- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Aklı varsa anlar.Vermeyin.
Kendi eşyanız üzerinde söz hakkı size ait değil mi,bu kadar çekinmeyin "hayır" demeye.
En kibar yolu ile her defasında "bana lazım" derseniz anlar.
Anlar değil mi
Gerçekten mi böyle dusunuyorsunuz? Evlimisiniz ve komşumuz varmı? Bende eskiden bu zihniyete sahiptim ama çok yipraniyorsunuz,insanlar sınır,hudut bilmiyor.
İyi niyetinizi anlıyorum ama ben komsulukta sınır,hudut bilmemek diyorum buna.sandalyem masama uyuyor diye istemesi fazla lüks degilmi...asansorden indir bindir o sandalyeleri perişan oldum.ona iyilik yaparken kendime kötülük yaptim,hatta akşam eşim kızdı ve arkasindan attım bi posta.bu iyilik için bir fırsat değil benim için bir imtihan oldu.utu ve süpürge istemesini yinede telore ettim ama diğerleri benim onun hakkında su i zan etmeme sebep oldu.Evet canım 11 yıllık evliyim çeşit çeşit komşu gördüm.
Kızlar benim bir komşum var yenide evli sayılır.3 yıllık filan evli.ay ütüm bozulduda canım düğüne gidicem bi utuleyim vereyim diyor.neyse veriyorum.aradan zaman geçti misafirim gelecekte canim benim portatif masama senin sandalyelerin çok güzel uyuyor onu bugunluk alabilirmiyim diyor.neyse onuda verdim.aradan bi ay gibi bizaman geçti.yine zilime basıp ya elektrik supurgem bozuldu misafirim gelicek bi kullaniyim veriyim diyor.ya tamam onuda verdimde kafama takıldı ben bu komsuyla evimin okadar eşyasını isteyecek yakınlığı hangi ara kurdum bilemiyorum.kizlar bide öyle surekli gelip gitmeyiz.ben kendisinden hiçbirşey istediğimi hatırlamıyorum.bundan sonra vermesemmiki?? Yani vermemekte olmazki diye kendimi iyilik üzere telkin ediyorum.hani bende zor durumda kalırsam diyorum.bitaraftanda acaba beni kullaniyormuki diyede düşünüyorum.bide misafir için özel kullandığım süslü bir tabagim var onun misafiri gelicek diye beş çayı için birşey yaptım.tabagimi 2-3 hafta getirmedi,banada lazım oldu,baktim getireceği yok,sonunda ısrarla istedim ay vericem edicem,en sonunda getirmeyince kapısına gidip istedim.ya çok enteresan şeyler.sizle paylaşmak istedim.fikirleriniz beni aydınlatıyor.
İsteme birşey canım. Sakın. Muhatap bile olma. Uzaklaş. Zarar görürsün böylesinden.Hiç isteme adetim yok ama bunu denemeyi düşünüyorum
komsun cok yuzsuz neden vereceksın ki , vermeKızlar benim bir komşum var yenide evli sayılır.3 yıllık filan evli.ay ütüm bozulduda canım düğüne gidicem bi utuleyim vereyim diyor.neyse veriyorum.aradan zaman geçti misafirim gelecekte canim benim portatif masama senin sandalyelerin çok güzel uyuyor onu bugunluk alabilirmiyim diyor.neyse onuda verdim.aradan bi ay gibi bizaman geçti.yine zilime basıp ya elektrik supurgem bozuldu misafirim gelicek bi kullaniyim veriyim diyor.ya tamam onuda verdimde kafama takıldı ben bu komsuyla evimin okadar eşyasını isteyecek yakınlığı hangi ara kurdum bilemiyorum.kizlar bide öyle surekli gelip gitmeyiz.ben kendisinden hiçbirşey istediğimi hatırlamıyorum.bundan sonra vermesemmiki?? Yani vermemekte olmazki diye kendimi iyilik üzere telkin ediyorum.hani bende zor durumda kalırsam diyorum.bitaraftanda acaba beni kullaniyormuki diyede düşünüyorum.bide misafir için özel kullandığım süslü bir tabagim var onun misafiri gelicek diye beş çayı için birşey yaptım.tabagimi 2-3 hafta getirmedi,banada lazım oldu,baktim getireceği yok,sonunda ısrarla istedim ay vericem edicem,en sonunda getirmeyince kapısına gidip istedim.ya çok enteresan şeyler.sizle paylaşmak istedim.fikirleriniz beni aydınlatıyor.
Kızlar benim bir komşum var yenide evli sayılır.3 yıllık filan evli.ay ütüm bozulduda canım düğüne gidicem bi utuleyim vereyim diyor.neyse veriyorum.aradan zaman geçti misafirim gelecekte canim benim portatif masama senin sandalyelerin çok güzel uyuyor onu bugunluk alabilirmiyim diyor.neyse onuda verdim.aradan bi ay gibi bizaman geçti.yine zilime basıp ya elektrik supurgem bozuldu misafirim gelicek bi kullaniyim veriyim diyor.ya tamam onuda verdimde kafama takıldı ben bu komsuyla evimin okadar eşyasını isteyecek yakınlığı hangi ara kurdum bilemiyorum.kizlar bide öyle surekli gelip gitmeyiz.ben kendisinden hiçbirşey istediğimi hatırlamıyorum.bundan sonra vermesemmiki?? Yani vermemekte olmazki diye kendimi iyilik üzere telkin ediyorum.hani bende zor durumda kalırsam diyorum.bitaraftanda acaba beni kullaniyormuki diyede düşünüyorum.bide misafir için özel kullandığım süslü bir tabagim var onun misafiri gelicek diye beş çayı için birşey yaptım.tabagimi 2-3 hafta getirmedi,banada lazım oldu,baktim getireceği yok,sonunda ısrarla istedim ay vericem edicem,en sonunda getirmeyince kapısına gidip istedim.ya çok enteresan şeyler.sizle paylaşmak istedim.fikirleriniz beni aydınlatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?