Komsum yine bizi sikayet etmis.

kackaloribu

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
6.965
30.812
548
31
Kızlar geçengün de konu açmıştım. alt katimizdaki bayan daha taşımalı 2 gün olmasına rağmen ev sahibini kapımıza göndermişti ses yapıyoruz diye ve ben öyle olmadığımızı düşündüğümü forumda sizlerle paylaşmıştım.

şimdi dün akşam 11bucukta yöneticiyi arayıp benim ev supurdugumu söylemiş yönetici şimdi geldi kapıya. oysaki ben dün akşam 11e kadar evin önünde kedi bulduk onun sahibini aradım besledim en son bi gece misafir edecek birini bulup 11 de eve çıktım dus bile almadım ses gidcek aşağıya diye. şimdi böyle şikayet aldım. kapısına konuşmaya gidecektim eşin gitme kapımıza geldi diye şikayet eder diyor. yönetici bu kadın biraz cins birine benziyor uğraşmayın boşverin ben gorevimi yaptım sizi de tanıyorum lütfen idare edin komşuyuz kavga çıkmasın dedi gitti. ama kızlar ben sakince gidip durumu izah etmek istiyorum suç mu bu?

o cınslıgınden degılde yaklasımı yanlıs olmus boyle ortalıgı kaldırmak yerıne sızınle konussa yanlıs anlasılma duzelebılırdı
bazen ust komsunun yan tarafında oturan ses yaptıgında bıle sankı ustumuz ses yapıyormus gıbı yanılabılırız bınada sıfır yalıtım olunca oyle olur onla karıstırmıstır sız sanmıstır evde bıle degıldım komsum sız bız sanmıssınız bıze de cok ses gelıyor bu apt boyle yanlıs anlasılma olmus ben kımseye rahatsızlık vermem benımde hıc sevmedıgım bırseydır ama apt de yalıtım yok benden gelmedı o sesler dıye konusun uzlasın derım bu tarz nerde nasıl davrnması gerektıgını bılmeyen ınsanla zıtlasırsanız sız zararlı cıkar daha cok asabınızın bozulmasına sebep olursunuz guzel guzel konusun anlasın derım

e
Konuş tabiki ben olsam bi kurabiye yapar kapısına giderdim güzel güzel konuşur onu utandırırdım..
Acaba sesler başka komşudan mı geliyor ?

herkesin sesi birbirine gidiyor zaten yalıtım yok ki.. capraz üst kattaki ses bile bize geliyor. cok canim sıkkın, çok gerildim. kotu komşu oldum resmen ya sürekli şikayet ediyor beni.

ya bellıkı cok mutsuz bır ınsan yazık bırıne selam veremeyecek selamını alamayacak kadar kalbı kararmıs mutsuz streslı
hasta gıbı dusunun malesef dunya boyle ve sızın ondan bır farkınız var ona benzememelısınız zaten
sız sabırlı olun guleryuzlu olun kendınızı ıfade edın anlamıyorsa yonetıcıyle sız konusun yonetıcı sızı anlarsa zaten onun sıkayetlerını goz ardı eder :)

Ne tuhaf bir insan bu. İletişime bu kadar kapalı olmakta acayip yahu.

bi börek yapın, ona da bi tabak götürün. hoşgeldin baabında. kapıyı açmazsa yada geri çevirirse onun ayıbı. eğer hoş karşılarsa arada ses gelmesi konusuna nazikçe girin. rahatsız etmemek için özen gösterdiğinizi ama apartmanda sizin de böyle ses nedeniyle sorun yaşayabildiğinizi, anladığınızı söyleyin. uslubu değişmezse en azından adım atmış olursunuz, içiniz rahat eder.

Canı cehenneme o zaman. Boşverin. Manyak mı yok memlekette?

Gelsin buraya soylesin ona oyle diyin derdim hemde bagira bagira kadin cins ise yapacak birsey yok adamina gore muamele yapip daha cins olacaksiniz

ev sahibi gidin konuşun haber verdim gideceğinizi bekliyor dedi şimdi. gittim kaç kere kapısını çaldım içeride birileri var konuşuyorlar ama açmıyor kapıyı. valla delirtti kadın beni ya

ev sahibi gidin konuşun haber verdim gideceğinizi bekliyor dedi şimdi. gittim kaç kere kapısını çaldım içeride birileri var konuşuyorlar ama açmıyor kapıyı. valla delirtti kadın beni ya
ev sahıbıne soyleyın bunu kac kere kapısını caldım ıcerde ses gelıyor acmıyor kac kere selam vermek ıstedım karsılastıgımızda kafasını cevırdı bunu cok kere yaptı demınde yaptı dıye soyleyın bılsın
yonetıcıye de soyleyın hepsını bılsın
herkes kımın ne oldugunu bılır demek kı kadının psıkolojık sorunları var bu saatden sonra takmayın ve yonetıcıyle ev sahıbıyle bunu konusursanız bılırlerse onlarda cıddıye almaz

Bu akşam gerçekten 11 de açin süpürgeyi. Arada ki farkı görsün. Sakın evine gitmeyin. Iyice kendini birsey sanar boyleleri.

hiçte suç değil gidin anlatın derdinizi güzelce ,ne bu böyle çocuğu büyüğe şikayet eder gibi zırt pırt yöneticiye ev sahibine söylemek akıl alır gibi değil ,sinirli bir üslupla konuşmayın karşı taraf sinirli konuşmaya başlarsa bence uzatmadan evinize gidin .Gidip konuşmanız da fayda var bu şekilde sessiz kalırsanız onlar en ufak bir çıtırtıda soluğu yine yöneticide alacaklar ve siz yine sinir olacaksınız

Amaaa an niye gönlünü hoş tutacaksınız ya selamda vermeyin tatlı da yapmayın kendinizi anlatmaya da çalışmayın nerden duyarsa duysun nereye şikayet ederse etsin siz kendinizi bildikten sonra bi önemi yok. Bi daha şikayet ederse kapısına sert bi not bırakın madem.kapiyi açma zahmetine girmiyor

bi gün sende onu yalan yanlış şikayet et bak kapına geliyor mu gelmiyor mu gör ...
Tabi ki git konuş. Ne o kabullenir gibi. Bu ne düşmanlık komşunuzun ruhu çürümüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…