komsum ve watsapp

iyi de yazmak zorunda hissettiği için yazıyormuş. diğeri bir zorunluluk hissetmiyor demekki ki bana gore daha makuldur bu tip insanlar.
he rahatsız olabilir konu sahibi ozaman mesafe koyar yazmaz..

Belli ki hayat standartlsriniz pek ortak degil siz whatsup i silmis gibi davranin ben de facebook a ekleyip br komsumu pisman olmustm artik kullanmiyorm demistim :) gule gule bitti gitti...

komşunuz size göre çok daha samimiymis. mavi tikini de kondurup yazmıyor. siz? bildirimden okuyup erteliyorsunuz. tek sorun mavi tik yani? bu kadar şekilci olmayın.
diger yazdigim yorumlari okudunuzmu eger okuyupta bu sekilde cevap yaziyorsaniz gercekten birkez daha dusunecem komsuma ayip ediyormuyum gec yazmakta diye ama onceden hemen cevap yaziyordum ama bana birkere bile cevap yazmayinca artik watsabi acmaya mecbur.kalinca yaaya basladim son zamanlarda bu sekilde yani.ama siz yinede beni sekilci olarak goruyorsaniz mesela siz olsaniz nasil davranirdiniz.gercekten cevabiniz icinde tesekkur ederim ayrica

ben açık bir şekilde sorarım neden yazmadığını. gerek yokki soylemiydi boylemiydi diye bi de bunu dusunmeye.
he, cok da kritik bi insan degilse benim için hiç ugrasmam. ben de yazmam.

Sizinde ondan farkiniz yok, kadinda sana sinir olup yazmiyordur madem zamaninda cevap atin ki cevap gelsin

vicdan yapmama gerek yok yani arkadaslar gercekten cok sagolun cevaplariniz icin.yarin watsaptan engelliycem gereksiz yere gerilmeme gerek yok.bilgilerimi vs de sadece kisilerim yaparsam anlamaz sanirim onu engelledigimi degilmi

teknolojinin getirdigi dertler iste.zaten cokta umursadiginiz biri degilmis niye uzuluyosunuz ki.bi dahakine msj atarsa sizde acin ve cvp vermeyin.hayati boyle sacma sapan seylerden kendinize zehir etmeyin.buraya yazdiginiza gore dert etmissiniz belli.ama bunkar ufak seyler sizde yazmayin olsun bitsin bu iliski

Sizinde ondan farkiniz yok, kadinda sana sinir olup yazmiyordur madem zamaninda cevap atin ki cevap gelsin
Lutfen diger cevaplarimida okurmusunuz daha once her mesajina guzel guzel ayrintili.samimi bir sekilde cevap yazdim tam zamaninda ama bu kadin bana bir kere bile cevap yazmadi boyle olunca artik bende yazmiyorum ama watsabi acincada yinede ayip olmasin diye yaziyorum artik ama meSepa bu aksam spora gitmiyormusun artik diye yazmis,kizim cok hasta gidemedim vs sende ne var ne yok Yazdim yine cevap yok insan en azindan gecmis olsun demezmi

Gercekten sacma.sapan birsey ama inaninki dert ettim,uzuldum cunku insan iliskilerine onem veriRm ama haklisiniz uzulmeye degmez

Haklisiniz belkide benimde biranlik bos bir anima geldi kizimda rahatsizdi 2 gundur yorucu gecti benim icin bu olaya patladim belkide tesekkur ederim cevabiniz icin
Ama yorumunuzu gördüm bi geçmiş olsun dese
İyimiş Kimi mesaj yazmayı bilmiyor mesela Yazamıyor

Bu arada geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…