Komşum ile ten çorap tartışması

Parmak ucu açık çoraplar var onlardan deneyebilirsiniz. Denemeseniz de olur tabi nasıl rahat ediyorsanız öyle giyin kime ne ayol

Ben de çoraptan ve sudyenden nefret ederim, Mayıs ayında terliklerimi ,sandaletlerimi giymeye başlarim, Eylüle kadar corap giymem sudyen işini de braletle çözdüm, artık var mı yok mu belli değil, rahatsız olmuyorum...
Konunuza gelince ayak sizin çorap sizin. Canınız nasıl istiyorsa onu giyersiniz.
Benim şöyle bir elbisem var, nikahta kinada falan topukluyla giyince abiyevari oluyor.
Bu sonbaharda altına bildiğin kahverengi bootie giyip günlük elbise gibi kullandım.
Bana da 'yani ne alaka' diyen bir arkadaşim olmustu, açıkçası umursamadim bile .
Beğenir beğenmez,ben moda ikonu değilim. Hiç bir insanın da çirkin kombine bakıp kusacak kadar rahatsız olduğuna tanık olmadım, yani göz zevki bozulanlar en fazla dik dik bakarlar, ki miyobum - onu da ben göremem yani benim için problem yok
Aynı şekilde akşamları spora gidiyroum, gecen akşam camasir makinasini çalıştırıp yatmıştım,ama annem saat geç oldu diye kapatmis . Sabah bir uyandım ki giyinecek ne taytim kalmış,ne eşofman altım. Ben de bir kilotlu çorap,bir popoyu kapatacak tsort attım çantama, onla yaptım sporu çirkin mi? Çirkin. Ama yani atla deve değil ya, bir seferlik oluversin yani,ne olacak???

Sizin olayda da, kadın çorabının parmak kısmı sandaletin parmak kısmında rahatsız edici bir görüntü oluşturur. Amaaaaa kime ne???
Size güzel geliyorsa,giyinin gitsin.
Moda dediğin şey, itici gelen şeylerin bir süre sonra güzel gelmesi demek değil mi?
Mesela mom jeanlar. Rezalet bir şey, çuval gibi. En siska insan giysin ,basenli gösterir ama iki dalga geçtik,sonra her yerde satılmaya başlayınca biz de aldık. Aynı şekilde düşük beller. Benim ergenligim ,kadın erkek herkesin popo çatalıni görerek geçti. Başka şey satmiyolardi ki alalım. Ama şimdi kimse giymiyor. Yine ben ergenken ip gibi kaşimiz olurdu, incecik. Şimdi bakıyorum, millet alnının yarısına kaş yaptırıyor dovmeyle.
Yani demem o ki sandalet altı çorap için size gulen komşu iki ünlü giyip instagramda popüler olmaya başlasin,koşar ilk çorabı kendine alır
Onemsemeyin insanların fikrini bu kadar

Kiz bacim dert etme bende ayniyim isimlerini tam bilmiyorum ama su onleri acik topuklu ayakkabilar varya bende onlari giydim zaman corapla bi kadin gordugunde, ayy siz gumushanelilerin su ayakkabilari corapla giymenize sinir oluyorum dediHic tinlamadi halada devam ediyorum napa bilirim sen bakma ozamn goz zevkini bozuyosa

Kime ne ki?
Ben giymem ama giyeni yadırgamam.
Ohoo artık yadırganacak giyim biçimi mi kalmış?
Eskiden kısacık çoraplar vardı, soket, daha kısa hatta, babet çoraplar çıktı falan.
Şimdi spor ayakkabıların içine neredeyse dize kadar çorap giyiyorlar mesela, bizim çocukluğumuzda öyleydi.
Sonra komik oldu. Şimdi yine moda.
Bence kim ne istiyorsa giysin. Beğenmeyen dönüp kendine baksın.
Bu arada parmaksız çoraplar da var. Veya siz kesebilirsiniz önden parmak kısmını azcık.
Ya da giyersiniz.
İnsanın ayağı rahat olursa kafası da rahat olur, ayak önemli

