komsum ve watsapp

pembebalerin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
335
661
33
37
Iyi geceler arkadaslar.bugun sinirlerim bozuldu biraz belkide gereksiz alinganlik yapiyorum bilemiyorum,o yuzden sizlere danismak istedim.

komsularimla cok ski fiki iliskilerim yok,seviyeli bir iletisim icindeyim.ancak bir yan komsum var ara ara watsapptan yazar sagolsun. Komsum nasilsin ne yapiyorsun bugun spora gittinmi vs diye.

bende bazen onun yazdigini gorunce hani telefonun ust kisminda bildirim cikiYor ya ordan gorunce,acip yazmiyorum yani gordugumu anlamiyor mavi isaret cikmadigi icin. ama baska arkadaslarimda yazmissa cevap yazmak icin watsapa giriyorum mecbur o zaman onada cevap yaziyorum.kendimi mecbur hissediyorum acikcasi.

cunku bana gore mesaji gorup cevap yazmamak hos bir sey degil.tamda bu noktaya takiliyorum iste sizcede oyle degilmi?
Ben ona cevap yaziyorum mesela sonra sen ne yapiyorsun vs yaziyorum mesajimi okuYor cevap yok ama her defasinda bOyle sinir olmaya basladim artik.az oncede yine aynisi oldu.seytan diyor engelle gitsin ama bir taraftanda birsey yazsammi diye dusunuyorum,size danisayim dedim.cevaplariniz icin cok tesekkur ederim simdiden

Aman boşver yavrum ya dertsizlikten dert mı arıyorsun? Cevap vermezse vermesin işte ne güzel muhabbet devam etmiyor diye sevinirim ben olsam. Çünkü hiç sevmiyorum mesaj falan çok sıkılıyorum. Boşver, çok da önemli biri değil ki sen de hemen donmuyorsun mesajlarina

mesaj gelir gelmez yaziyordum onceden cunku surekli telefon elimde olur. isle ilgili yada arkadas cevremden cok fazla watsapp gruplarim var.baktim bu dogru duzgun cevap vermiyor arTik bende hemen yazmamaya basladim.
ama dedigim gibi isle ilgili cevap yazmam gereken yada okumam gereken bildirimler oluyor, mecbur bakiyorum.bakincada yazmasam ayip olacak gibi hissediyorum yani en gec 15 20 dk gecikmistir yazmam.

Zaten size mesaj atan komşumuz degilmi? Kasten cevap yazmayan insan hiç yazmaz. Evlilik hali işleri olur vs veya alinacagini düsünmez sende sorun etme. Samimiyet istiyorsan da gerçekten samimi davran mecburiyetten yazmaktansa hiç muhattap olma ozaman

Siz bildirimden okuyup geç cevap verince ayıp etmiş olmuyor musunuz yani ? Israrla geç yazan biri olursa bende hiç karşılık vermiyorum açıkçası. Onu bekleyecegime yazmam daha iyi.

benim icin gercekten onemsiz biri.40 gun yazmasa ne yapiyor diye aklima gelmez ama bu sekilde olunca kendimi kotu hissediYorum.sanki ogrenecegi ne varsa ogrenip haber alip beni bosveriyormus gibi.

Mesela ses geliYordur dun aksam misafirmi vardi kim geldi vs diye soruyOr ben cevapliYorum sende ne var ne yok diyorum cevap yok orda bitiyor konusma. Bende artik cevap vermemek istiyorum ama bu defada kesin soracak neden yazmiyorsun vs diye,iste o zaman guzel bir cevap vermek istiyorum.. hem tartismaya dokmeden hem umursamaz bir sekilde

Arkadaslar aslinda konulari tam bilmeyince eksik oldu biraz yukarda yazdim ama tekrar yazayim ilk baslarda gayet samimi cevap veRiyordum hemen bekletmeden hatta uzun uzun yaziyordum birseyler soruyor acik acik yaziyordum anlatiyordum ama sordugu seyler bitiyor ben soruyorum cevap yok bana garip geliyor insan en azindan iyi aksamlar der sohbeti bitirir.hic cevap vs yazmiyor bana bende artik kisa cevaplar veriyorum kirilmasin diye.
bugun acikcasi dank etti artik bu kadar ince dusunme o simdiye kadar sana birkere cevap yazmadi ne diye dusunuyorsun dedim ve artik yazmak istemiyorum ama bunu bile kirmadan nasil yaparim diye sizlere danisayim deDm

