komsum ve watsapp

Iyıde aynı sey zaten yaptığınız

Allah askina boyle bi konuyu bide dert diye buraya mi actiniz. Yazmazsa yazmasin cokta fifi derdim ben olsam.

Yazmayın. Ben de çok önemserim iletişimi ve böyle yapanlara çok sinir oluyorum ama baktım olmuyor çok dert ediyorum aynısını yapıyorum ve böyle davranan insanlardan uzaklaşıyorum istemsizce, kale alınmıyormuş gibi hissediyorum çünkü. Söyleyebileceğimi düşündüğüm biriyse söylüyorum bazen ama genelde abartı bulunur ya da kendilerini çok önemli sanırlar söylendiğinde. "İletişim" adı üstünde, biri size hitap ediyorsa karşılık olmalı diye düşünüyorum.

o zaman öğrenmek istediklerini aktarmadan yüzeysel kısa cvplarla geçiştireceksin. örneğin napıyısun nasılaın misafir mi heldi dün aptın gittin mi spora vs diye soruyorsa "iyilik nolsun aynı her şey" yaz. ve her böyle sorudğunda aynı msj gönder hemen hemen. ve bazen de görsen bile yazmayacaksın. detay istiyorsa deyay vermeyeceksin. kısa kısa genel...

Aslında bir nevi sizde aynısını ona yapıyorsunuz.

Bence, kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapmayın.

Tesekkur ederim cevabiniz icin aynen bende bu sekilde dusunuyorum ama maalesef herkes ayni sekilde dusunmuyormus.iyiki bu konuyu buraya acmisim yoksa komsuma daha cok sinirlenecektim ama onun gibi dusunen kisilerde varmis demekki ..

Aslında bir nevi sizde aynısını ona yapıyorsunuz.

Bence, kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapmayın.
Aslinda en az 10 kere yazdim ama yine yazayim sanirim denk gelmediniz.ben ilk basta her defasinda gayet guzel samimi bir sekilde hic bekletmeden cevap verdim ama baktimki hic karsilik gelmiyor Artik yazmamaya basladim taki watsaba girmem gerektiginde mecbur olup yaziYorum ama ayip olmasin diye ve emin olunki empati yaptigim icin su anda bu durumdayim tesekkur ederim cevabiniz icin yinede

Yorumları okumuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…