Hayır fakir değil,aksine benden daha iyi durumu.
Çok haklisiniz güzel izah etmissiniz bunu dusunicem ve dikkat edicem çok teşekkür ederim.Ohoo ozaman yuzsuz, net.
Yakinda evini arabani ister.
Durumu iyise yenisini alsin bozulan esyalarinin. Veya yakistirdigi birseyi.
Komple uzak dur o komsudan. Karakter boyle belli olur. İnsanda bir utanma sikilma olur degilmi.
O utanmiyorsa sende utanma. Hayir de cizgini net belli et. Saf bulmus kullaniyor..
Kullanmak bile denilmez. Garip bu bitmek bilmeyen istekleri gercekten..o yuzden uzak durun bence.
Ayni komşu bende vardi,ilk bir kase şeker istedi iki ay üç ay derken iki yıl gecti kase hala onda birşey değil cok güzel takimdi bide kapagi vardı sakladim illaki verir diye vermedi en sonunda alıp kapağı da vereyim dedim bari o eksik kullanmasın o kadar sinir oldum ki agliyodum çünkü sadece bir kase ile kalmazdıKızlar benim bir komşum var yenide evli sayılır.3 yıllık filan evli.ay ütüm bozulduda canım düğüne gidicem bi utuleyim vereyim diyor.neyse veriyorum.aradan zaman geçti misafirim gelecekte canim benim portatif masama senin sandalyelerin çok güzel uyuyor onu bugunluk alabilirmiyim diyor.neyse onuda verdim.aradan bi ay gibi bizaman geçti.yine zilime basıp ya elektrik supurgem bozuldu misafirim gelicek bi kullaniyim veriyim diyor.ya tamam onuda verdimde kafama takıldı ben bu komsuyla evimin okadar eşyasını isteyecek yakınlığı hangi ara kurdum bilemiyorum.kizlar bide öyle surekli gelip gitmeyiz.ben kendisinden hiçbirşey istediğimi hatırlamıyorum.bundan sonra vermesemmiki?? Yani vermemekte olmazki diye kendimi iyilik üzere telkin ediyorum.hani bende zor durumda kalırsam diyorum.bitaraftanda acaba beni kullaniyormuki diyede düşünüyorum.bide misafir için özel kullandığım süslü bir tabagim var onun misafiri gelicek diye beş çayı için birşey yaptım.tabagimi 2-3 hafta getirmedi,banada lazım oldu,baktim getireceği yok,sonunda ısrarla istedim ay vericem edicem,en sonunda getirmeyince kapısına gidip istedim.ya çok enteresan şeyler.sizle paylaşmak istedim.fikirleriniz beni aydınlatıyor.
Kızlar benim bir komşum var yenide evli sayılır.3 yıllık filan evli.ay ütüm bozulduda canım düğüne gidicem bi utuleyim vereyim diyor.neyse veriyorum.aradan zaman geçti misafirim gelecekte canim benim portatif masama senin sandalyelerin çok güzel uyuyor onu bugunluk alabilirmiyim diyor.neyse onuda verdim.aradan bi ay gibi bizaman geçti.yine zilime basıp ya elektrik supurgem bozuldu misafirim gelicek bi kullaniyim veriyim diyor.ya tamam onuda verdimde kafama takıldı ben bu komsuyla evimin okadar eşyasını isteyecek yakınlığı hangi ara kurdum bilemiyorum.kizlar bide öyle surekli gelip gitmeyiz.ben kendisinden hiçbirşey istediğimi hatırlamıyorum.bundan sonra vermesemmiki?? Yani vermemekte olmazki diye kendimi iyilik üzere telkin ediyorum.hani bende zor durumda kalırsam diyorum.bitaraftanda acaba beni kullaniyormuki diyede düşünüyorum.bide misafir için özel kullandığım süslü bir tabagim var onun misafiri gelicek diye beş çayı için birşey yaptım.tabagimi 2-3 hafta getirmedi,banada lazım oldu,baktim getireceği yok,sonunda ısrarla istedim ay vericem edicem,en sonunda getirmeyince kapısına gidip istedim.ya çok enteresan şeyler.sizle paylaşmak istedim.fikirleriniz beni aydınlatıyor.
