- 6 Mayıs 2017
- 335
- 661
- 33
- 37
- Konu Sahibi pembebalerin
-
Zaten size mesaj atan komşumuz degilmi? Kasten cevap yazmayan insan hiç yazmaz. Evlilik hali işleri olur vs veya alinacagini düsünmez sende sorun etme. Samimiyet istiyorsan da gerçekten samimi davran mecburiyetten yazmaktansa hiç muhattap olma ozamanIyi geceler arkadaslar.bugun sinirlerim bozuldu biraz belkide gereksiz alinganlik yapiyorum bilemiyorum,o yuzden sizlere danismak istedim.
komsularimla cok ski fiki iliskilerim yok,seviyeli bir iletisim icindeyim.ancak bir yan komsum var ara ara watsapptan yazar sagolsun. Komsum nasilsin ne yapiyorsun bugun spora gittinmi vs diye.
bende bazen onun yazdigini gorunce hani telefonun ust kisminda bildirim cikiYor ya ordan gorunce,acip yazmiyorum yani gordugumu anlamiyor mavi isaret cikmadigi icin. ama baska arkadaslarimda yazmissa cevap yazmak icin watsapa giriyorum mecbur o zaman onada cevap yaziyorum.kendimi mecbur hissediyorum acikcasi.
cunku bana gore mesaji gorup cevap yazmamak hos bir sey degil.tamda bu noktaya takiliyorum iste sizcede oyle degilmi?
Ben ona cevap yaziyorum mesela sonra sen ne yapiyorsun vs yaziyorum mesajimi okuYor cevap yok ama her defasinda bOyle sinir olmaya basladim artik.az oncede yine aynisi oldu.seytan diyor engelle gitsin ama bir taraftanda birsey yazsammi diye dusunuyorum,size danisayim dedim.cevaplariniz icin cok tesekkur ederim simdiden
Gercekten anlatmak istedigim buydu cok dikkat ederim insan iliskilerimde karsimdaki insana cat pat konusmam ozellikle komsu iliskileRMesaj görüldü yapılıp cevap verilmeyince ben sinirleniyorum. Bir arkadaşımla buluşmayı iptal ettim daha yeni bu sebepten. Bana saygısızlık gibi geliyor .
Ozaman samimiyetinide kes canım mesajına geç cevap vererek değilde hiç cevap vermeyerek dene. Mesafe koyduğunu anlasinGercekten anlatmak istedigim buydu cok dikkat ederim insan iliskilerimde karsimdaki insana cat pat konusmam ozellikle komsu iliskileR
rimde dahada dikkatliyimdir.uzak akrabadan yakin komsu hastir derler bizde.gercekten insan birkere cevap yazmazmi yani mesela az once yazdi spora gitmiyormusun artik dedi.az once dedigim saat 8 gibi yok gidemiyorum aytencigim kizim hastalandi 2 gundur cok ozur diliyorum sizlerden arkadaslar surekli kusuyor midesi kotu biraz dedim.mesela bunu gordu ve su saate kadar en az 10 kere watsaba girdi insan hic degilse bir gecmis olsun uzuldum iyi aksamlar canim vs yazmazmi yani Ve dedigim gibi hep busekilde
Konu o degil bence.komşunuz size göre çok daha samimiymis. mavi tikini de kondurup yazmıyor. siz? bildirimden okuyup erteliyorsunuz. tek sorun mavi tik yani? bu kadar şekilci olmayın.
Ben de aynı şekilde yapıyorum o bahsettiğim arkadaşıma artıkGercekten anlatmak istedigim buydu cok dikkat ederim insan iliskilerimde karsimdaki insana cat pat konusmam ozellikle komsu iliskileR
rimde dahada dikkatliyimdir.uzak akrabadan yakin komsu hastir derler bizde.gercekten insan birkere cevap yazmazmi yani mesela az once yazdi spora gitmiyormusun artik dedi.az once dedigim saat 8 gibi yok gidemiyorum aytencigim kizim hastalandi 2 gundur cok ozur diliyorum sizlerden arkadaslar surekli kusuyor midesi kotu biraz dedim.mesela bunu gordu ve su saate kadar en az 10 kere watsaba girdi insan hic degilse bir gecmis olsun uzuldum iyi aksamlar canim vs yazmazmi yani Ve dedigim gibi hep busekilde
Yukarıdaki yorumları okudunuz mu bilmiyorum ama konu sahibi normal şekilde samimi ve hızlı cevap veriyormuş önceden bu şekilde karşılık alınca açmaz olmuş mesajları.komşunuz size göre çok daha samimiymis. mavi tikini de kondurup yazmıyor. siz? bildirimden okuyup erteliyorsunuz. tek sorun mavi tik yani? bu kadar şekilci olmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?