Mesaj görüldü yapılıp cevap verilmeyince ben sinirleniyorum. Bir arkadaşımla buluşmayı iptal ettim daha yeni bu sebepten. Bana saygısızlık gibi geliyor .

Ha bir iki defa olur insanlık halidir ama üst üste olunca oluyor benim bu tepkim.

Mesaj görüldü yapılıp cevap verilmeyince ben sinirleniyorum. Bir arkadaşımla buluşmayı iptal ettim daha yeni bu sebepten. Bana saygısızlık gibi geliyor .
Gercekten anlatmak istedigim buydu cok dikkat ederim insan iliskilerimde karsimdaki insana cat pat konusmam ozellikle komsu iliskileR
rimde dahada dikkatliyimdir.uzak akrabadan yakin komsu hastir derler bizde.gercekten insan birkere cevap yazmazmi yani mesela az once yazdi spora gitmiyormusun artik dedi.az once dedigim saat 8 gibi yok gidemiyorum aytencigim kizim hastalandi 2 gundur cok ozur diliyorum sizlerden arkadaslar surekli kusuyor midesi kotu biraz dedim.mesela bunu gordu ve su saate kadar en az 10 kere watsaba girdi insan hic degilse bir gecmis olsun uzuldum iyi aksamlar canim vs yazmazmi yani Ve dedigim gibi hep busekilde

Fikrinize katıliyorum. Herkes bu kadar ince düşünceli değil maalesef. Bence açıkça bunu sorun konuşun

Ozaman samimiyetinide kes canım mesajına geç cevap vererek değilde hiç cevap vermeyerek dene. Mesafe koyduğunu anlasin

komşunuz size göre çok daha samimiymis. mavi tikini de kondurup yazmıyor. siz? bildirimden okuyup erteliyorsunuz. tek sorun mavi tik yani? bu kadar şekilci olmayın.

40 gun aramasam aklima gelmez..dedigin biriymis.

Sorularina cevap alinca da karsilik vermiyormus.

Bence bundan sonra o birsey sorunca cevaplama..

komşunuz size göre çok daha samimiymis. mavi tikini de kondurup yazmıyor. siz? bildirimden okuyup erteliyorsunuz. tek sorun mavi tik yani? bu kadar şekilci olmayın.
Konu o degil bence.

Sonucta konu sahibi bir sekilde okuyor ve cevapliyor.

Ama karsi taraf istedigi cevabi alinca konusmayi kesiyor..

Yani .

napiyorsun iyi misin?
Iyiyim sen napiyorsun?
Cevap yok.

Ya da.

Naber napiyorsun misafirin mi var senin?
Evet misafirim var sen napiyorsun?
Cevap yok.

Bence sinir bozucu
Ama takilmamak lazim

Ben de aynı şekilde yapıyorum o bahsettiğim arkadaşıma artık
Görüyorum canım ne zaman isterse o zaman cevap veriyorum. Ama içim içimi yiyor ayıp oluyo gibi hissediyorum rahat edemiyorum. Ne yapsam onun kadar geciktiremiyorum
Zaten açık açık söyledim de cevap yazmadığın için görüşemeyiz diye.
Benim bahsettiğim çocukluk arkadaşım . Kötü niyetinden yapmıyor bunu bildiğim halde kızıyorum. Sen samimi olma görüldü yap cevap verme salla yani kısacası. O zaman anlar. Anlamasa bile için soğur

Yukarıdaki yorumları okudunuz mu bilmiyorum ama konu sahibi normal şekilde samimi ve hızlı cevap veriyormuş önceden bu şekilde karşılık alınca açmaz olmuş mesajları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…