- 25 Aralık 2017
- 2.561
- 10.361
- 208
- Konu Sahibi pembebalerin
-
Konu o degil bence.
Sonucta konu sahibi bir sekilde okuyor ve cevapliyor.
Ama karsi taraf istedigi cevabi alinca konusmayi kesiyor..
Yani .
napiyorsun iyi misin?
Iyiyim sen napiyorsun?
Cevap yok.
Ya da.
Naber napiyorsun misafirin mi var senin?
Evet misafirim var sen napiyorsun?
Cevap yok.
Bence sinir bozucu
Ama takilmamak lazim
Yukarıdaki yorumları okudunuz mu bilmiyorum ama konu sahibi normal şekilde samimi ve hızlı cevap veriyormuş önceden bu şekilde karşılık alınca açmaz olmuş mesajları.
diger yazdigim yorumlari okudunuzmu eger okuyupta bu sekilde cevap yaziyorsaniz gercekten birkez daha dusunecem komsuma ayip ediyormuyum gec yazmakta diye ama onceden hemen cevap yaziyordum ama bana birkere bile cevap yazmayinca artik watsabi acmaya mecbur.kalinca yaaya basladim son zamanlarda bu sekilde yani.ama siz yinede beni sekilci olarak goruyorsaniz mesela siz olsaniz nasil davranirdiniz.gercekten cevabiniz icinde tesekkur ederim ayricakomşunuz size göre çok daha samimiymis. mavi tikini de kondurup yazmıyor. siz? bildirimden okuyup erteliyorsunuz. tek sorun mavi tik yani? bu kadar şekilci olmayın.
elbette okudum ,yok yorumları okumadım, ustten bildirimden kapattım
siz konuyu okudunuz mu?
ben açık bir şekilde sorarım neden yazmadığını. gerek yokki soylemiydi boylemiydi diye bi de bunu dusunmeye.diger yazdigim yorumlari okudunuzmu eger okuyupta bu sekilde cevap yaziyorsaniz gercekten birkez daha dusunecem komsuma ayip ediyormuyum gec yazmakta diye ama onceden hemen cevap yaziyordum ama bana birkere bile cevap yazmayinca artik watsabi acmaya mecbur.kalinca yaaya basladim son zamanlarda bu sekilde yani.ama siz yinede beni sekilci olarak goruyorsaniz mesela siz olsaniz nasil davranirdiniz.gercekten cevabiniz icinde tesekkur ederim ayrica
Lutfen diger cevaplarimida okurmusunuz daha once her mesajina guzel guzel ayrintili.samimi bir sekilde cevap yazdim tam zamaninda ama bu kadin bana bir kere bile cevap yazmadi boyle olunca artik bende yazmiyorum ama watsabi acincada yinede ayip olmasin diye yaziyorum artik ama meSepa bu aksam spora gitmiyormusun artik diye yazmis,kizim cok hasta gidemedim vs sende ne var ne yok Yazdim yine cevap yok insan en azindan gecmis olsun demezmiSizinde ondan farkiniz yok, kadinda sana sinir olup yazmiyordur madem zamaninda cevap atin ki cevap gelsin
Gercekten sacma.sapan birsey ama inaninki dert ettim,uzuldum cunku insan iliskilerine onem veriRm ama haklisiniz uzulmeye degmezteknolojinin getirdigi dertler iste.zaten cokta umursadiginiz biri degilmis niye uzuluyosunuz ki.bi dahakine msj atarsa sizde acin ve cvp vermeyin.hayati boyle sacma sapan seylerden kendinize zehir etmeyin.buraya yazdiginiza gore dert etmissiniz belli.ama bunkar ufak seyler sizde yazmayin olsun bitsin bu iliski
Haklisiniz belkide benimde biranlik bos bir anima geldi kizimda rahatsizdi 2 gundur yorucu gecti benim icin bu olaya patladim belkide tesekkur ederim cevabiniz icinÜzülecek bi konu değil hic yazmayın veya takmayın
Ama yorumunuzu gördüm bi geçmiş olsun deseHaklisiniz belkide benimde biranlik bos bir anima geldi kizimda rahatsizdi 2 gundur yorucu gecti benim icin bu olaya patladim belkide tesekkur ederim cevabiniz icin
gercekten tesekkur ederim o kadar iyi geldiki cok sagolunAma yorumunuzu gördüm bi geçmiş olsun dese
İyimiş Kimi mesaj yazmayı bilmiyor mesela Yazamıyor
Bu arada geçmiş olsun
Hayatta sizden değerli kimse Yokgercekten tesekkur ederim o kadar iyi geldiki cok sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?