakkabı giyen yoktur inşallah aminSandaleti çorapsız giyerim çok değişik çorap değilde ten çorapla neden giyilmesin ki göze bakmadığı sürece sorun olmaz
Ben spor ayakkabiyi çorapsız giymeyi anlamıyorum anlayamayacağım
Her sandaletle ten çorap giyilmez. Ama bazılarında giyilebilir, bazı sandaletlerde ten çoraptan dolayı ayaklar kayabiliyor veya ayakkabı ayaktan çıkabiliyor, bu yüzden bazılarında giyilmez. Ayrıca parlak ten çorapla asla ama asla sandalet giyilmez, mat ten çorap olursa ayağınızda belli bile olmaz.Arkadaslar ben sandalet terlik giyemiyorum çünkü çorapsız bir şey ayağıma giyemiyorum huylanıyorum. Corap ile sandalet giyme fikrimi açtığım ortamlarda da yadırgayıcı çok tepki aldım alıyorum bunlardan biri de komşum. Baya küçümsedi. Üzüldüm. Ama ne tepki vereceğimi bilemedim. Hakli gibi de geliyorlar ama giyemiyorum napayim. Mesela ekteki gibi sandaletin içine ten corap giysem bile çok komikmiş. Of bıktım millete göre yasamaktan ama insan dalga geçilmek de istemiyor
(Bu bir stil konusu değildir)
Misler gibi kokarÇorapsız spor ayakkabı giyen yoktur inşallah amin
Yerler köpeğin olsun silerim de, ayağını altına alıp koltuğa oturanlar oluyor. İki çocuklu kadınım yetişemiyorum etmeyin eylemeyinHunharca giriyoruz evlerinize pis ayaklarımızla, siliverin arkamızdan napalım
Var ya olmazmiÇorapsız spor ayakkabı giyen yoktur inşallah amin
Üşenipte giymeyene denk geldim iki saatte olsa o koku dayanılmaz zÇorapsız spor ayakkabı giyen yoktur inşallah amin
Garip baktıkları doğru, ben de yanımda çorap taşırım. İnsanlara da iyilik yaramıyorBenim genelde yanımda çorap olur ,değiştiririm .Çok garip bakıyorlar ,bunu duyduğuma şaşırdım
Şaka bir yana yazlık haricinde çok sandalet giyen bir insan değilim. Başkasının evine giderken giydim mi düşündüm hatırlayamadım valla. Ama bundan sonra titiz olduğunu bildiğim insanlara sandaletle gitmem heralde. Kulağıma küpe ettimYerler köpeğin olsun silerim de, ayağını altına alıp koltuğa oturanlar oluyor. İki çocuklu kadınım yetişemiyorum etmeyin eylemeyin
Bana gelin sizŞaka bir yana yazlık haricinde çok sandalet giyen bir insan değilim. Başkasının evine giderken giydim mi düşündüm hatırlayamadım valla. Ama bundan sonra titiz olduğunu bildiğim insanlara sandaletle gitmem heralde. Kulağıma küpe ettimKendim gibi pislere giderim ama
Sandaletlerimi giyip geliyorum hemen. Bu teklife hayır diyemem.Bana gelin sizhem pisim, hem de sizle cok guzel sohbet edermisiz gibime geliyor evde hayvanat da var ne ararsaniz, bana gelin bence
Bekleyin az havalar isinsin sandalet icinSandaletlerimi giyip geliyorum hemen. Bu teklife hayır diyemem.
Seda ablamiz fena saçmalamış yalnız çorap bir kültür ne yahu neyse ..konuya gelecek olursak herkesin hayatına kimse karışamaz :)Eki Görüntüle 2798594
Sen giyersin gitmezdim beni ilgilendirmez ben giyerim demiş Seda abla ne de güzel demiş.
Size emsal olması için haberi aradım buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?