Komşum şiddet görüyor :(

İmdat diye bağıracağına çeksin gitsin! Böyle birine katlanmak akıl karı değil. Çok iyi yapmışsınız bidaha ki sefer kapısına polisi göndermelisiniz madem kadın birşey yapmıyor bu konuda. Okumuş insan bile böyle birşeye katlanıyorsa okumayanlar ne yapsın.
Kadında hal kalmamış ki gücü kalmamış yalnızlık kimsesizlik ne zor

Elbetteki böyle hayatlar var ama çelişkili cümleler kurmuşsunuz siz. Kurgu da sıkıntı olunca inanmakta zorlanıyoruz
Ben yüzeysel anlattım aslında konu anlatımım iyidir fakat olay sıcak ve gözümün önünde gelişti biraz gerginim o yüzden olsa gerek

Adama diyorum bak bu çocuk senin yüzünden kimseye güvenip sevemeyecek hep korkacak hiç özgüveni olmayacak diyorum haklısın diyor ya haklısın diyor ona yapılsa bunlar diyorum haklısın diyor en son ben evden çıkarken allah akıl fikir versin hepinize dedi bence adamda bir sorun var
adamda sorun varsada buda yine polis eşliğinde anlaşılacaktır zaten. sonuçta ikiside muayene olacak bu durumuda anlatırsınız . Allah korusun ya adam karısını çocugunu öldürse. en azından tedavi edilir bir sorun varsa.

konuyu cok yarim yamalak anlatmissiniz o yuzden inanmadi insanlar size
sonucunu yazmamissiniz yarim birakmissiniz yoksa tabi ki boyle hayatlar var kim inkar edebilir ki bunu?
Haklısınız yüzeysel anlatayım derken hepten batırdım sanırım

adamda sorun varsada buda yine polis eşliğinde anlaşılacaktır zaten. sonuçta ikiside muayene olacak bu durumuda anlatırsınız . Allah korusun ya adam karısını çocugunu öldürse. en azından tedavi edilir bir sorun varsa.
Benim anlam veremediğim kadını hem dövüyor kafasına merdaneyle vuracak kadar. Hemde ben seni hiç bir şeye değişmem diyor bu nasıl psikopatlık

Benim anlam veremediğim kadını hem dövüyor kafasına merdaneyle vuracak kadar. Hemde ben seni hiç bir şeye değişmem diyor bu nasıl psikopatlık
anlaşılmaycak birşey yok psikolojik sorunları var bir rahatsızlığı var demekki buda ancak önlem alınarak ortaya çıkarılabilir ve daha kötü sonuçlara meydan vermeden düzeltilebilir. yardımcı olun o kadına. polise gitme konusunda ısrarcı olun lütfen.

Yaptığın vicdana dayanan bir davranış güzel bir şey yapmissin malesef şiddet görmek güzelliğe bakmıyor hatta güzel kadınlar daha çok şiddet görüyor kadın alttan aldıkça eziliyor iste napalim daha o komşun gibi nice ok.zler var sen iyi yapmissin bnce
Olmaz mı bende çığlık çığlığa dayak yerken kimse kurtarmamıştı yardım etmemişti ailem bile şimdi böyle görünce elim ayağım titriyor dayanamıyorum adamı öldürmek istedim o an oracıkta..

anlaşılmaycak birşey yok psikolojik sorunları var bir rahatsızlığı var demekki buda ancak önlem alınarak ortaya çıkarılabilir ve daha kötü sonuçlara meydan vermeden düzeltilebilir. yardımcı olun o kadına. polise gitme konusunda ısrarcı olun lütfen.
Bunu konuşucam onunla umarım bu geceden sonra görüşmemize engel olmaz aptal herif

Sizi cok taktir ettim iste duyarli bir BAYAN VE INSAN! Maalesef ben yurt disinda oldugum icin pek bir yol gösteremem ama sanirim polisi cagirmak iyi bir fikir olabilir..

Suç kadının .
Başında takkeyle namazdan kalkan herif beni imdat diye bağrıtmadan önce boşol diye ben bağırtırım onu

Sizi cok taktir ettim iste duyarli bir BAYAN VE INSAN! Maalesef ben yurt disinda oldugum icin pek bir yol gösteremem ama sanirim polisi cagirmak iyi bir fikir olabilir..
Korkmadım değil ama bebeğimi yalnız bırakıp gittim günah değil mi ya ne suçu var kadının

Suç kadının .
Başında takkeyle namazdan kalkan herif beni imdat diye bağrıtmadan önce boşol diye ben bağırtırım onu
Kadın bir dönem gitmiş zaten 1 yıl ayrı kalmışlar adam sonra yalvar yakar getirmiş geri sonra yine aynı terane

Ilk şiddet değil belli ki kadın çok üzgünüm ama kendine baktığına gore (ruj) kocasını seviyor ayrılmak da ist3miyor. Bence polisi arayin

Ilk şiddet değil belli ki kadın çok üzgünüm ama kendine baktığına gore (ruj) kocasını seviyor ayrılmak da ist3miyor. Bence polisi arayin

Adam zaten sarı saç tayt bakım vs bunları seven bir adam yani eşine makyaj yapmayınca maymun gibisin falan diyormuş kadın ne yapacagını şaşmış adamın değişken ruh hali karşısında öyle yapsa olmuyor böyle yapsa olmuyor ...

Arkadaşlar polisi arayın diyorlar da
Siz şikayet edersiniz polis kapıya gelir ses duyduğunu söyler kocası da dövdüm diyecek değil ya
Bu durumda polis sadece göz dağı vermiş olur hadi kadınada sordu diyelim o da şikayetçi olmazsa yine bişey yapılamaz.
En iyisi siz kadınla konuşun böyle bir durum tekrar ettiğinde polise haber vermemi ister misin deyin.

Evet başlıkta olduğu gibi komşum eşinden şiddet görüyor yaklaşık iki saat önce kadıncağız kapıyı açıp can havliyle imdaat diye bağırdı dayanamayıp çıktım kapısına dayandım eşi başında namaz takkesiyle kadını dövmüş üstelik merdaneyle kadın güzel genç alımlı bir kadın fakat kendini evine adamış ana sınıfı öğretmeniyken mesleği bıraktırılıp bu adamla evlendirilmiş suçu ruj sürmek üstelik eşiyle dışarı alışverişe giderken ruj sürmek... durumu görünce dayanamadım adama yükseldim utanmıyorsun dimi namazdan kalkıp kadını dövdün şimdi otur devam et affettir dedim kendin patates çuvalı gibisin kadın güzel diye bunu yapamazsın dedim içim acıdı bende ilk evliliğim de çok acılar yaşadım herkes sustu kimse sesimi duymadı şimdi bu kadın bu haldeyken evimde oturup hiç bişey yapamamak çok acı veriyor :KK43: nasıl bir dünya neden güçlüler güçsüzleri eziyor kadına babasız büyüdüğün için böylesin demiş oysa ki babası o çok küçükken bir kadın için terk etmiş onu ve ailesini bu onun suçu mu ? Buna susmalımıyım bilmiyorum tepki gösterirsem kocamdır döverde severde mi olur onu da hiç bilmiyorum ...
Ben sizin yerinizde olsam kapiya gitmem Allah korusun o sinirle sizede bir sey yapabilir. Her seferinde 155 i arayin kendinizide belli etmeyin adam tirsar.

Back
X