Komsum iyiniyetli mi

DOĞRU HAKLISINIZ BEN O AÇIDAN DÜŞÜNMEDİM, KÖTÜ NİYETLİ BİR İNSANSA DAHA ÇOK ÜSTÜNE GİDER ALLAH KORUSUN

X bey benim evde sular gitti depoda su yok mudur bende mi ariza var. X bey elektrik gitti esim yok sigorta mi atmistir. Vs vs.. Bunlari bana da sorabilir. Ustelik ben izindeyim evdeyim esim calisiyo. Adam topantidayken falan mesaj atiyo.
Sen o komsunla arana mesafe koy canım. Hiç normal hareket değil. Senin eşin yönetici mi herşeyi ona söylüyor. Resmen eşini çağırmaya çalışmış

Hiç kıskanç biri değilim ama bu durum normal değil..Eşinize yazdığında size söyledi mi siz mi gördünüz? Size hemen söylesin yazdığında siz de direk kapısına gidin eşime yazmışsınız ama kendisi işte buyrun ben yardımcı olayım diyin.. Yanından ayrılırken de bu tür konuları yöneticiyle konuşsanız daha çözümcül olur diyin.

Reactions: KV_
hiç normal değilll
13 yıldır aynı evde oturuyorum komşularımın kocalarına selam vermişliğim yok hatta yüzlerine bile bakmam

Yok canim apartman yoneticisi falan degil.
eşinin telinden kadını engelle
kadına da direkt soyle
eşime gun içind emesaj yazıyormussun
çok yogun kendısı nedne bunları eşine ya da yonetıcıye sormuyor musun dıye mesaj yaz

alttan alma direkt yaz
ne sacma ınsanlar var ya

bizim apartmanda da vardı
biz çıktık sacmasapan gereksız bırsey
apt toplantısında yonetıcı grup kurdu herkesi ekledi

ben önünü alamadım bu watsupın
arkadaş grubu anne grubu zırt grubu vırt grubu yıldım ya
dedim ben ne yapıyorum kapattım çocuğu, nezaketen kapatamadıklarımı da sessize aldım 1 yıl

Ara sayfalari simdi okudum.
Yok sigortam atti yok sular kesildi

Esinize ne?

Dedigim.gibi siz hemen devreye girin

Arayin kadini.
Esim musait degilmis mesajini soyledi bana.
Lutfen birseye ihtiyacin olursa beni ara bem evdeyim biliyorsun esim rahatsiz olmasin calisiyor ne de olsa...gibii

X bey benim evde sular gitti depoda su yok mudur bende mi ariza var. X bey elektrik gitti esim yok sigorta mi atmistir. Vs vs.. Bunlari bana da sorabilir. Ustelik ben izindeyim evdeyim esim calisiyo. Adam topantidayken falan mesaj atiyo.
hiç hoş gelmedi bana da. Hiç sevmem laubaliliği.. Eşiniz hiç cevap vermesin. Siz bi ayar verin bu komşuya münasebetsiz..

ben önünü alamadım bu watsupın
arkadaş grubu anne grubu zırt grubu vırt grubu yıldım ya
dedim ben ne yapıyorum kapattım çocuğu, nezaketen kapatamadıklarımı da sessize aldım 1 yıl
bende hiç grup yok bana da fenalıklar basar
nezaket falan da düşünmem direkt çıkarım :)

Yönetici filan misiniz? Bu ne saçmalık..bence çok abes.yani ben esinize karşı birşey hissedip muhattap olmak istediğinden değilde sanırım hayatı boyunca usül erkan nedir ogrenmemis.komsunun kocasına mesaj atmayı normal sanıyor kendince.cok abes ve bunun yanlış olduğunu ogrenir inşallah ne diyelim.

Açıkçası hiç masum gelmedi, sizin kıskançlık ile ilgisi yok. Ne alaka özel msj atması. gruptan yazsın madem benim su kesildi sizlerde de kesildimi vs. Ben sizin yerinizde olsam hemen msj yazardım bir daha eşime yazma bir sey soracaksan bana sor eşim rahatsız oluyor diyin.

Ben zaten bu watsap grup olayını hiç sevmiyorum çok yakın olduğum kişiler hariç. Heleki apartman grup kesinlikle katılmıyoruz eşim de bende

Ne münasebet canım, direkt bana sorabileceği bir şeyi kadın bir komşum kalkıp eşime direkt yazıyorsa, hop noluyoruz derim!

Siz de kadına whatsup'tan msj atın ve "eşim yerine bana danışmanı rica ederim, eşim bu konularda bilgi sahibi olmayabiliyor, gereksiz yere eşimi meşgul etmezsen sevinirim" diye yazardım.

Eşime de gerekli telkini verip, bundan sonra mesaj geldiğinde sana haber vermesini sağlardım.
Eşe gelen mesaja da direkt kendim kendi hattımdan "buyur ben yardımcı olayım eşim müsait değil" diye yazardım.

Kuruntulanmak yerine, aksiyon almanızda fayda var.
Bu devirde bir gözünden diğerine güven yokken, komşunuza "ay iyi niyetindendir" muamelesi yapmaya hiç gerek yok.

Ne alaka sizin eşinize yazıyor kendi eşi yok mu evde anlayamadım ben zaten işte olan adam ne bilecek?
Hem ben anlamıyorum neden apartmandaki insanlar whatsapp grubu kuruyor ki çok gereksiz herkeste herkesin numarasının olmasına ne gerek var? apartmandaki bir beyde sizin numaranızı ekleyebilir böyle bir durumda. Bir durum olursa komşular zaten birbirine sorar.

Eşiniz yönetici mi eşinize soruyor? sizde sorun neden eşime yazıyorsun anlamadım yöneticiye sor ya da grupta neden yazmıyorsun de eşin de grupta yazın cevap versin ya da bunu grupta soraiblirsiniz desin. Sonuç olarak tek kişiye sormak yerine grupta birçok kişiye sorup yanıt alabileceği şeyler. Bir daha da yapamaz böylece.

+1 kesnlikle böyle yapın bir ayar çekin
komşu kardeşi konusundan sonra bende şüphelenir oldum herşeyden

bize de yazın sonra gelişmeleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…