Komsum iyiniyetli mi

Hellohappiness

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
1.618
2.781
133
40
merhaba kizlar. Ben normalde de cok kiskancim bu nedenle belki bu konuyu abartiyorumdur. Sadece farkli bakis acilarina ihtiyacim var. Lutfen dunki konumdaki gibi saldirma seklinde yorum yapmayin.
Bu eve yakin zamanda tasindik. Apartmanda bir whatsapp grubu kurduk. Dolayisiyla tum komsularda birbirinin numarasi var. Bir komsumla bir kac kez disari ciktik, esler olmadan kahve ictik. Esimi sadece ayakustu gordu bir muhabbetleri yok. Ama birkac kez esime whatsapptan mesaj yazdi. Gruptan degil direkt esime. Sonucta komsuyuz bu normal mi? Ya da bana sorabilecegi seyleri esime sormasinda art niyet aramali miyim?

Mesafeyi korumakta yarar var özel mesaj işi bana da sıkıntılı bir durum gibi gelir yine de kötü niyetli düşünmeyin belki komşunuza göre bu durum normal bir durumdur ve sizin rahatsız olacağınızı düşünmemiştir. Tavsiyem eğer bir daha özel mesaj atarsa cevaben siz arayıp cevap verin bu şekil tavrınızı belli etmiş olursunuz.

Ne münasebet eşinize direkt soruyor ?
Yani bunu yapması için ya çok samimi yada kadının uçmuş olması lazım,yada sizin samimiyetinize güvendiyse eşinizin bildiği bir konu olduğunu düşünerek ona sorma gereği duymuştur.(Ancak böylede olsa sizden destek almalıydı)

Sadece ayaküstü bikaç kez gördüğü birinin numarası neden var ki o komşuda, neden aldı eşinin numarasını
yıllardır arkadaşım olan bazılarının bile eşlerinin numaralarını bilmem, kız arkadaşlarımı ararım bir davet bir plan vs varsa, enişteyi de kap gel derim, kaldı ki komşu nedir yani

X bey benim evde sular gitti depoda su yok mudur bende mi ariza var. X bey elektrik gitti esim yok sigorta mi atmistir. Vs vs.. Bunlari bana da sorabilir. Ustelik ben izindeyim evdeyim esim calisiyo. Adam topantidayken falan mesaj atiyo.

X bey apartman yönetici mi?
Değilse artniyetli bi durum.

X bey benim evde sular gitti depoda su yok mudur bende mi ariza var. X bey elektrik gitti esim yok sigorta mi atmistir. Vs vs.. Bunlari bana da sorabilir. Ustelik ben izindeyim evdeyim esim calisiyo. Adam topantidayken falan mesaj atiyo.

kocası yok mu yahu
evinin suyundan sigortasından size ne

Eşiniz apartman yöneticisi mi kendi kocasını arasın
Ahlak kuralları vardı önceden yaa ne oldu bunlara
İyi niyetli bile olsa yanlış anlaşılırım diye korkar insan . Çok yakın olur anlarım daha yeni tanışmışsınız.
Siz onun eşine yazsanız nasıl tepki verir acaba

Whatsapp grubunda gruptakilerin numaralari goruluyo ya ordan bulmus.

O ne öyle canım ne münasebet özel mesaj. Grup varmış oraya yazsa olmuyor muymus? Hiç masumane gelmedi. Malum konuyu okumasak da yine de münasebetsiz bir şey. Ha o konudan sonra kocalardan daha çok kıllanır oldum eşinize bir şey demeyin takipte kalın kadın mesaj atarsa ona siz dönün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…