komşum kocası yüzünden taşınıyor

öz kızlarına tecavüz eden babaları gördükçe sıradan geliyor bunlar bana..milletçe bağışıklık kazandık galiba ,normal geliyor tepkisiz kalıyorum artık.bunu yapan 65lik kadınları duydum çevremden...sıradan..allaha havale..

taşınmak keşke çözüm olsa ama zannetmem gene bulur önce adamın zihninin değişmesi lazım

Ayy çok kötü inanamıyorum bende gerçekten çok çok kötü bazen ben bile eşimden bunları okudukça şüpheye düşüyorum

allahım yaa buldukları çözüme bakın.her ikiside utanmaz olduktan sonra,bunu taşınsada yapar,taşınmasada.
ya sanki adama gün doğmuş gibi geldi bana.ordan başka yere taşınmakla kurtulacakmı sanıyor karısı.dahada rahat rahat gelir gider adam.hiç olmassa burnunun dibinde takipte olurdu.hoş buda çözüm değil ama,o kadınıda bi önce benzetsinde öyle gitsin bari..
allahım sen akıl fikir,edep ver yarabbim.

kadınla çok samimi olmuşlardı, kız memleketine giderken onu da yalnız diye davet etmişler, o da beraber gitmiş, belki de oralarda başladı olay, kimsenin başına gelmesin bunlar.

tovbe tovbe diyorum Allah korusun yuvalarimizi eslerimize oyle seyler sokmasin insallah kafalarina, insallah bize sadik kalirlar bi kadin neden yetmez ki esin o senin ya cocuklarin Anne' si anlamiyorum gercekten
Allah' im seni akil fikir ihsan eyle
ey be dul kadin misin nesin git kendine baska birini bul ama bi zahmet evli olmasin dunyada bekar mi kalmamis kudurmussssssss

yaşadığımız olay ya da karşılaştığım konuda erkek ve aldatma iki kelime yan yanaysa hayatta hiçbirşeye şaşırmamak gerekiyor.maalesef hiç ummudağınız insanlar herkesle bunu yapabiliyor. o kadar çok duydum ve gördüm ki bu tarz olayları. arkadaşlınıza allah sabırlar versin. kadının dünyası yıkılmıştır bir anda yaşadığı şokda işin cabası

COK KOTU DEVIRDE YASIYORUZ
kımseye guven yok
boyle bı olay bende duymustum aynı apartmanda
adam once dostıuna sonra evıne cıkıyomus
yanı kımsde kabahat bılemıyorum herkez bıraz bıraz suclu
ama cozummu tasınmak bılemıyorum en azından gozden ırak olur
kımseye vermesın allah sasırttmasın

apartmandan taşınsalar ne olur ki görüşmek isteyen gene görüşür ne erkek ne kadında ar namus olmadığı sürece birbirlerini bulmasalarda kendilerine göre birilerini mutlaka bulacaklardır,çocuklara,arkladaşının gençliğine yazık allah akıl fikir versin...

bazı arkadaşlarım hiç şaşırmadım yazmış, aslında artık ben de şaşırmıyorum böyle olaylara, ama insan yanıbaşında yaşanan şeylere seyirci kalmak zorunda olunca etkileniyor, hepimizin evi var, eşi, yuvası var...

her ne kadar bu tür olayalara alıştık desekte duydugumuz da kadınsı duygularımız yıne depreşiyor allah ıslah etsin ama komşunuzun tasınması bu ilişkinin bitmesi olur mu onu bilemem

bu insanların Allah korkuları kalmamıs. anlamıyorum ya aklım almıyor. ne kadar aşşalık insanlar. komşusuna ne gözle bakıyor adam + o dul kadında ahlaksızmıs. bölelerini harbiden asacaksın terbiyesizlerklava:

yüzüne vurmamış işte, tek istediği burdan bir an önce gitmek, yüzünü bile görmek istemiyor o kadının.

ben olayn başka bir tarafına daha bakıyorum.
artık insanlar,böyle olaylar yüzünden arkadaş dost edinemiyor.kimse kimseye güvenemez halde.herkes birbirine hırlımı hırsızmı,sapıkmı diye kuşkuyla yaklaşıyor.hadi biz komşuluk ilişkilerini ailelerimizle yaşadık.sizce bir sonraki kuşak iyice izole olmuş,antisosyal bir kuşak olmayacakmı?

baştan sona el almaz bu olay, komşu zor günde koşacağım ilk insanlar diye düşünürdüm, ailemiz yanımıza yetişemez belki ama komşular var derdim.

Her zaman derim erkek erkektir çocuk gibi takip etmeli:mymeka:

ne kadar kendi esim için de yokkk benim kocam yapmazz desem de erkektir diyorum yüzde 90

yapmaz diyorum ama kadınlar varkiiii...:mymeka:birini gözüne kestirdimi almadan bırakmıyorklava:

bu yüsden yüzde 10luk bi kısmını ayrı tutuyorummklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…