- Konu Sahibi pembebalerin
-
Amin ins cumlemize insAllah başka dert vermesin
Arkadaslar aslinda konulari tam bilmeyince eksik oldu biraz yukarda yazdim ama tekrar yazayim ilk baslarda gayet samimi cevap veRiyordum hemen bekletmeden hatta uzun uzun yaziyordum birseyler soruyor acik acik yaziyordum anlatiyordum ama sordugu seyler bitiyor ben soruyorum cevap yok bana garip geliyor insan en azindan iyi aksamlar der sohbeti bitirir.hic cevap vs yazmiyor bana bende artik kisa cevaplar veriyorum kirilmasin diye.
bugun acikcasi dank etti artik bu kadar ince dusunme o simdiye kadar sana birkere cevap yazmadi ne diye dusunuyorsun dedim ve artik yazmak istemiyorum ama bunu bile kirmadan nasil yaparim diye sizlere danisayim deDm
benim icin gercekten onemsiz biri.40 gun yazmasa ne yapiyor diye aklima gelmez ama bu sekilde olunca kendimi kotu hissediYorum.sanki ogrenecegi ne varsa ogrenip haber alip beni bosveriyormus gibi.
Mesela ses geliYordur dun aksam misafirmi vardi kim geldi vs diye soruyOr ben cevapliYorum sende ne var ne yok diyorum cevap yok orda bitiyor konusma. Bende artik cevap vermemek istiyorum ama bu defada kesin soracak neden yazmiyorsun vs diye,iste o zaman guzel bir cevap vermek istiyorum.. hem tartismaya dokmeden hem umursamaz bir sekilde
Tesekkur ederim cevabiniz icin aynen bende bu sekilde dusunuyorum ama maalesef herkes ayni sekilde dusunmuyormus.iyiki bu konuyu buraya acmisim yoksa komsuma daha cok sinirlenecektim ama onun gibi dusunen kisilerde varmis demekki ..Yazmayın. Ben de çok önemserim iletişimi ve böyle yapanlara çok sinir oluyorum ama baktım olmuyor çok dert ediyorum aynısını yapıyorum ve böyle davranan insanlardan uzaklaşıyorum istemsizce, kale alınmıyormuş gibi hissediyorum çünkü. Söyleyebileceğimi düşündüğüm biriyse söylüyorum bazen ama genelde abartı bulunur ya da kendilerini çok önemli sanırlar söylendiğinde. "İletişim" adı üstünde, biri size hitap ediyorsa karşılık olmalı diye düşünüyorum.
Aslinda en az 10 kere yazdim ama yine yazayim sanirim denk gelmediniz.ben ilk basta her defasinda gayet guzel samimi bir sekilde hic bekletmeden cevap verdim ama baktimki hic karsilik gelmiyor Artik yazmamaya basladim taki watsaba girmem gerektiginde mecbur olup yaziYorum ama ayip olmasin diye ve emin olunki empati yaptigim icin su anda bu durumdayim tesekkur ederim cevabiniz icin yinedeAslında bir nevi sizde aynısını ona yapıyorsunuz.
Bence, kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapmayın.
Aslinda en az 10 kere yazdim ama yine yazayim sanirim denk gelmediniz.ben ilk basta her defasinda gayet guzel samimi bir sekilde hic bekletmeden cevap verdim ama baktimki hic karsilik gelmiyor Artik yazmamaya basladim taki watsaba girmem gerektiginde mecbur olup yaziYorum ama ayip olmasin diye ve emin olunki empati yaptigim icin su anda bu durumdayim tesekkur ederim cevabiniz icin yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?