Komsum perdemi calmis

Eşimden korkup çekindi kesin
Yoksa ben çocuklarına eşine ve bağırırken duyuyorum çok fena bir kadın
Alenen hırsızlık yapmış
Millet hala günahını alma diyor
Şaşırıyorum

Madem atıldı sandı 4 ünü alsaydı eskidikçe değiştirirdi yapmayın kızlar ya bahçeye girip direk almış işte neyin savunması
Boyut olaraktan büyükler en küçüğünü almış
Millette diyor boyu vs nasıl cama uydu
Buradaki bütün evlerin cami aynı boyutlarda diğerleriyle zaten

Cidden bu kadar iyi niyetli olduğunuza inanmamızı beklemiyorsunuz herhalde
Niyeti çalmak olan biri göstere göstere camına asmazdı. Önce komşunuzu alaşağı etmişsiniz şimdi bana mı aynı şey? Benim fikrim böyle. Benzer durum başıma geldi. İşyeri ramazan kolisi vermişti. Annemlere uğradık. Üst kata koliyi taşımamak için de giriş katta bıraktık. Bu arada bildiğiniz mahalle apartmanı. Giderken baktık koli yok. Giriş kattaki oturan, koli kapısının önünde olmadığı halde kendisine getirildi zanederek almış. Aklımdan çalmış gibi bir şey geçmedi ki sizin durumunuzdaki de tanıdığınız bir insanmış. Çalmak niyetiyle alsa en azından sokaktan görülmeyecek bir cama asardı. Açıklamasını yapmış. Cidden nahoş bir durum kabul. Her atıldı zannettiği şeyi eve toplaması gerekmiyor ama gerçekten böyle şeyleri toplayanlar var. Benim ilk aklıma gelen asla çalmış olmzdı. Gelip bu kadar insana gerçek niyetini bilmeden de asla gaza getirircesine anlatıp hakkına girmezdim. Aynı şeyi niyetimden şüphelenip alaycı bir tavırla siz bana yapıyorsunuz. Neyse ben sizi anladım. Kalın selametle.

Perdenize kavuştuğunuza çok sevindim vallahi.
Ayrıca yaptığı alenen hırsızlık. Yolda bulduğumuz para bile bizim sayılmaz deyip küçük bir çocuğa veriyoruz kaldı ki milletin bahçesine dalmak ne demek!
Kendi eşya si başkasının bahçesine düşse bile önce ev sahibine gidecek diyecek ve öyle alacak.

Perdenizi nasil istediniz merak ettim..
Valla insanlar bir tuhaff milletin bahcesinden eşyasını almak ta hırsızlıktır

Şaka gib çok şaşırdım o cazgırsa sen de öyle ol o senin onun değil ki çekinecek birşey yok bence git al perdeni

Ay cesarete bak. Perdende gözü kalmış ilk fırsatta da hokus pokus yapmış . Kendi perden olduğundan eminsen tabii ki iste. O almaya utanmıyor da sen istemeye mi utanıyorsun.

Bir busra da lisede benim gumus bilekligimi aldi, bakayim diye, daha da geri vermedi. İstemistim, geri verdim ya dedi...

Burada 90 daireli sitenin bahcesinde biber patlican asip kurutuyorlar. Kimse de calmiyor. Villanin bahcesine semaver de koyarsin, bahcene bir seyler de ekersin. o urunler de mi kamu mali yani? Hatta masan, sandalyen ya da sokaga araba park ediyoruz, o da mi kamuya ait ya da çöp

Bu kadar ucuz bir insana sizde saygısız yaklaşabilirsiniz..yüzsüzlüğün bu kadarı pesss...kavga çıkartırsa çıkartsın..polisle gidin kapısına..

Hadi bir edepsizlik yapti caldi diyelim onu on cama gorunur yere asip kisaca " perdeni ben aldim " demek nasil bir piskinlik ? Artik insanlar beni cok korkutuyor

Komşunuzun çok sağlıklı biri olmadigi
Calsaydi cama asamazdi düştü kesin oda atıldı sandı ben öyle düşündüm
Canım ruhsal olarak çok sağlıklı biri olmayabilir de konuda geçen komşu...ben asgeri lojman kantininin girisinde "felanca kişinin buraya girmesi yasaklanmıştır " yazılı A4 kağıt gördüm.Kadin girdigi ortamda akla ne gelirse atiyordu cantasina ve yakalanıyordu da.. Kocasi da biliyordu karım rahatsız diyip geçiyordu

Hic unutmam yeni evliydim balkona bornozumu asarken dusurmustum asagiya. Uzerimi giyinip dorduncu kattan asagiya inene kadar almislar. Bulamadim. 2 yil oturdim o aparymanda bulamadim . Islak sonucta ve asarken dustugu belli. Atacak olsam bahveye de atmam yani. Ama bazi insanlar tamah ediyor boyle seylere. Allahtan korkmuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…