Evet başlıkta olduğu gibi komşum eşinden şiddet görüyor yaklaşık iki saat önce kadıncağız kapıyı açıp can havliyle imdaat diye bağırdı dayanamayıp çıktım kapısına dayandım eşi başında namaz takkesiyle kadını dövmüş üstelik merdaneyle kadın güzel genç alımlı bir kadın fakat kendini evine adamış ana sınıfı öğretmeniyken mesleği bıraktırılıp bu adamla evlendirilmiş suçu ruj sürmek üstelik eşiyle dışarı alışverişe giderken ruj sürmek... durumu görünce dayanamadım adama yükseldim utanmıyorsun dimi namazdan kalkıp kadını dövdün şimdi otur devam et affettir dedim kendin patates çuvalı gibisin kadın güzel diye bunu yapamazsın dedim içim acıdı bende ilk evliliğim de çok acılar yaşadım herkes sustu kimse sesimi duymadı şimdi bu kadın bu haldeyken evimde oturup hiç bişey yapamamak çok acı veriyor

nasıl bir dünya neden güçlüler güçsüzleri eziyor kadına babasız büyüdüğün için böylesin demiş oysa ki babası o çok küçükken bir kadın için terk etmiş onu ve ailesini bu onun suçu mu ? Buna susmalımıyım bilmiyorum tepki gösterirsem kocamdır döverde severde mi olur onu da hiç bilmiyorum ...