- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Kaynanamın ruh eşi diyelim babaannen için huy işte
bizimkinin torunu 1 tane küçük oda
Bence komsunuzun piskolojik bir sorunu da olabilir istifcilik gibi birde ismini tam bilmiyorum bir toplama huyu var algilayamamis olabilir sonuclariniBahcede salinxagimizda var
Esime sabah onuda sokturup aldiricam
Mazallah onuda calar
Cidden bu kadar iyi niyetli olduğunuza inanmamızı beklemiyorsunuz herhaldeHemen niye çaldı diyorsunuz ki, açıklamasını da yapmış. Gerçekten çalmak niyetiyle alsa camına asar mı?
Birde niye o kadar bekletti bahçede diyen varYa kadın gerçekten atıldığını düşünseydi komşunun kapısını çalıp bahçede eşya var attın mı kullanacak mısın diye sorması gerekirdi. Aynı mantıkla apartmanda dışarda duran ayakkabıları nasılsa atmışlar diyip toplayalım bari olur mu öyle şey. Baya baya almış işte. E evine niye asmış derseniz insanlar iyice arsız olmuş komşuya gidip çok güzel perde aldım dese bile şaşırmazdım
Yani sonuçta benim bahçem istediğim gibi bekletirim. Aynen bahçede masa sandalye ne var ne yoksa götürsün bu mantıkla. Hayır atsa çöpe atardı zaten. Bide bişey almadan sormak adettendir. Zile basıp sorabilirdi yani. Baya özel mülkten yüklenmiş götürmüşBirde niye o kadar bekletti bahçede diyen var
Şaka gibi gerçekten o mülk benimse istediğim şeyi istediğim kadar orada bekletir tutarım
Bahçede salıncak masa falan da var sabaha yüklenip onları da götürürse hiç şaşırmam
Nasıl olsa adı hırsızlık değil
Zaten çok cazgırYani sonuçta benim bahçem istediğim gibi bekletirim. Aynen bahçede masa sandalye ne var ne yoksa götürsün bu mantıkla. Hayır atsa çöpe atardı zaten. Bide bişey almadan sormak adettendir. Zile basıp sorabilirdi yani. Baya özel mülkten yüklenmiş götürmüş
Tabii zedelemiştir onunla görüşmezsiniz artık. Ben olsam bahçeye bakan kamera taktırırım. Kadın gece gece bahçeye gelmeye kalkmasın. Ne insanlar var ya. Tabi öyle yaparak üste çıkıyordur elinizde kanıt olur öyle hemZaten çok cazgır
Ben gidip istesem kavga falan çıkarırdı dengesiz
Kocasında kadına sesini yükseltemiyor lafını sözünü dinlesin
Karakolda sabahlardik o zaman çoluk çocuk
Eşime sesini çıkaramamış
Bende attınız vs demesini tutmadın zaten
Utandırmadik daha fazla ama komşuluk ilişkileri denen şeyi oldukça zedeledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?