- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Eşimden korkup çekindi kesinKadın göz gore gore başkasının ozel mülküne izinsiz giriyor, artı orda yıkandığını bildiği üstünde fırça olan perdeyi alıyor evine götürüp asıyor. Buna alenen hırsızlık denir neyin tartışması anlamıyorum.
Kimse atacağı şeyi yıkayıp kurusun diye asıp üstüne fırça koymaz, azıcık mantık sahibi biride onun atılmadığını anlar, bu bu kadar.
Eminim konu sahibi gitseydi eşinin yerine tepkisi daha farklı olacaktı kadının.
Boyut olaraktan büyükler en küçüğünü almışMadem atıldı sandı 4 ünü alsaydı eskidikçe değiştirirdiyapmayın kızlar ya bahçeye girip direk almış işte neyin savunması
Niyeti çalmak olan biri göstere göstere camına asmazdı. Önce komşunuzu alaşağı etmişsiniz şimdi bana mı aynı şey? Benim fikrim böyle. Benzer durum başıma geldi. İşyeri ramazan kolisi vermişti. Annemlere uğradık. Üst kata koliyi taşımamak için de giriş katta bıraktık. Bu arada bildiğiniz mahalle apartmanı. Giderken baktık koli yok. Giriş kattaki oturan, koli kapısının önünde olmadığı halde kendisine getirildi zanederek almış. Aklımdan çalmış gibi bir şey geçmedi ki sizin durumunuzdaki de tanıdığınız bir insanmış. Çalmak niyetiyle alsa en azından sokaktan görülmeyecek bir cama asardı. Açıklamasını yapmış. Cidden nahoş bir durum kabul. Her atıldı zannettiği şeyi eve toplaması gerekmiyor ama gerçekten böyle şeyleri toplayanlar var. Benim ilk aklıma gelen asla çalmış olmzdı. Gelip bu kadar insana gerçek niyetini bilmeden de asla gaza getirircesine anlatıp hakkına girmezdim. Aynı şeyi niyetimden şüphelenip alaycı bir tavırla siz bana yapıyorsunuz. Neyse ben sizi anladım. Kalın selametle.Cidden bu kadar iyi niyetli olduğunuza inanmamızı beklemiyorsunuz herhalde
Ben de merak ettim.Perdenizi nasil istediniz merak ettim..
Valla insanlar bir tuhaff milletin bahcesinden eşyasını almak ta hırsızlıktır
Esi almisBen de merak ettim.
Ara sayfalarda bulamadim
Nasil istemis perdesini konu sahibi?
Esi almis
Tek iyi durmuyor digerlerini de getireyim mi demis
O da atdiniz sandim demis
vay be hazir cevaba bakEsi almis
Tek iyi durmuyor digerlerini de getireyim mi demis
O da atdiniz sandim demis
Şaka gib çok şaşırdım o cazgırsa sen de öyle ol o senin onun değil ki çekinecek birşey yok bence git al perdeniKizlar dun stor perdelerimi yikayip bahceye asmistim
Sabah baktim biri yok
Acaba evdemi vs diye aradim ama bulamadim
Kardesimde bugun gelirken senin perde busranin caminda asili dedi
Perdemi calmis
Ben istemeye utaniyorum suan
O nasul utanmadan aldi sasiriyorum
Belki baskadir diyenler olabilir fakat ben kendim ozel olarak yaptirmistim baska yok o modelden
Ne yapmaliyim
Sordunuz muEşimden korkup çekindi kesin
Yoksa ben çocuklarına eşine ve bağırırken duyuyorum çok fena bir kadın
Alenen hırsızlık yapmış
Millet hala günahını alma diyor
Şaşırıyorum
Canım ruhsal olarak çok sağlıklı biri olmayabilir de konuda geçen komşu...ben asgeri lojman kantininin girisinde "felanca kişinin buraya girmesi yasaklanmıştır " yazılı A4 kağıt gördüm.Kadin girdigi ortamda akla ne gelirse atiyordu cantasina ve yakalanıyordu da.. Kocasi da biliyordu karım rahatsız diyip geçiyorduCalsaydi cama asamazdi düştü kesin oda atıldı sandı ben öyle düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?