- 21 Eylül 2017
- 2.839
- 7.042
- 158
Yarin gelirse zaten.cocugumu calistiramadim bugunku sinavina diycem.bundan sonra haftasonu calin kapimi diycem
Gercekten isgence oluyo artik benim icin.kodkoca kadin yaaTeyzemin eli aciktir ve yaptigi yemek pasta vs. lezzetli olur. bir komsu teyzeleri vardi durmadan senin kekin guzel oluyor bana da cirp sana zahmet misafirim gelecek (malzeme vermek yok tabi) , salata yapacak kivircigindan domatesine malzeme istemek, eve oturmaya geliyor kuruyemis ikram ediyorlar sundan biraz koyda benim adama da gotureyim demeler.. Teyzem yün yikarken iki tane yastigim var arada bunu da yika diyip emrivakiyle birakmalar..
Cok sinirlendim komşu tabi onemli ama kendini kullandirtmanin ne alemi var Allah askina. Dur demeyi , hayir demeyi bilmemiz lazim biz karsi taraf kirilmasin derken hayatimizi iskenceye ceviriyoruz..
Yarin aynn bu dediklerinizi demeyi dusunuhorum.gorup duruyo cocuklar aglasiyo.buyuk olan ders calistir diye basjmda.jnsan utanir.gideyjm gideyim ddyip oturuho.kac saattir sinirim gecmediBence hic acik kapi birakma. Kurtulamazsin. Cocugumu çalıştıramadım sınavına. Bebegimle de ilgilenemiyorum. 5 dk diyorsunuz saatlerce gitmiyorsunuz. Annelik gorevimi yeterince yerine getiremedigim icin Sizinle görüşmeyi düşünmüyorum de bence
Yarin aynn bu dediklerinizi demeyi dusunuhorum.gorup duruyo cocuklar aglasiyo.buyuk olan ders calistir diye basjmda.jnsan utanir.gideyjm gideyim ddyip oturuho.kac saattir sinirim gecmedi
Birde benim bebeklerimde ikiz yaa delidana gibi yspiyo beni resmenBence hic acik kapi birakma. Kurtulamazsin. Cocugumu çalıştıramadım sınavına. Bebegimle de ilgilenemiyorum. 5 dk diyorsunuz saatlerce gitmiyorsunuz. Annelik gorevimi yeterince yerine getiremedigim icin Sizinle görüşmeyi düşünmüyorum de bence
Acmiyorum zili kapatiyorum.gelenimde geri donuyo.bilmiyorumki kapidaki kim.acmis bulunuyorum bes dakka diyip daliuo
Insallah bende tez zamanda kurtulurjmKimi kimsesi yok mu,çocuğu ,kardeşi ,yeğeni falan?
Maalesef kimsesiz bazı yaşlılar böyle oluyor,gelme deseniz bile bir süre sonra tekrar gelecektir.En iyi çözüm kapıyı açmamak.Delikten bakın o ise açmayın,bırakın çalsın çalsın gitsin.Evde olduğunuzu bilse bile açmayın.
Bizim binada da vardı,yetmiş küsur yaşlarında yalnız yaşayan bir kadın.Çocugu yoktu,günde elli kere gelir,ayni eski hikayeleri bin kere anlatirdi,artık ezberlemistim hepsini :) Ben durumu anladıktan sonra kapiyi acmamaya başladım.Cok nadir açıyordum
Sonra unutkanlık falan başladı,kardeşleri alıp götürdü de kurtuldum.Darisi başınıza :)
Kirici olmak istemiyorum.hadi anlarmi diyorum deliricem artik.kvdemden cekmiyorum ondan cektigjmiZilinizi iptal edin yazmamış kimse. O kadına kapıyı açmayın yazmışlar. “Kim o” deyin, delikten bakın, baktınız o, hiç kapıyı açmadan “müsait değilim” deyin. Bunun nesi zor? Bu forumda okuduğum 3. veya 4. konu. Anlamıyorum, kapıyı açmadan “müsait değilim” demenin, ne derse desin kapıyı açmamanın nesi zor?
Karsidaki yuzsuz olunca ole olmuho isteİstemediğiniz insanı evinize almamak bu kadar zor olmamalı. Kırılmasın üzülmesin demenin anlamı yok söyleyin gitsin.
Kirici olmak istemiyorum.hadi anlarmi diyorum deliricem artik.kvdemden cekmiyorum ondan cektigjmi
Yarin sabah yapicam bunu ilk isimSizi kırmaktan çekinmeyen (çocuğumun sınavı var, çalıştırmam lazım dediğiniz halde 2.5 saat kalkmayan) bir insan var. O sizi kırmaktan çekinmiyor, siz bunu biliyorsunuz, ama siz onu kırmaktan çekiniyorsunuz. Ben bunu anlamıyorum.
Bir insanın başına gelenleri bu kadar az kontrol edebilmesini anlamıyorum. Birçok şey kontrolümüz dışında. Ama delikten bakıp, “Müsait değilim X teyze” deyip kapıyı açmamak zor bir şey değil.
Hala açık kapı birakiyorsun. Niye bu kadar yüzün yumuşak. Annen azarlamiş gitmiş dayanamamış tekrar gelmiş. Nasıl konuşacağını iyi düşün.Yarin gelirse zaten.cocugumu calistiramadim bugunku sinavina diycem.bundan sonra haftasonu calin kapimi diycem
Ben kapıyı acmamakta çözüm bulmustumMerhaba arkadaslar.suan okadar gerginimki.karsi komsum var annem yasinda.kadin her dakka kapimda.artik ole bunaliyorumki.gunde kac kere zilimi caliyor.bebeklerim ve okula giden cocugum var.hergun cesitli bahanelerle kapimda.cocuklarin uyku saatinde zilimi kapatiyorum artik.telefon numarami bulmus komsulardan.gelmezsede surekli ariyor.engelledim numarasini.yillardir boyle.kizi yok beni cok seviyormus.kirmayim diyorum olmuyo.daha once annem bukadar bhnaltmsmasini soyledi kirildi gelmedi fln.cok iyiyidi.sjmdi bebek sevme bahsnesiyle yada gun icinde cesitli bahanelerle mutlaka zili enaz iki uc kere caliyor.bu aksam yinegeldi.tansiyonumu olc diye.buyuk cocugumun sinavi oldugunu calisacagimizi soyledim.abartisiz 2bucuk saat gitmedi.i yokmus cocuklarimla ilgilenmeye cslistim.annem yasindaki kadini kovayimmi napayim bilemiyorum artik.annem kvdem bile zirta pirra rahatsiz etmiyor.yanindada defalarca souluyorum.nasil bi gurursuzluk yuzsuzluktur anlamiyorum.ve ben bukadina hic gitmiyorum.nasil soyleyim napayim bilmiyorum
Hah işte senin sorunun tam olarak bu konu sahibi.Yarin gelirse zaten.cocugumu calistiramadim bugunku sinavina diycem.bundan sonra haftasonu calin kapimi diycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?