:)))) Ay çok güldüm..sagolun gerçekten haddini aşmis buraya yazdikca bunu daha iyi anladimBi gün yine laubali olarak istedigi bir şey icin kapina gelirse de ki "kcmdaki çiçekli donu da vereyim senin kiler yirtilmistir kocana karşı giyersin" de lan diye suratina kapat kapıyı senin susli tabaga 3-5 hafta goz koyup.sonra nerdeyse geri vermesi için kapisinda yalvartmasi ile iyice bu konuda kaşarlanmış.
Çok haklisiniz güzel izah etmissiniz bunu dusunicem ve dikkat edicem çok teşekkür ederim.
Gerçekten mi böyle dusunuyorsunuz? Evlimisiniz ve komşumuz varmı? Bende eskiden bu zihniyete sahiptim ama çok yipraniyorsunuz,insanlar sınır,hudut bilmiyor.Ben olsam veririm Allah rızası için. İsterse kullandığını düşünsün, kendisini bağlar. İyilik yapma fırsatı yaratıyor size hergün ne güzel işte.
Hiç isteme adetim yok ama bunu denemeyi düşünüyorumEğer kullanıldığınızdan şüpheleniyorsanız siz de 1-2 bir şey isteyin. Bakalım nasıl yaklaşacak? O da veriyorsa kötü düşünmeye gerek yok bence.
Komşunuzun adı T ile başlıyorsa tanıyorum onu üye
Acilen uzaklaşın benden sabahligimi istemişti ya ona daha çok yakışıyormuş eşim kafayı yedi daha neler neler. Ve temelli istiyor. Neler neler yazsam kimliğim ortaya çıkar o kadar sömürdü beni
Ya bi hastalık saglıkta evde yeterli olmazda istersin yan komsudan karsıdan vs. Ama benım masama guzel uyuyor dıyıp istemeye utanırım benBende alalı bir yıl olmadı agirda sandalye,asansore indir bindir rezaletti.esimde gelince kızdı bana.ama hatalı komşu değilki,benim salak olup hayır diyememem hata.s sandalye konusunda eşime söz verdim,tamam hayır dicem eşim razı olmuyor dicem dedim.borcu yeni bitmişti bide.ben olsam isteyemem nekadar ayıp değilmi.bide gencecik bi bayansin ya.nasil bukadar rahat anlamıyorum.okadar tatlı dilliki inanın siz bile verirsiniz.onun karşısına geçip hayır diyebilen pek yoktur diye dusunuyorum.asiri sempatik bi insan,tatli dilli,ikna gücü ve bir şeyi isteyeceği zamanı çok iyi biliyor.sana hayır deme kapısı bırakmıyor.cok enteresan böylesine ilk defa rastladım.
Hayır t ile baslamiyor.kimliginiz neden ortaya ciksinki..anlamaz bence.Komşunuzun adı T ile başlıyorsa tanıyorum onu üye
Acilen uzaklaşın benden sabahligimi istemişti ya ona daha çok yakışıyormuş eşim kafayı yedi daha neler neler. Ve temelli istiyor. Neler neler yazsam kimliğim ortaya çıkar o kadar sömürdü beni
Arkasından çevreme çok yakındım ondan.. Tavsiyem iletişimi tamamen kesin çünkü bunların sonu yok. Düşün ben tolere ede ede işi sabahligima kadar getirdi. evimizdeki eşyaları alıp götürüyordu. Eşim hediye ettim sanıp kızıyordu. Uzaklasin yeter çünkü birşey dediğinizde anlamaz bu tiplerHayır t ile baslamiyor.kimliginiz neden ortaya ciksinki..anlamaz bence.
Valla istediği kadar tatlı dilli olsun siz kararlı olduktan sonra hiçbir şey olmaz.Bende alalı bir yıl olmadı agirda sandalye,asansore indir bindir rezaletti.esimde gelince kızdı bana.ama hatalı komşu değilki,benim salak olup hayır diyememem hata.s sandalye konusunda eşime söz verdim,tamam hayır dicem eşim razı olmuyor dicem dedim.borcu yeni bitmişti bide.ben olsam isteyemem nekadar ayıp değilmi.bide gencecik bi bayansin ya.nasil bukadar rahat anlamıyorum.okadar tatlı dilliki inanın siz bile verirsiniz.onun karşısına geçip hayır diyebilen pek yoktur diye dusunuyorum.asiri sempatik bi insan,tatli dilli,ikna gücü ve bir şeyi isteyeceği zamanı çok iyi biliyor.sana hayır deme kapısı bırakmıyor.cok enteresan böylesine ilk defa rastladım.
Bence bunu yapmayın o zaman ona daha çok şey isteme fırsatı yaratırsınız.Hiç isteme adetim yok ama bunu denemeyi düşünüyorum
Birde aç değil açıkta değil,acil ütü isteğini ve hadi o an acil oldu diyelim süpürge isteğini bile telore ederimde,sandalye ve tabak olayında iyilik yapmaktan ziyade kendimi sömürülmüş hissettim.cunku sandalye isteği ihtiyaçtan öte bir lükstü.tabağimi vermemeside sorumluluk bilincinin olmadığını gösteriyor.yani böyle lakayd kişilerin elinde oyuncak olmak iyilikmi bilmiyorum.bence en büyük iyilik o komsuma bu kusurunun farkindaliğini göstermek olur ama nasıl onu bilmiyorum.Bence bunu yapmayın o zaman ona daha çok şey isteme fırsatı yaratırsınız.
Ne olacak verin diyenlere asla katılmıyorum çünkü ütü süpürge bunlar bozulacak şeyler hadi diyelim bozuldu ne olacak kaç liralık şey alacak mi geri size hic sanmam bu sefer eşinizle aranız bozulacak.
Ki adam ödeyecek parasını kizmakta haklı.
Veya tabagınız kırıldı aynısından yok belki üretilmiyor artık ne olacak mesela ?
Ya da iyilik sadece bir şey alıp vermek mıdır?
Başka şekilde iyilik olamaz mı ya da artık o iyilik yapsa birazda size mesela ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?