Komsum yuzunden sinirimden uyuyamiyorum

Yarin gelirse zaten.cocugumu calistiramadim bugunku sinavina diycem.bundan sonra haftasonu calin kapimi diycem

Bence hic acik kapi birakma. Kurtulamazsin. Cocugumu çalıştıramadım sınavına. Bebegimle de ilgilenemiyorum. 5 dk diyorsunuz saatlerce gitmiyorsunuz. Annelik gorevimi yeterince yerine getiremedigim icin Sizinle görüşmeyi düşünmüyorum de bence

Gercekten isgence oluyo artik benim icin.kodkoca kadin yaa

Yarin aynn bu dediklerinizi demeyi dusunuhorum.gorup duruyo cocuklar aglasiyo.buyuk olan ders calistir diye basjmda.jnsan utanir.gideyjm gideyim ddyip oturuho.kac saattir sinirim gecmedi

Yarin aynn bu dediklerinizi demeyi dusunuhorum.gorup duruyo cocuklar aglasiyo.buyuk olan ders calistir diye basjmda.jnsan utanir.gideyjm gideyim ddyip oturuho.kac saattir sinirim gecmedi

Umarim artik kurtulabilirsin. Senin derdin benim derdim oldu şuan o kadar sinirlendim. Haber edersin bi ara ise yaradi mi diye. :)

Birde benim bebeklerimde ikiz yaa delidana gibi yspiyo beni resmen

Kimi kimsesi yok mu,çocuğu ,kardeşi ,yeğeni falan?

Maalesef kimsesiz bazı yaşlılar böyle oluyor,gelme deseniz bile bir süre sonra tekrar gelecektir.En iyi çözüm kapıyı açmamak.Delikten bakın o ise açmayın,bırakın çalsın çalsın gitsin.Evde olduğunuzu bilse bile açmayın.

Bizim binada da vardı,yetmiş küsur yaşlarında yalnız yaşayan bir kadın.Çocugu yoktu,günde elli kere gelir,ayni eski hikayeleri bin kere anlatirdi,artık ezberlemistim hepsini :) Ben durumu anladıktan sonra kapiyi acmamaya başladım.Cok nadir açıyordum

Sonra unutkanlık falan başladı,kardeşleri alıp götürdü de kurtuldum.Darisi başınıza :)

Acmiyorum zili kapatiyorum.gelenimde geri donuyo.bilmiyorumki kapidaki kim.acmis bulunuyorum bes dakka diyip daliuo

Zilinizi iptal edin yazmamış kimse. O kadına kapıyı açmayın yazmışlar. “Kim o” deyin, delikten bakın, baktınız o, hiç kapıyı açmadan “müsait değilim” deyin. Bunun nesi zor? Bu forumda okuduğum 3. veya 4. konu. Anlamıyorum, kapıyı açmadan “müsait değilim” demenin, ne derse desin kapıyı açmamanın nesi zor?

İstemediğiniz insanı evinize almamak bu kadar zor olmamalı. Kırılmasın üzülmesin demenin anlamı yok söyleyin gitsin.

Insallah bende tez zamanda kurtulurjm

Kirici olmak istemiyorum.hadi anlarmi diyorum deliricem artik.kvdemden cekmiyorum ondan cektigjmi

Kirici olmak istemiyorum.hadi anlarmi diyorum deliricem artik.kvdemden cekmiyorum ondan cektigjmi

Sizi kırmaktan çekinmeyen (çocuğumun sınavı var, çalıştırmam lazım dediğiniz halde 2.5 saat kalkmayan) bir insan var. O sizi kırmaktan çekinmiyor, siz bunu biliyorsunuz, ama siz onu kırmaktan çekiniyorsunuz. Ben bunu anlamıyorum.

Bir insanın başına gelenleri bu kadar az kontrol edebilmesini anlamıyorum. Birçok şey kontrolümüz dışında. Ama delikten bakıp, “Müsait değilim X teyze” deyip kapıyı açmamak zor bir şey değil.

Yarin sabah yapicam bunu ilk isim

Ben kapıyı acmamakta çözüm bulmustum

Annemin evinde vardı .yemek de yapardı illa getirir yesenize derdi beklerdi yenmesini ama yemedik
.2tane de çocuk pasaklı .
kapıları kollardı.içeri girmek için
En.sonunda taşındı kurtulduk
Benim de komşum zırt pirt girmek .istemedigimi er geç anladı
Sen niyetini belli etmezsen kadın anlamaz

Ben olsam geldiğinde eline iş verirdim, kendim de temizlik yapardım. Zil çalar çalmaz halıları kaltırırdım, koltukları acık çekerdim. Ah ben de tam temizliğe girişmiştim, seni Allah gönderdi. Çocuklarla zor oluyor bi yardım eder misin beraber yapalım derdim. Camları sildirirdim, süpürge yaptırırdım vs. Zaten ya neyse senin işin varmış der gider içeri.girerse de zaten canından bezer

Kimi var ki imadan,kapı acmamaktan,müsait değilimleri duymaktan yılmaz yine gelir..
Bir tane de bende vardi ama ünü mahalleyi sarmış,öyle yumuşak yüzlü biri falan da değilimdir..
Kahveye geldim,yağ istemeye geldim diye diye fırsat buldu mu kapıda..
Birgün arkadaşım var,sizi kahve içerken gördüm geldim dedi,sanki dengiyiz..
Buyur demeden içeride!!
Kahve yaptım getirdim,buyur teyze ama kayinpederim gelecek arkadaşta kalkıyor dedim..
Buyursun gelsin demez mi !!
Bende orda kayış koptu,kayinpeder yabancı kadın olan eve girmez kahveni içtin mi kalkarsin dedim o oldu..
Daha gördü mü selam vermiyor..

Yarin gelirse zaten.cocugumu calistiramadim bugunku sinavina diycem.bundan sonra haftasonu calin kapimi diycem
Hah işte senin sorunun tam olarak bu konu sahibi.
Hâlâ açık kapı bırakıyorsun bu dediğin hiç kırıcı değil ki.
Hafta sonu gelir tüm gün kitler seni yine sınır olduğunda kalırsın.
Kapın nasıl bir kapı çelik mi? arkasında illaki bir zincir vardır sürekli zincirli tut çalınca ac o kadinsa müsait değilim de.
Yok şöyle yok böyle tansiyon mansiyon ne derse desin müsait değilim de bastıra bastıra başka hiçbir açıklama yapma ve hadi iyi günler de kapat kapıyı.
5 6 kez bunu yaparsan gelmez önemli olan senin kararlı tutarlı olman.

Reactions: KV_
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…