- 4 Nisan 2013
- 4.510
- 3.866
- 448
- 39
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
DOĞRU HAKLISINIZ BEN O AÇIDAN DÜŞÜNMEDİM, KÖTÜ NİYETLİ BİR İNSANSA DAHA ÇOK ÜSTÜNE GİDER ALLAH KORUSUNYa bence bu konularda eşin karısı devreye girmemeli önce. Adamın karısı bana ayar verdi diye düşünüp kaçak köçek yoldan adama sokulmaya çalışabilir. Erkek ulaşılmaz, gizemli falan görünür. Erkek basacak engeli göstere göstere. Ya da “x hanımefendi bu konular için beni rahatsız etmeyin, yöneticiye ulaşın” dese komşu dümdüz olur. Yüzüne bile bakamaz.
Sen o komsunla arana mesafe koy canım. Hiç normal hareket değil. Senin eşin yönetici mi herşeyi ona söylüyor. Resmen eşini çağırmaya çalışmışX bey benim evde sular gitti depoda su yok mudur bende mi ariza var. X bey elektrik gitti esim yok sigorta mi atmistir. Vs vs.. Bunlari bana da sorabilir. Ustelik ben izindeyim evdeyim esim calisiyo. Adam topantidayken falan mesaj atiyo.
Hiç kıskanç biri değilim ama bu durum normal değil..Eşinize yazdığında size söyledi mi siz mi gördünüz? Size hemen söylesin yazdığında siz de direk kapısına gidin eşime yazmışsınız ama kendisi işte buyrun ben yardımcı olayım diyin.. Yanından ayrılırken de bu tür konuları yöneticiyle konuşsanız daha çözümcül olur diyin.merhaba kizlar. Ben normalde de cok kiskancim bu nedenle belki bu konuyu abartiyorumdur. Sadece farkli bakis acilarina ihtiyacim var. Lutfen dunki konumdaki gibi saldirma seklinde yorum yapmayin.
Bu eve yakin zamanda tasindik. Apartmanda bir whatsapp grubu kurduk. Dolayisiyla tum komsularda birbirinin numarasi var. Bir komsumla bir kac kez disari ciktik, esler olmadan kahve ictik. Esimi sadece ayakustu gordu bir muhabbetleri yok. Ama birkac kez esime whatsapptan mesaj yazdi. Gruptan degil direkt esime. Sonucta komsuyuz bu normal mi? Ya da bana sorabilecegi seyleri esime sormasinda art niyet aramali miyim?
eşinin telinden kadını engelleYok canim apartman yoneticisi falan degil.
bizim apartmanda da vardıkomşularla watsup grubunuz mu var
bizim apartmanda da vardı
biz çıktık sacmasapan gereksız bırsey
apt toplantısında yonetıcı grup kurdu herkesi ekledi
hiç hoş gelmedi bana da. Hiç sevmem laubaliliği.. Eşiniz hiç cevap vermesin. Siz bi ayar verin bu komşuya münasebetsiz..X bey benim evde sular gitti depoda su yok mudur bende mi ariza var. X bey elektrik gitti esim yok sigorta mi atmistir. Vs vs.. Bunlari bana da sorabilir. Ustelik ben izindeyim evdeyim esim calisiyo. Adam topantidayken falan mesaj atiyo.
bende hiç grup yok bana da fenalıklar basarben önünü alamadım bu watsupın
arkadaş grubu anne grubu zırt grubu vırt grubu yıldım ya
dedim ben ne yapıyorum kapattım çocuğu, nezaketen kapatamadıklarımı da sessize aldım 1 yıl
+1 kesnlikle böyle yapın bir ayar çekinBen komsunun kiz kardesi olayindan sonra bu tarz olaylara hic olumlu yaklasamiyorum. Ben olsam "canim bir sikinti oldugunda bana yaz, esim bahsetti toplantidayken falan yaziyormussun, ben zaten evdeyim bana yazabilirsin" derim. Bu kiskanclik vs degil yani, ne munasebet durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?