- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
merhaba kizlar. Ben normalde de cok kiskancim bu nedenle belki bu konuyu abartiyorumdur. Sadece farkli bakis acilarina ihtiyacim var. Lutfen dunki konumdaki gibi saldirma seklinde yorum yapmayin.
Bu eve yakin zamanda tasindik. Apartmanda bir whatsapp grubu kurduk. Dolayisiyla tum komsularda birbirinin numarasi var. Bir komsumla bir kac kez disari ciktik, esler olmadan kahve ictik. Esimi sadece ayakustu gordu bir muhabbetleri yok. Ama birkac kez esime whatsapptan mesaj yazdi. Gruptan degil direkt esime. Sonucta komsuyuz bu normal mi? Ya da bana sorabilecegi seyleri esime sormasinda art niyet aramali miyim?
X bey benim evde sular gitti depoda su yok mudur bende mi ariza var. X bey elektrik gitti esim yok sigorta mi atmistir. Vs vs.. Bunlari bana da sorabilir. Ustelik ben izindeyim evdeyim esim calisiyo. Adam topantidayken falan mesaj atiyo.ne için yazdı
X bey benim evde sular gitti depoda su yok mudur bende mi ariza var. X bey elektrik gitti esim yok sigorta mi atmistir. Vs vs.. Bunlari bana da sorabilir. Ustelik ben izindeyim evdeyim esim calisiyo. Adam topantidayken falan mesaj atiyo.
X bey benim evde sular gitti depoda su yok mudur bende mi ariza var. X bey elektrik gitti esim yok sigorta mi atmistir. Vs vs.. Bunlari bana da sorabilir. Ustelik ben izindeyim evdeyim esim calisiyo. Adam topantidayken falan mesaj atiyo.
Tabiki art niyet ara birden bir başka konu geldi aklıma komşusunun kız kardeşi musallat olan kızcağız...
kız boşanıyordu, eşi ile o kız fanfinifon çıktısahi ne oldu o konu
kız boşanıyordu, eşi ile o kız fanfinifon çıktı
Eşiniz apartman yöneticisi mi kendi kocasını arasınX bey benim evde sular gitti depoda su yok mudur bende mi ariza var. X bey elektrik gitti esim yok sigorta mi atmistir. Vs vs.. Bunlari bana da sorabilir. Ustelik ben izindeyim evdeyim esim calisiyo. Adam topantidayken falan mesaj atiyo.
evet o konuaaaa cidden mi
ders anlatıyodu falan o konu değil mi doğru hatırlıyorum
Whatsapp grubunda gruptakilerin numaralari goruluyo ya ordan bulmus.Sadece ayaküstü bikaç kez gördüğü birinin numarası neden var ki o komşuda, neden aldı eşinin numarasını
yıllardır arkadaşım olan bazılarının bile eşlerinin numaralarını bilmem, kız arkadaşlarımı ararım bir davet bir plan vs varsa, enişteyi de kap gel derim, kaldı ki komşu nedir yani
Yok canim apartman yoneticisi falan degil.X bey apartman yönetici mi?
Değilse artniyetli bi durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?