Bir bayan,komşusuna öyle ha deyince,zamanlı zamansız,zırt pırt gitmemeli bir kere burada komşunda hata var dostum bu biiiir,
Komşuluk,sosyal yaşantımızda çok önemli bir yer tutmaktadır.İyi, temiz, dürüst komşu dünya hayatının nimetlerindendir.Kötü, geçimsiz komşu ise bir azap bir musibettir.Onun için eskiler; "Ev alma, komşu al." demişler ya..
Bizim dinimiz de Komşusu aç yatarken kendi tok yatan bizden değildir diyecek kadar Komşuluk ilişkilerine son derece önem veriyor..
Yanlıııızz,herşeyin bir adabı var canım,her gün her gün görüşmek,mahremiyeti deşifre etmek,özel hayata şahit olmak hiç hoş değil,sakıncaları da bariz..
Benim de burada çok samimi olduğum,candan,yardımsever-,hoşsohbet çok komşum var gerek türk gerek yabancı,çok da memnunuz bu hadiseden,çünkü arada bir sınır var birbirimizin özellerini kadife kutularda muhafaza eder,haddimizi biliriz..
Hım bir hatun var Libyalı,aynı apartmandayız,sabah akşam telefonumu istiyor du delikafadulden Bir tek ondan rahatsızdım-konuşmuştuk hatırlarsan,o da çözüldü.
O aldatılan arkadaşına üzüldüm,mağdur taraf o görünüyor şuanda,eşi de suçlu ..
Şimdi Zemoşum birşey diyeceğim ama..İçime kurt düşmedi değil,adam neyine güvendi nasıl oldu ya da neden o kadar nefsine sahip çıkamadı ,nasıl etkilendi o derece de öpmeye falan çalıştı hatunu ,burayı çözemedim..Ne cesaret yani..
Ya kadın nasıl olsa söyleyemez kimseye dedi,ya sapık ya da kadının sürekli gelip gitmelerini yanlış anladı..
Ben her iki tarafı da suçlu buluyorum..
İnşallah herkesin hakkında hayırlısı olur,yazık o hanıma..