Komsum yuzunden sinirimden uyuyamiyorum

Hayır belki kargocu gelecek belki önemli biri gelecek sırf bu densiz yüzünden zili sökmen yanlış.
Kafasına vura vura anlatacaksın istemediğini kırılan kırılsın densiz yahu bunlar .

Ona ettigim imalari biri bana etse yerin dibine girerdim.bazen hastayim diyorjm surat asiyorum bu sefer nasil oldun demeye geliyo.
Bornozla açın kapıyı duştaydım zil için çıktım müsait değilim diyin. Başka zamanda eşiniz açsı müsait değiliz desin. Bazen çaldığında gitmeyin kapıya hiç açmayın çalar çalar gider uyuyordum duymamışım dersiniz. Eğer hala devam ederse direkt söyleyin. Böyle komşuluk olmaz

Yarin konusucam acik acik.gelir yine sabah

merak ettim geldi mi teyze??? gecesi gündüzü pek yok sanırım. bunun eşi dostu akrabası ne bilim torunu çocuğu mu yok anlamadım..
bizimde karşı komşumuz vardı teyzem Allah selamet versin kadının ağzı var dili yoktu yaşlıydı tekti çocukları hayırsızdı ama halden anlardı ki ben gelmeyeyim siz gelin eşin çalışıyor yorgun derdi.. hatta oğlum derdi yani babama. herkes bir değişik

birgün çıplak şekilde kapıyı arala ve eşim evde müsait değiliz de

bu çok tutan bir formul , birkaç kez dene artık çalmaz kapını

Kapi cldigi gibi giyin bornozlari kapi araligindan dusa giriyorum dustan ciktim vs diyip kapayin bence

Müsait Değilim teyzecim de . Hergün de kapıyı açma gerekirse

Yok is yaptiralacak biri degil

Geleni gideni hic yok.insanlari cok bunaltmis artik.

Zil caldiginda gorme sansim yok geleni balkona yada cama cikmam lazim.sabah beri zilim kapali duruyorum.grlen giden olursada donucrk iste.sabah evsahibim geldi.neden zil kapali bozukmu dedi.brnde anlattim rahatsiz oluyorum dedim.cok haklisin bende fatkindayim dedi

Yillardir anlatamiyorum kadina.iyiliklede denedim olmadi kavgada ettim olmadi.daha napayim bende bilmiyorum.annem yasinda bi insan.sinirlerjmi cok yipratti artik

Hayır belki kargocu gelecek belki önemli biri gelecek sırf bu densiz yüzünden zili sökmen yanlış.
Kafasına vura vura anlatacaksın istemediğini kırılan kırılsın densiz yahu bunlar .
Aynn gelen geri donuyo.durumu bilenler telefondan ariyor.densizki ne densiz.gorseniz beni cok seviyo iyilil yapiyo

Bugjn gelmedi dort gozle bekliyorum.kocagece sinirimden uyumadim.kimsesi yok herkes terketmis.kocasiyla bi oglu var

Cocugunuzun tam ders calismaya alismasi gereken bir dönem .
Aliskanlik sonradan cok zor ediniliyor malesef. O yüzden kalp kiramam diye düsünmeyin evdeki bütün planlarimi aksatiyorum sizin yüzünüzden diyebilirsiniz

Cocugunuzun tam ders calismaya alismasi gereken bir dönem .
Aliskanlik sonradan cok zor ediniliyor malesef. O yüzden kalp kiramam diye düsünmeyin evdeki bütün planlarimi aksatiyorum sizin yüzünüzden diyebilirsiniz
Aynnde ole.o olmasa o vakti cocuguma agiracaktim.tmm aciyoruz insanlarin isini gorelim dihoruz ama.saahlercede oyurulmaz

kadının çoluğu çocuğu eşi vs yok mu
onlara sormak maksatlı söyleyip rahatsızlığını dile getirseniz

Kirmak zorunda birakicak artik.cunku cocuklarima harciyacagim enerjim ona gidiyo.butun gece uyumadim sinirimden ve kafam allak bullak suan cocuklarimla ilgilenemiyorum

Artık kıracağım, vaktimi çocuklarıma harcayacağım vs diyorsunuz da yine zili iptal etmişsiniz. Aynı tas, aynı hamam. Değişen bir şey yok ki.

Yüzleşip, müsait değilim deyip kapıyı açmamanız gerekiyor. Yapmanız gerekenin minimumu bu. Zilinizi kullanabilmeniz gerekiyor.

Son düzenleme:
Bunu okudum bizim eski komsu aklima geldi.
Yasli degildi annemin yaslarindaydi esinden bosanmis 3 cocugu var.
Annem buna dedi ki "ayse esim evdeyken gelmezsen iyi olur. Esim dinlenmek ayaklarini uzatarak oturmak istiyor. Senin yaninda yapamiyor. "
Komsu tamam dedi ve yined babam evdeyken geliyordu. Sonra baktik hergün geliyor gitmek bilmiyor. Annem busefer "ayse aile toplantimiz var aileyi ilgilendiren konulari konusuyoruz" anlamiyordu resmen kadin.. sonra annem direk yüzüne söyledi gelme isteniyorum seninle görüsecegim varsa ararim seni. Ondan beri anneme kizdi ve selam bile vermiyor. Hic de umrunuzda degiö

Bir de, çocuğunuzun sınavına önem veriyorsunuz da kişilik gelişimine neden önem vermiyorsunuz? Ona niye iyi rol model olmuyorsunuz? Şu an komşusuna hayır diyemediği için çocuğunu ders bile çalıştıramayan, komşusundan korkup, zilini iptal edip, insanların kapıdan dönmesine sebep olan güçsüz, basiretsiz, korkak bir portre çiziyorsunuz. Sizi kırmak için söylemiyorum. Hayır deme konusunda kendinizi geliştirmeniz, güçlenmeniz, kontrolü ele almanız gerekiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…