kesinlikle mesafe koy canım benimde başıma gelmişti komşumun evlenmiş ayrılmış bir kızı vardı kız da Allah için çok güzeldi.ben pek gitmezdim çalışıyorum ama hiç vakitli gelmezdi kadın ne zaman eşim işten gelse kızını alıp gece otururdu ve hep eşime laf atardı..bir oldu 2 oldu bende mesafe koydum,baktım olmuyo sana gelcez dediğinde valla eşimde bende çok yorgun geliyoruz bundan sonra hafta sonları eşimin olmadığı zamanlarda görüşelim ,eşimde rahat edemiyor dedim.o oldu ...artık sadece merhabamız var..insanlar çokta iyi niyetli değil canım
ya allah allah komşuyu resmen sapık, kıskanç etmiş burdaki çoğu bayan.. ... kadın sadece aklından gecenleri açık sözlülükle konuşmuş.. belki bütün komşularınızda sizin eşinizi efendi görüyorlar ve kendi aralarında konusuyorlardı.. bu kadınını tek suçu eşinizi överken sizi araya katmamak.... kusura bakmayın ama ben sizi çok kıskanç buldumki, , siz zaten kabul etmişssiniz. annesi konuşurken kızı etrafa falan bakıyormuşş muşş ta.... ne alaka şimdi
sevmemişsiniz, görüşmeyin ozaman
belki eşinizin bir kardeşi varsa kardeş kardeşe benzer hesabı kendi kızı için kendi çapında birşey düşündü... bilinemez. sizi övememiş diye sırf bu yüzden yargılamanızı yanlış buldum
neler konuşulduğunu siz daha iyi bilirsiniz tabi ama, ben anlattıklarınızdan bu kadar sorun edilecek bişey göremedim. sonuçta bütün anneler kızlarının iyi bir kısmet bulup evlenmesini ister. kadın da bu temennisini dile getirmiş.
ayrıca, başka kötü niyetleri olsa tutup da bunu sizinl konuşmazlardı sanırım.
Ben de bir art niyet göremedim. Belli ki kaıncağızın yakınlarında ya da kendi ailesinde bir kötü damat durumu var.Eşinizi de iyi damat olarak gözlemlemiş ve bunu dile getirmiş. Ben şahsen mutlu olurdum eşimin övülmesinden.
Kızının ettrafa bakmasına takmak da saçma, göz bu kayabilir. Yeni bir ev merakını cezbetmiştir.
e bulsun o zaman banane ki benim evimde gelip niye bunları anlatıyor ?
kızlar ben yeni evliyim .eşim dün gece işteydi .burda bir komşu edindim .ailemden uzak bir şehirdeyim çok yalnız kalıyorum .neyse kadın orta yaşı falan bide kızı var gençç bekar .gece ben çağırdım kahva içeriz diye .malum oruç tutuyoruz gündüz .neyse geld kızınıda getirmiş .konuşuyoruz havadan sudan .bana diyor kadın sen çok şanlısın vs .neden dedim ?iyi bir kocan var diyor .ee yani dedim ?şakayla karışık bende iyi bir kızım dedim yani .inşş benim kızımda senin gibi kısmeti çıkar diyor falan iyice bozuldum .hiç sende iyi briisin vs demiyor .güya ben şakayla karışık söylüyorum .yok duymamış gibi devam ediyor .kocamı öve öve bitiremedi .sanki çok tanıyor da adamı .valla çok sinri oldum .büyütüyormuyum acaba ?
bulabilse bulurdu herhalde
kuvvetle muhtemel, bi dahaki görüşmenizde ''eşinin bekar arkadaşı yok mu? benim kızımla tanıştıralım'' diye devam edecek..
tamam kocanı övmek için konu açtın
eee, sonra ne oldu?
aaa, yoksa, yoksa hepsi bumuydu????
tamam kocanı övmek için konu açtın
eee, sonra ne oldu?
aaa, yoksa, yoksa hepsi bumuydu????
bana da pek birşey dememiş gibi geldi
hele sizin bende iyiyim demeniz belli etmişsiniz sinir olduğunuzu
bu kadar paranoya olursanız mutsuz olursunuz
ben iyi niyet göremiyorum maalesef .bir çok kişide benim gibi düşündü burda .
ben bunda art niyet görmedim ben de eşim için çok kez duydum duyarımda komşulardan bu tarz şeyler
çok efendi adam, çok kibar, evine düşkün çok şanslısın falan derler
benim hoşuma gider bu
eşime de kendime de güvenim tam çünkü
öyledir eşim soğ olsun der geçerim
sırf beni övmediler diye başka mana aramam altında
siz size iltifat etmemişler diye takmışsınız daha çok
deselerdi eşin çok şanslı senin gibi eşi var
sıkıntı olmuyacaktı anladığım kadarıyla
insanları zan altnda bırakmayın iftiraya girer bu
kadın iyi niyetle söylemiş de olabilir bunları.
ben senin gibi düşünmüyorum
bence hiç bi kötğ niyeki yoktu
sırf senide övmedi diye çatladın
vede çok kıskançsın
belkide yeni evli olmanın verdiği hevestir seninki bilemicem
neyse
pay pay
ben iyi niyet göremiyorum maalesef .bir çok kişide benim gibi düşündü burda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?