Komşum surekli ev eşyasından birini istiyor..garip geliyor.

Hayır fakir değil,aksine benden daha iyi durumu.

Ohoo ozaman yuzsuz, net.
Yakinda evini arabani ister.
Durumu iyise yenisini alsin bozulan esyalarinin. Veya yakistirdigi birseyi.

Komple uzak dur o komsudan. Karakter boyle belli olur. İnsanda bir utanma sikilma olur degilmi.
O utanmiyorsa sende utanma. Hayir de cizgini net belli et. Saf bulmus kullaniyor..
Kullanmak bile denilmez. Garip bu bitmek bilmeyen istekleri gercekten..o yuzden uzak durun bence.

Utu falan neyse o anda lazm olmustur verilebilirdi. Masasına uyuyo diye sandalyelerinizi neden verdiniz acaba? Kendi uymayan sandalyelerini kullanıverseymis. Bi daha vermeyin. Bende de yok benimki de bozuldu falan diyin. Anlar istemez bi süre sonra

Çok haklisiniz güzel izah etmissiniz bunu dusunicem ve dikkat edicem çok teşekkür ederim.

Ayni komşu bende vardi,ilk bir kase şeker istedi iki ay üç ay derken iki yıl gecti kase hala onda birşey değil cok güzel takimdi bide kapagi vardı sakladim illaki verir diye vermedi en sonunda alıp kapağı da vereyim dedim bari o eksik kullanmasın o kadar sinir oldum ki agliyodum çünkü sadece bir kase ile kalmazdı
Çamaşır sularimi o bitirirdi genelde
O kadar çok şey isterdi ki ben hiç gitmezdimde mecbur kalmadıkça
En sonunda kurtuldum nasil mi ?
Taşındım hemde uzaga şimdi kimse ile o kadar samimi olmamaya çalışıyorum
Sömürge altındaki devlet gibi hissediyodum kemdimi
Çok yazdım icim dolmuş kusura bakmayın...

Yüzsüz rahat onu anladım da üşenmiyor da mı acaba
Git, iste, taşı, geri götür... Ne rahat insanlar var daha fazla yüz vermeyin bence

Sanki sizin eşyalarınızı ara ara alıp nispet yapmak istediklerine bunu yeni aldım, şunu yeni aldım diye gösteriyor.
Ya da sosyal medyada paylaşmak için alıyor.
Bugün yaptığım keki filan filan yerden aldığım tabakta servis ettim canlar. Çok tatlış değil mi?
Gönderdikleri ütü için filanca firmaya teşekkür ederim.

Var öyle tipler.
Mesafe koyun vermeyin eşyalarınızı.
Pek ihtiyaç için istiyor gibi gözükmedi.

ya ben insanlara hayır diyemeyip de sonradan kullanıldığını düşünen insanları anlayamıyorum? her istediğini verirseniz, kadının daha fazlasını istemesinde garip, öngörülemez bir şey yok. asıl, sizin için sorun olduğu halde vermeniz garip.

Ben en çok onun misafiri için ıkramlik hazırlamanıza şaşırdım.
Size güvenerek mi çağırmış misafiri kendi hazırlasın ikramını?
Sizi saf bulmuş diğer komşular akıllanmış vermiyorsa siz uyanana kadar kullanacak somurecek işte .
Illa durumunun kötü olmasına da gerek yok tipik ac gözlü insan işte sağa sola hava atacak eşyayla.

Yok bikac gün önceden geldi sen baya biliyorsun ben yeni evliyim,bikac ikramlik ben hazirlayacagim, bana yardımcı olur musun bir çeşitte sen yaparmisin dedi bende kabulettim.diger yorumlarinz içinde tam nokta atışı yapmışsınız dediklerinize katılıyorum.cok doğru.

Hadi ütüyü süpürgeyi geçtimde senin sandalyeler benim masama uyuyor diyip komşudan sandalye istemek
Bende alalı bir yıl olmadı agirda sandalye,asansore indir bindir rezaletti.esimde gelince kızdı bana.ama hatalı komşu değilki,benim salak olup hayır diyememem hata.s sandalye konusunda eşime söz verdim,tamam hayır dicem eşim razı olmuyor dicem dedim.borcu yeni bitmişti bide.ben olsam isteyemem nekadar ayıp değilmi.bide gencecik bi bayansin ya.nasil bukadar rahat anlamıyorum.okadar tatlı dilliki inanın siz bile verirsiniz.onun karşısına geçip hayır diyebilen pek yoktur diye dusunuyorum.asiri sempatik bi insan,tatli dilli,ikna gücü ve bir şeyi isteyeceği zamanı çok iyi biliyor.sana hayır deme kapısı bırakmıyor.cok enteresan böylesine ilk defa rastladım.

Bi gün yine laubali olarak istedigi bir şey icin kapina gelirse de ki "kcmdaki çiçekli donu da vereyim senin kiler yirtilmistir kocana karşı giyersin" de lan diye suratina kapat kapıyı senin susli tabaga 3-5 hafta goz koyup.sonra nerdeyse geri vermesi için kapisinda yalvartmasi ile iyice bu konuda kaşarlanmış.

Ver me yin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…