Komsum perdemi calmis

Bahcede salinxagimizda var
Esime sabah onuda sokturup aldiricam
Mazallah onuda calar
Bence komsunuzun piskolojik bir sorunu da olabilir istifcilik gibi birde ismini tam bilmiyorum bir toplama huyu var algilayamamis olabilir sonuclarini

Hemen niye çaldı diyorsunuz ki, açıklamasını da yapmış. Gerçekten çalmak niyetiyle alsa camına asar mı?

komsunuzun psikolojik sorunlari var cok belli.ben duvara bile asarim halimi kimse ellemez ne munasebet..bahceye asilan sey cop mu oluyor mus amanin ben kisin uc gun toplamam camasirlari demekki cope atmakla ayni yani burdaki bazilarina gore..bahceli evlerde camasirlar carsaflar perde farketmez bahceye ipe asilir kimsede alamaz.
komsun resmen hirsizlik yapmis ama sanirim hasta.bence ipte birsey birakma gece sabaha cikmayabilir.sorunlu komsu da ayri bir dert..burdakilerde ayri zaten hic bahceli evde oturmamislar belli..

Kadın da hırsızlık hastalığı var demek ki. Geçenlerde de haberlerde görmüştüm, ev sahibi kiracısının evine girip eşyalarını çalıyordu, kamerayla ortaya çıkardılar kimin yaptığını.
Siz yine de dışarda eşyalarınızı bırakmayın hatta kamera taktırın. En azından elinizde delil olur. Şikayette bulunursunuz.
Ayrıca yazmadan geçemicem. Sizi suçlayan insanları anlamıyorum cidden. Nesini normal karşılıyorlar? Hırsızlık ne zamandan beri normal oldu

Ya kadın gerçekten atıldığını düşünseydi komşunun kapısını çalıp bahçede eşya var attın mı kullanacak mısın diye sorması gerekirdi. Aynı mantıkla apartmanda dışarda duran ayakkabıları nasılsa atmışlar diyip toplayalım bari olur mu öyle şey. Baya baya almış işte. E evine niye asmış derseniz insanlar iyice arsız olmuş komşuya gidip çok güzel perde aldım dese bile şaşırmazdım

Birde niye o kadar bekletti bahçede diyen var
Şaka gibi gerçekten o mülk benimse istediğim şeyi istediğim kadar orada bekletir tutarım
Bahçede salıncak masa falan da var sabaha yüklenip onları da götürürse hiç şaşırmam
Nasıl olsa adı hırsızlık değil

Yani sonuçta benim bahçem istediğim gibi bekletirim. Aynen bahçede masa sandalye ne var ne yoksa götürsün bu mantıkla. Hayır atsa çöpe atardı zaten. Bide bişey almadan sormak adettendir. Zile basıp sorabilirdi yani. Baya özel mülkten yüklenmiş götürmüş

Zaten çok cazgır
Ben gidip istesem kavga falan çıkarırdı dengesiz
Kocasında kadına sesini yükseltemiyor lafını sözünü dinlesin
Karakolda sabahlardik o zaman çoluk çocuk
Eşime sesini çıkaramamış
Bende attınız vs demesini tutmadın zaten
Utandırmadik daha fazla ama komşuluk ilişkileri denen şeyi oldukça zedeledi

Tabii zedelemiştir onunla görüşmezsiniz artık. Ben olsam bahçeye bakan kamera taktırırım. Kadın gece gece bahçeye gelmeye kalkmasın. Ne insanlar var ya. Tabi öyle yaparak üste çıkıyordur elinizde kanıt olur öyle hem

Evet gozumuzle gormeden hirsiz diyemeyiz ama o kadin niye komsunun bahcesine girdi.Kadin israrla kendi bahceme astim diyor ki en dogal hakki.Perdelerin hepsini mi atti sandi ustelik yikanmis, muhtemel islak perdeleri.

Kadın göz gore gore başkasının ozel mülküne izinsiz giriyor, artı orda yıkandığını bildiği üstünde fırça olan perdeyi alıyor evine götürüp asıyor. Buna alenen hırsızlık denir neyin tartışması anlamıyorum.
Kimse atacağı şeyi yıkayıp kurusun diye asıp üstüne fırça koymaz, azıcık mantık sahibi biride onun atılmadığını anlar, bu bu kadar.
Eminim konu sahibi gitseydi eşinin yerine tepkisi daha farklı olacaktı kadının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…