Bence de hoş görünmüyor ama niye yorum yapayım ki. Bir de gidemiyorsam öyle ben olsam hiç sandalet giymem mesela ama yine komşuma bunu da demem. Sandalet birkaç yıldır hijyenik gelmediği için giymiyorum zaten. Iki yane var böyle kapalı sayılan onları giyiyorum sadece. Kim ne derse desin o önün densizliği. Yani surda söylüyoruz ama birbirimizi tanımıyoruz ve hoş gelmiyor diye fikrimizi söylüyoruz sadeve. Tanıdık birinin küçümseyerek söylemesi farklı olur.

Cok fazla ince çorap giyen biriyim. Zamaninda sandaletle de giydim. Hatta onu acik olanlarla da. Kimse bisey diyemedi. Kimseyi zevkinize karistirmayin. Bu benim tercihim deyip çıkın isin içinden. Milletin göz zevkinden baaannneee ben nasil rahatsam öyle giymeyi tercih ediyorum. Esim bile karisamaz giydigime

İstediğim şeyi giyerim kimse karışamaz. Annem babam eşim dahil ki... komşu asla umurumda olmaz

Giymeyin bence sandaletin icine ten corap! Hayali bile kötü Corapsiz giyemem diyorsaniz degisik renkleri kombinlemeye çalışın..

Amannn ben de komple ucu açık sandalette giyiyorsunuz sandım bu modelde çok bağırmıyor giiyn gitsin

Kime göre neye göre uygun değil.

Komşunuz şu tv.de iki kuruş fazla para kazansın diye saçma sapan eleştiriler yapan moda maymunlarindan mi ?
Soran mi olmuş konuşuyor ?

Geri kalmış bazı kafalar hala insanların kılık kıyafetiyle , bedeniyle uğraşıyor . Yorum yapma hakkını buluyor kendinde.
Tamamen boş kafa olduğundan.

Kim nasıl rahat ediyorsa onu giyer. İsterse kısa kalın çorap giyersin bunun içine.

Moda olsa giyiliyor her türlü kıyafet. İnsan isterse giyemiyor. Kalmadı bu dünya bana göre.
Kalanı da duymamak lazım.

Cok teşekkür ederim çok moral oldunuz enerjinize hayran kaldım

Eklediğiniz tarzda bir ayakkabıyı çorapsız giyip ayağı terlemeyen , kokmayan insan yoktur. Çok defa şahit oldum ayak kokusundan bayılazaaam geldi. Bundan rahatsız olmayan insan vardır o ayrı, ya da farkına varmayan.
Canım ister çoraplı giyerim canım ister çorapsız, bu da kimseyi alakadar etmez.
Çorapsız gezen herkesin ayağı da pis oluyor bence. Beni tanıyan bilen varsa Allah rızası için evime geldiğinizde ya ayağınızı yıkayın ya da yanızda çorap getirip eve girince giyinin. Bundan daha çok iğrendiğim çok az şey vardır hayatta.
Ek olarak yazın kimsenin evine giderken sandalet vs giymem, sokağın kirini milletin evine götürmemek için.

Hiç de komik değil. Ben de giyiyorum. Komşun dalga geçmiş seninle ama yarası var veya sana karşı gıcık. Ben de giyiyorum bazen sandalet altına ten çorap daha rahat oluyor.

Herkesin giyimine kimse karışamazsa herkesin eleştirmesine de kimse karışamaz.

Sokakta sandaletin içine çorap giyen birine, beyaz atletle gezene, taytı kukusunun en derin noktalarına girmiş birine vs. gidip çıkar onu demem. Ama ay olmuş mu o sandalet hiç çorapla, hohaaa herife bak atletle geziyor, hey maşallah ablamın kukusuna derim. Derim yani napim, o da öyle uygun görmüş ne hoş kimseyi umursamıyor demem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…