- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi nisankralicesi
Haala evlilerHala evli deme sakın düşüp bayilacagim artık..
C cikonunannesichocolate19 konu sahibi konusuyla ilgilenip cevap verene kadar biz sohbete dalalim bariii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haala evlilerHala evli deme sakın düşüp bayilacagim artık..
C cikonunannesichocolate19 konu sahibi konusuyla ilgilenip cevap verene kadar biz sohbete dalalim bariii
Affetti haala evliler garip ama evliler adam karisini memnun etme telasindaAy hakkaten adam affetti mi?chocolate19
Vay anasını arkadaş, affeden çok kadın tanıyorum da erkeği ilk duydum. Çok seviyomuş herhaldeAffetti haala evliler garip ama evliler adam karisini memnun etme telasinda
Yeteri kadar polemik yaratamadigi icin bekliyor muhtemelen.Dovesim geldi
Böyle bir şey sorduğumda ısrarla cevap gelmeyince sinir yükseliyor içimden .
Allah ıslah etsin, aldatmanın kadını erkeği yok ki çok çirkin bi şey. Yazık o çocuklaraTelefonu elinden almis bi sure telefon kullanmadi sonra tekrar baristilar ama kadin baskasina asik oldugunu kocasindan nefret ettigini soyluyor bosanamamda.diyor bir garip iliski
Onceleri adam cok ilgisizdi kadin surekli esini overdi buna ragmen sonra birden bire telefondan kafasini kaldiramaz oldu surekli telefona gomdu kafasini sonra asik oldum falan diye anlatti cok ugrastim donduremedim yolundan sonunda mesafemi koydum benden uzak dur dedimVay anasını arkadaş, affeden çok kadın tanıyorum da erkeği ilk duydum. Çok seviyomuş herhalde
Bi donem cocuklar surekli bizdeydi meger telefonda konusuyorlarmis sahit olmasin diye bana yollamis. Artik eve almiyorum cocuklariAllah ıslah etsin, aldatmanın kadını erkeği yok ki çok çirkin bi şey. Yazık o çocuklara
Anaaammmm kötü komşu, sizin de başınızı yakacak. Ay hiç bulaşmamak lazım böyle işlere; konu sahibi de bence sesini çıkarmasın. Zaten elimde kanıt yok diyo. Kanıt olsa bile böyle şey anlatımaz, insanın başı durduk yere belaya girer vallaBi donem cocuklar surekli bizdeydi meger telefonda konusuyorlarmis sahit olmasin diye bana yollamis. Artik eve almiyorum cocuklari
Ya gel çıkalım konudan boşver bize ne =)Yeteri kadar polemik yaratamadigi icin bekliyor muhtemelen.
Konu açılışı bile sacma.
Ne yapmis kadin sifrelerini mi vermis buna.
Laf ola beri gele iste nerden ogrenecek.
Ayy bende kanitta var da ne gerek var adam affetmis bana bisey dusmez bence en cok neyinden etkilendin neyine asik oldun diyormus bide o gunden beri adam hergun birlikte olmak istiyormusAnaaammmm kötü komşu, sizin de başınızı yakacak. Ay hiç bulaşmamak lazım böyle işlere; konu sahibi de bence sesini çıkarmasın. Zaten elimde kanıt yok diyo. Kanıt olsa bile böyle şey anlatımaz, insanın başı durduk yere belaya girer valla
Anaaammmm kötü komşu, sizin de başınızı yakacak. Ay hiç bulaşmamak lazım böyle işlere; konu sahibi de bence sesini çıkarmasın. Zaten elimde kanıt yok diyo. Kanıt olsa bile böyle şey anlatımaz, insanın başı durduk yere belaya girer valla
Valla gerildim ya durduk yereYa gel çıkalım konudan boşver bize ne =)
Bebise zarar hem sinirlenmek .
İnsan ister istemez geriliyor .
Saatlerdir cevap bekliyoruz...Yeminle şöyle tek cümlelik doğru dügün açıklama olmayan konulardan gına geldi @Margarikotin![]()
Ya günahını filan geçtim de insan evlatlarına acır, boşan ne halt edersen et. O çocuklar anlamamış mıdır bi anormallik olduğunu? Benim yakın bi arkadaşım vardı, o anlatıyodu, ilkokuldayken annesinin nasıl eve erkek aldığını. Babası gece vardiyasına gidermiş, kadın sevgilisiyle. Çocukları uyuttuklarını zamnediyolar da çocuklar anlıyo hep. Hatta bi kere uykudan uyanmış da gofret mi ne bi şey vermişler, babana söyleme diye. Çok istedim babama söylemeyi de babam hapse girer diye korktum söyleyemedim diyo. Amann allah iyi insanlarla karşılaştırsın, komşu da olsa önemli temiz olması.Ayy bende kanitta var da ne gerek var adam affetmis bana bisey dusmez bence en cok neyinden etkilendin neyine asik oldun diyormus bide o gunden beri adam hergun birlikte olmak istiyormus
Yazik ya arkadasin cocuklari ufak 8 yasinda 6 yasinda 3 yasinda sadece telefonda konusurken gorurse babasina soyluyorlar diye bize gonderirdi simdi baska komsuya gidiyor cocuklar bigun bize geldigini hatirliyorum cocuklar geldiler bende borek sariyorum ne zaman pisireceksin dediler neden sordun dedim cok aciktim annem surekli telefonda oyun oynuyor bize yemek vermedi dedi cocuklara kizarttim o borekleri nasil yedileer ilgisizlikten pislikten acayip bisey oldu cocuklar 3 u de altina kaka ve cis yapiyor tepkilerini boyle veriyorlar bence hicbir ask evlat askindan buyuk olamaz yemidim askini sevdasini o cocuklari sen dogurdun kadin dedim elin adaminin psikolojisiyle ilgileninceye kadar kendi cocuklarinla ilgilen onlarin psikolojileri ne olacak dedim babasi baksin diyo bitirmis herseyi kafadaYa günahını filan geçtim de insan evlatlarına acır, boşan ne halt edersen et. O çocuklar anlamamış mıdır bi anormallik olduğunu? Benim yakın bi arkadaşım vardı, o anlatıyodu, ilkokuldayken annesinin nasıl eve erkek aldığını. Babası gece vardiyasına gidermiş, kadın sevgilisiyle. Çocukları uyuttuklarını zamnediyolar da çocuklar anlıyo hep. Hatta bi kere uykudan uyanmış da gofret mi ne bi şey vermişler, babana söyleme diye. Çok istedim babama söylemeyi de babam hapse girer diye korktum söyleyemedim diyo. Amann allah iyi insanlarla karşılaştırsın, komşu da olsa önemli temiz olması.