Komsum perdemi calmis

Kizlar aldi esim perdeyi
Dediginiz gibi atildi sandim demis ama inanmiyorum
Firca vardi cunku ustunde ucmasin diye
Bas baya yalan soyluyor

Yanlız kadına dikkat edin
hem yıkarken görüyor hemde utanmadan alıp asabiliyor hemde ön cama ne cesaret bahçeye koyduğunuz herşeye dikkat edin derim

Sizin olduğunu biliyor mu kesin olarak? Eğer biliyorsa böyle bir hastalık da var. Hoş değil ama yerinizde olsam laf çarpar bir daha da muhattap olmazdım.

Konu sahibi kusura bakmayin 2 gundur sizin olayinizi evde anlatiyorum komedi gibi. Niyetim kotu degil asla.
Ama aklima sey geliyor.
Kiz kardesim benim evime geliyor, camima bakiyor aaa ayni perde alt kattaki evdede var. Dusunur " ablam evi ikiye mi boldu "

Boyut olaraktan büyükler en küçüğünü almış
Millette diyor boyu vs nasıl cama uydu
Buradaki bütün evlerin cami aynı boyutlarda diğerleriyle zaten
ay komşunuza aşırı uyuz oldum ama yerinizde olsam söylemesem çatlardım. Şu şekilde yapsanız komşucum ben perdemi kaybettim sen buldun galiba kim bilemedim gören gelsin diye de görebileceğim bir yere asmışsın. Çok sağol alabilirim perdemi diyin

güvenlik kamerası taktırın en iyisi bahçede ki salıncağı çıkaracağınıza ne dengesiz insanlar var yahu memlekette çalıyo bide asıyo :)))

Ayyy şaka gibi. Söyleyin açık açık.. dedikleri gibi bu bir hastalıkta olabilir. hem çalıyosun hem göze sokuyosun birde kendi malını isterken nasıl söyleyeceğim diye düşünmek zorunda bırakıyor sizi. Enteresan kişilik yuhh yanii...

ne demek attın sandım yahu
çöpün yanında degıl kı
kendı bahcenızde yenı yıkanmıs sey
pes yanı ınsanlar cok degısık cıdden

Son durum ne acaba merak ediyorum

Komşuya bak beeee keşke kk da konuyu görse de üye olup anlatsa şu işin sırrını yani yüzsüzlüğün....
Şaşkınım valla ohh kadın yıkamış mis gibi asıvermiş oda cama...

Kizlar aldi esim perdeyi
Dediginiz gibi atildi sandim demis ama inanmiyorum
Firca vardi cunku ustunde ucmasin diye
Bas baya yalan soyluyor

Teki olmamis buraya ben diger tekinide getireyim isterseniz demis
Kadinda attiniz sandiniz vs demis
Yalanci
Ustune firca koymustum
Kimi kekliyorsa

Birini bahane edin perdemi aldigini gormus deyin isteyin perdenizi rezillik ckksin

Son durum ne acaba merak ediyorum

Eşi almış kızlar burada açıklamış konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…