mecburmuydu kadın sen iyi kızsın, senin gibi bir gelinim olsun isterdim demeye?
ben mesela demem, sevmediğim birisi sorarsada duymamazlıktan gelirim cevap vermem.
elektrik almamıştır senden kadın, zaten bi dahada gelmez sana kahve içmeye.
Tamam dikkatli ol. Kimin ne yapacağı belli olmaz ama bu kuşkularla kuruntularla, olaylara şizofrence yaklaşıp hayatını zindana çevirme. Kadın sana deseydi ki "kocan çok yakışıklı maşallah, sen de pek güzel değilsin ama işte", "kocan da sana göre pek iyi", "sen de iyi kandırmışsın melek gibi adamı bu halinle" .. İşte o zaman derdim ki bu kadın fesat, görüşme bunla. Ama ortada böyle bir durum yok
kadin esinizi övmüs iste ne güzel sevineceginize beni niye övmedi diye kiskaniyormusun ?
hayır işte öle demeye getirdi .sen cadısın diyor bana bu adamı nasıl ikna ettin yaa deli oldum .ben birşey yapmamıştım hatta o peşimde koştu evlenmek için ama anlamıyor işte .
hayır koccamı beğensin tabi bu hoşuma gider fesatlık yaparak söylemesin yani içten söylese sorun olmaz .
sesli güldüm buna taaruz mu başladı hadi alla alla alla ahahhaaha .cevap vermeyeceğim yazmayınız lütfen .
hayır koccamı beğensin tabi bu hoşuma gider fesatlık yaparak söylemesin yani içten söylese sorun olmaz .
valla hayatım o kadının beni övmesi inan bana hiç umrumda değil .kocamı incelemiş olması sorun .onane ki ya .o ne karışıyor .
hep övme hep övme
üff sıkıcı
neyse, cevap yazayım
önce birşey dedin şimdi kıvırmaya başladın, yok cadı demişmiş yok bilmem ne
konu açsaydın : kocam çok yakışıklı, çok efendi, mahallenin bütün kızları peşinde, anaları onun gibi damat istiyorlar, ama o benim peşimden koştu bende çok güzelim, seksiyim, şöyleyim böyleyim deseydin hoş karşılardım demicem, çünkü karşılamazdım
ama hiç bi fark yok gözümde..ha sen ha rainstar.
tamam işte böyle düşünmene sebep verecek şeyde seni beğendiklerini söylememesi yani sorun bu bence
yoksa kimse kocasını övdü diye(çok aşırıya kaçmadıkları sürece ki komşun çok aşırıya kaçmamış bence) sorun çıkarmaz hoşuna gider yani
bu kadar takılma tamam hayat bu ne getireceği belli olmaz ama en ufak bi şeyde de saçını başını yolarım muhabbeti de başka şeye giriyor
bu ablayı iri alsın lütfen burdannn rica ediyorum ....kardeşim neden öveyim eşimi yaa sen beni tanımazsın ben seni tanımam .övünce ne olucak sevmişim almışım adamı .övüp dursam ne olucak .aksine övülmesinden rahatsız olduğum için açtım konuyu .
hayır işte öle demeye getirdi .sen cadısın diyor bana bu adamı nasıl ikna ettin yaa deli oldum .ben birşey yapmamıştım hatta o peşimde koştu evlenmek için ama anlamıyor işte .
o zaman kocana siyah çarşaf giydir
pencere, balkon yasağıda koy
kimse incelemesin onu
valla hayatım o kadının beni övmesi inan bana hiç umrumda değil .kocamı incelemiş olması sorun .onane ki ya .o ne karışıyor .
Ben abartılacak bir şey göremedim doğrusu.. Birisi benim yanımda eşimi övse ben " vayy be nasıl bir adamla evlenmişim böyle" diye içten içe sevinirim.. Sorun sizi övmemesi mi? Olabilir belki sizde bir şey görememiştir.. Bence art niyet aramayın sonuçta evli barklı kadınsınız, kadının ne gibi bir niyeti olabilir ki eşinizi övsün?
Eksik mi anlatıyorsun ben mi anlamıyorum? Okuduklarımda sana cadı dediği bir yer yoktu.hayır işte öle demeye getirdi .sen cadısın diyor bana bu adamı nasıl ikna ettin yaa deli oldum .ben birşey yapmamıştım hatta o peşimde koştu evlenmek için ama anlamıyor işte .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?