evet canım aynen öle bir herif ..şimdi bu herifi polise şikayet etsen, senin komşun beni polise verdi diye kadını daha kötü dövebilir, yani kadıncağız iftira için uyandırdı diye karısına bunları yapan adamdan herşey beklenir, zaten belli ki kadıncağız gözünün üstünde kaşı var diye dayak yiyor
böyle erkekler kendilerini birşeymi zannediyorlar kadın dövünce ya erkeklik yumrukta değil yürekte olur benim bildiğim ya zaten belli kadın erkekten kuvvet olarak güçsüzdür elini kaldırdığın an kadın elinde kalır erkekliğini bu şekilde kanıtlamak zorunda değilsinki erkeksen evine ekmek getir şerefsiz o zaman erkek olduğunu anlayalım alacaksın eline odunu yermisin yemezmisin ağzını burnunu kıracaksın birde ibreti alem olsun diye herkesin içinde döveceksinki anlasın eşinin mahcubiyetini
ya bi bu erkeklerin üstesinden gelemedik kadın ferdi olarak lanet olsun eşini döven erkeğe yazıklar olsun bunların erkekliğine hanımın sana 1 evlat vermiş evindeki tüm ihtiyaçlarını karşılıyor insan sevmese bile minnet duyar bee ama yanına kalmaz allah ödetir inş.
sinir oldum hemde cok siinir..oncelıkle sıddet devamlı goruyomu?..
sevgılı konu sahıbesı..
komsunuz yol yoldam bılmıyo bellıkı esı evde olmadıg bı zaman cagırın ve konusun kadın sıgınma evlerınden bırısyle goruspde konuyu anlatıp komusunuz ıcın destek ısteyın..
gozunuzun onunde bı bayanın bu sekılde sıddet gormesıne uzulmesıne para karsılıg evlendıren ailesının bedelını bı bayan odememelı!..
sız sahıtsınız komsunuz sahıt goz gore gore bısı yapmadan durmayın lutfen..
eger yapamıyosanız bız yardımcı olalım burdan..
sevgılı konu sahıbesı..
komsunuz yol yoldam bılmıyo bellıkı esı evde olmadıg bı zaman cagırın ve konusun kadın sıgınma evlerınden bırısyle goruspde konuyu anlatıp komusunuz ıcın destek ısteyın..
gozunuzun onunde bı bayanın bu sekılde sıddet gormesıne uzulmesıne para karsılıg evlendıren ailesının bedelını bı bayan odememelı!..
çok haklısın canım alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisPeki cözüm nedir arkadaslar?
Böyle tabiri caizse okumamis, egitmisiz, kimsesiz kadinlar erkeklerin oyuncagi olmaya mahkummu?
Dayak, Hakaret, Siddet, Ihanet köle gibi muamele görmek kaderlerimi?
Ben en büyük kabahati yine devletde görüyorum....Kadin haklari, kadinlar icin yapilan olumlu politika o kadar azki bu durumda olan kadinlar malesef daha kötü durumlara düsmemek icin böyle serefsizlerin her yaptigni sineye cekmek zorunda kaliyor...
Bakin burda almanyada kadin siginma evleri var, kadinlar kendi ayaklarinin üzerinde dura bilene kadar devlet maddi manevi yardimci oluyor....cocuklarin bu tip ortamlarda büyümemesi icin pedagoglar ilgileniyor....gerekirse devlet belirli bir süre cocuklari koruyucu aileleri veriyor....
Kadin kimsesiz olsa bile devlet yanliz birakmiyor.....
Bu konuda yapilmasi gereken cok seyler var türkiyede.....malesef....:çok üzgünüm:
Insallah birgün türkiyedede hic bir kadin bu gibi durumlari cekmek zorunda kalmaz...insallah:Saruboceq:
sevgılı konu sahıbesı..
Yazık hem de çok yazık...eğitimsiz cahil kadınlar böyle şiddet görüyor işte...adam işsiz güçsüz evde yatar yatar kalkar karısını döver...kadıncağız da bir lokma bir hırka diye bu pislik adama katlanır...kızları okutup meslek sahibi yapmak çok öenmli...eğitim şart kısacası...siz polise bildirin dayak duyduğunuz zaman...çünkü polis ihbar edenin hiç bir zaman kimliğini açıklamaz...C.Savcısı mahkeme karaıyla önlem alacaktır kadın hakkında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?