- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Bunu ben balkona çıkarken yapıyorum amaŞöyle bi şey bekliyorum ben İdraktan
Eki Görüntüle 2798603
Kiz bacim dert etme bende ayniyim isimlerini tam bilmiyorum ama su onleri acik topuklu ayakkabilar varya bende onlari giydim zaman corapla bi kadin gordugunde, ayy siz gumushanelilerin su ayakkabilari corapla giymenize sinir oluyorum dediArkadaslar ben sandalet terlik giyemiyorum çünkü çorapsız bir şey ayağıma giyemiyorum huylanıyorum. Corap ile sandalet giyme fikrimi açtığım ortamlarda da yadırgayıcı çok tepki aldım alıyorum bunlardan biri de komşum. Baya küçümsedi. Üzüldüm. Ama ne tepki vereceğimi bilemedim. Hakli gibi de geliyorlar ama giyemiyorum napayim. Mesela ekteki gibi sandaletin içine ten corap giysem bile çok komikmiş. Of bıktım millete göre yasamaktan ama insan dalga geçilmek de istemiyor
(Bu bir stil konusu değildir)
Bunu ben balkona çıkarken yapıyorum ama
Cok fazla ince çorap giyen biriyim. Zamaninda sandaletle de giydim. Hatta onu acik olanlarla da. Kimse bisey diyemedi. Kimseyi zevkinize karistirmayin. Bu benim tercihim deyip çıkın isin içinden. Milletin göz zevkinden baaannneeeArkadaslar ben sandalet terlik giyemiyorum çünkü çorapsız bir şey ayağıma giyemiyorum huylanıyorum. Corap ile sandalet giyme fikrimi açtığım ortamlarda da yadırgayıcı çok tepki aldım alıyorum bunlardan biri de komşum. Baya küçümsedi. Üzüldüm. Ama ne tepki vereceğimi bilemedim. Hakli gibi de geliyorlar ama giyemiyorum napayim. Mesela ekteki gibi sandaletin içine ten corap giysem bile çok komikmiş. Of bıktım millete göre yasamaktan ama insan dalga geçilmek de istemiyor
Giymeyin bence sandaletin icine ten corap! Hayali bile kötüArkadaslar ben sandalet terlik giyemiyorum çünkü çorapsız bir şey ayağıma giyemiyorum huylanıyorum. Corap ile sandalet giyme fikrimi açtığım ortamlarda da yadırgayıcı çok tepki aldım alıyorum bunlardan biri de komşum. Baya küçümsedi. Üzüldüm. Ama ne tepki vereceğimi bilemedim. Hakli gibi de geliyorlar ama giyemiyorum napayim. Mesela ekteki gibi sandaletin içine ten corap giysem bile çok komikmiş. Of bıktım millete göre yasamaktan ama insan dalga geçilmek de istemiyor
Cok teşekkür ederim çok moral oldunuz enerjinize hayran kaldımBen de çoraptan ve sudyenden nefret ederim, Mayıs ayında terliklerimi ,sandaletlerimi giymeye başlarim, Eylüle kadar corap giymemsudyen işini de braletle çözdüm, artık var mı yok mu belli değil, rahatsız olmuyorum...
Konunuza gelince ayak sizin çorap sizin. Canınız nasıl istiyorsa onu giyersiniz.
Benim şöyle bir elbisem var, nikahta kinada falan topukluyla giyince abiyevari oluyor.
Bu sonbaharda altına bildiğin kahverengi bootie giyip günlük elbise gibi kullandım.
Bana da 'yani ne alaka' diyen bir arkadaşim olmustu, açıkçası umursamadim bile .
Beğenir beğenmez,ben moda ikonu değilim. Hiç bir insanın da çirkin kombine bakıp kusacak kadar rahatsız olduğuna tanık olmadım, yani göz zevki bozulanlar en fazla dik dik bakarlar, ki miyobum - onu da ben göremem yani benim için problem yok
Aynı şekilde akşamları spora gidiyroum, gecen akşam camasir makinasini çalıştırıp yatmıştım,ama annem saat geç oldu diye kapatmis . Sabah bir uyandım ki giyinecek ne taytim kalmış,ne eşofman altım. Ben de bir kilotlu çorap,bir popoyu kapatacak tsort attım çantama, onla yaptım sporuçirkin mi? Çirkin. Ama yani atla deve değil ya, bir seferlik oluversin yani,ne olacak???
Sizin olayda da, kadın çorabının parmak kısmı sandaletin parmak kısmında rahatsız edici bir görüntü oluşturur. Amaaaaa kime ne???
Size güzel geliyorsa,giyinin gitsin.
Moda dediğin şey, itici gelen şeylerin bir süre sonra güzel gelmesi demek değil mi?
Mesela mom jeanlar. Rezalet bir şey, çuval gibi. En siska insan giysin ,basenli gösterirama iki dalga geçtik,sonra her yerde satılmaya başlayınca biz de aldık. Aynı şekilde düşük beller. Benim ergenligim ,kadın erkek herkesin popo çatalıni görerek geçti. Başka şey satmiyolardi ki alalım. Ama şimdi kimse giymiyor. Yine ben ergenken ip gibi kaşimiz olurdu, incecik. Şimdi bakıyorum, millet alnının yarısına kaş yaptırıyor dovmeyle.
Yani demem o ki sandalet altı çorap için size gulen komşu iki ünlü giyip instagramda popüler olmaya başlasin,koşar ilk çorabı kendine alır
Onemsemeyin insanların fikrini bu kadar
Hiç de komik değil. Ben de giyiyorum. Komşun dalga geçmiş seninle ama yarası var veya sana karşı gıcık. Ben de giyiyorum bazen sandalet altına ten çorap daha rahat oluyor.Arkadaslar ben sandalet terlik giyemiyorum çünkü çorapsız bir şey ayağıma giyemiyorum huylanıyorum. Corap ile sandalet giyme fikrimi açtığım ortamlarda da yadırgayıcı çok tepki aldım alıyorum bunlardan biri de komşum. Baya küçümsedi. Üzüldüm. Ama ne tepki vereceğimi bilemedim. Hakli gibi de geliyorlar ama giyemiyorum napayim. Mesela ekteki gibi sandaletin içine ten corap giysem bile çok komikmiş. Of bıktım millete göre yasamaktan ama insan dalga geçilmek de istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?