Utu falan neyse o anda lazm olmustur verilebilirdi. Masasına uyuyo diye sandalyelerinizi neden verdiniz acaba? Kendi uymayan sandalyelerini kullanıverseymis. Bi daha vermeyin. Bende de yok benimki de bozuldu falan diyin. Anlar istemez bi süre sonra
Yok bikac gün önceden geldi sen baya biliyorsun ben yeni evliyim,bikac ikramlik ben hazirlayacagim, bana yardımcı olur musun bir çeşitte sen yaparmisin dedi bende kabulettim.diger yorumlarinz içinde tam nokta atışı yapmışsınız dediklerinize katılıyorum.cok doğru.Ben en çok onun misafiri için ıkramlik hazırlamanıza şaşırdım.
Size güvenerek mi çağırmış misafiri kendi hazırlasın ikramını?
Sizi saf bulmuş diğer komşular akıllanmış vermiyorsa siz uyanana kadar kullanacak somurecek işte .
Illa durumunun kötü olmasına da gerek yok tipik ac gözlü insan işte sağa sola hava atacak eşyayla.
Bende alalı bir yıl olmadı agirda sandalye,asansore indir bindir rezaletti.esimde gelince kızdı bana.ama hatalı komşu değilki,benim salak olup hayır diyememem hata.s sandalye konusunda eşime söz verdim,tamam hayır dicem eşim razı olmuyor dicem dedim.borcu yeni bitmişti bide.ben olsam isteyemem nekadar ayıp değilmi.bide gencecik bi bayansin ya.nasil bukadar rahat anlamıyorum.okadar tatlı dilliki inanın siz bile verirsiniz.onun karşısına geçip hayır diyebilen pek yoktur diye dusunuyorum.asiri sempatik bi insan,tatli dilli,ikna gücü ve bir şeyi isteyeceği zamanı çok iyi biliyor.sana hayır deme kapısı bırakmıyor.cok enteresan böylesine ilk defa rastladım.Hadi ütüyü süpürgeyi geçtimde senin sandalyeler benim masama uyuyor diyip komşudan sandalye istemek
Ver me yinKızlar benim bir komşum var yenide evli sayılır.3 yıllık filan evli.ay ütüm bozulduda canım düğüne gidicem bi utuleyim vereyim diyor.neyse veriyorum.aradan zaman geçti misafirim gelecekte canim benim portatif masama senin sandalyelerin çok güzel uyuyor onu bugunluk alabilirmiyim diyor.neyse onuda verdim.aradan bi ay gibi bizaman geçti.yine zilime basıp ya elektrik supurgem bozuldu misafirim gelicek bi kullaniyim veriyim diyor.ya tamam onuda verdimde kafama takıldı ben bu komsuyla evimin okadar eşyasını isteyecek yakınlığı hangi ara kurdum bilemiyorum.kizlar bide öyle surekli gelip gitmeyiz.ben kendisinden hiçbirşey istediğimi hatırlamıyorum.bundan sonra vermesemmiki?? Yani vermemekte olmazki diye kendimi iyilik üzere telkin ediyorum.hani bende zor durumda kalırsam diyorum.bitaraftanda acaba beni kullaniyormuki diyede düşünüyorum.bide misafir için özel kullandığım süslü bir tabagim var onun misafiri gelicek diye beş çayı için birşey yaptım.tabagimi 2-3 hafta getirmedi,banada lazım oldu,baktim getireceği yok,sonunda ısrarla istedim ay vericem edicem,en sonunda getirmeyince kapısına gidip istedim.ya çok enteresan şeyler.sizle paylaşmak istedim.fikirleriniz beni aydınlatıyor.
Aynen bahaneyleİnşallah öyle yapacağım çok sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?